TürkNet ekipleri fahiş kurulum ücreti

-
-
Değil.
-
Konuya bir tek ekipteki eleman yazmış :D
-
Türknet’e dün yazdım en son akşam 22 de yazdılar ilgileniyoruz diye ses seda yok daha :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5bin diyor diyorsun 40 metre kablo etse etse 500-600 tl etsin ki bunlar onu toptancıdan alacak daha ucuza. ne işçilikmiş beyin ameliyatı mı yaptılar
-
Modem satın alma gibi bir durum var mı; yoksa salt kablo döşeme ücreti mi? 5000 TL'yi ekibin elinemi verdiniz, yoksa faturaya mı yazıldı?
-
Modemi kendim aldım amazondan ona dahil değil. IBAN’dan gönderdik ekipteki elemana.
Saf bakır kablolar 3.5-6.0 arası değişir markaya göre. 40 metre olsun 2000.
İşçlikte 600-700 o da olsun, ustanın hatırını kırmayalım 1000 TL.
2000 + 1000 ne eder? 3000 eder. 5000 fazla olmuş.
İbana göndermeniz daha iyi olmuş, ispat bakımından. Türknet Destek'e Pm'den atın resmini, sorunuda yazın.
Keşke kendiniz kabloyu alıp, çektirseydiniz. İşinin ehli ustaymış.
-
Hocam basit cat6 kablo çektiler aynı marka sahibinden’de metresini 5₺’ye satıyorlar :)
5000 TL deyince siz tepki vermediniz mi? Verdiyseniz etkisi oldu mu? Ne dediler?
-
Biz çok dedik ama çekilmişti artık yapacak bir şey yoktu. Hatta işçiliği az saydım indirim yaptım bile dediler. Bizim de acil internete ihtiyacımız vardı gönderdik ücreti mecbur.
İndirim ile bindirim karışmış gibi; biz olamadık şöyle işin ehli usta. Geçmiş olsun, ne diyeceğimi bilemedim.
-
-
Niye kabul ettiniz ki? Kablolarını geri toplayalardı. Baştan fiyat vermeden iş yaptırmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kabloyu nereden geçirdi hocam?
Hocam baştan pazarlık edip ücrette anlaşmadan iş yaptırmayın kimseye. Önce parayı konuşun atıyorum beş bin mi dedi sağol kalsın dersiniz. Kabloları döşeyince haliyle size de internet lazımmış acilen biraz karambole gelmiş bir mevzu gibi geldi bana. Her türlü beş bin tl çok para diye düşünüyorum bu işlem için. 40 metre kablo diyorsunuz mesela biraz uzun gibi gözükse de kablonun metresi kaç para ki? İşçiliğe ne saymışlar açıkcası hiç anlamadım bu konuyu. İnşallah @turknetdestek bu konuyu detaylandırırsa bilgi sahibi olabiliriz.
-
Merhaba, konu hakkında PM üzerinden dönüş yapılmıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X