Şimdi Ara

Turknet'e Geçiş Oldu. Hızım Düştü , Sorun Düzeldi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

27 mart günü Turknet Fiber e geçişim oldu. Öncelerden Oris telekom kullanıyordum ancak 50 mbs fiyatını 105 tl yapınca Turknet'e geçmeye karar verdim. Oris telekomdayken 50 mbs paketim olmasına rağmen 60 70 arası geliyordu. Ancak Turknet'e geçince hızım 45 50 arası geliyor. Alt yapım 100 ü destekliyor Bu da resmi ;

Turknet'e Geçiş Oldu. Hızım Düştü ,  Sorun Düzeldi :)

Geçiş olduktan sonra hız testi sonuçlarım ve destek kaydı açtım.

Turknet Telekom'a arıza bildirim yaptı. Ancak arıza çözüldü dediler ;

Ancak sorun çözülmemişti.Yine aynı günde yaptığım hız testleri yine aynı sonuçları veriyordu ;

Turknet Tekrar Telekoma arıza bildirim yaptı. Ancak tekrar sorun çözüldü dediler ;

Ancak sorun yine çözülmemişti.Yine aynı günde en son yaptığım hız testleri ;

Tabi sorun çözülmediğinden destek kaydını kapatmadım tekrardan arıza bildirimi yapıldı.

Nasıl yapacağımı inanın şaşırdım Türk telekom sorunun çözüldüğünü söylüyor hala durum aynı hatta en son sorun çözüldü dendiğinde Müşteri kaynaklı sorun yok demişlerdi. Turknet'e Geçiş Oldu. Hızım Düştü ,  Sorun Düzeldi :) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemiplus -- 2 Nisan 2021; 13:44:50 >

• Merhaba, destek kaydı numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Hattınızı kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
  • Turknet'e Geçiş Oldu. Hızım Düştü ,  Sorun Düzeldi :)

Hızım 100 mbs'e çekildi teşekkür ederim. Uğraşan herkesten Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin.

• Acemiplus A kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.