Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
43.241
Cevap
362
Favori
1.058.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
110 oy
Giriş

Merhaba DM üzerinden gönderdim.

• Merhabalar Telefon Numaramı Güncellemek istiyorum ama eski numarama erişimim yok acilen telefon numaramın güncellemmesini talep ediyorum aksi halde sözleşmemi iptal ediceğimi belirtiriyorum sizlerden
    İletişim numaram: 0530-707-0675

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Valla bana Özel müşteri temsilcisi mi aradı bilmiyorum 😅 Gayet bilgili bir arkadaştı. Güzel bir şekilde teknik konularda da konuştuk. Kendisine özellikle teşekkür ederim.

Hızlı yanıt için size de teşekkür ederim.

• Ben taşınmadan dolayı internetimi iptal etmek istiyorum da. İptal ne kadar sürede onaylanır? Ne zaman bağlantım kesilir? İlk bağlattığım zaman gelen arkadaş modem iadesi yaptığın zaman para iadesi de alabileceksin demişti? O süreç nasıl işleyecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinkaShiranui -- 27 Mart 2026; 16:57:10 >
    Merhaba, ekibimiz sizden onay alır almaz hizmetin iptalini gerçekleştirecektir. İptal sonrası iade edeceğiniz modem varsa göndereceğimiz kod ile Aras Kargo şubelerinden kargolama yapabilirsiniz. Modemi ücretsiz teslim ettiğimiz için modemi iade ettiğinizde bir ücret iadesi olmayacaktır. Detaylı bilgi için
    turknet
    Zahmetsiz İptal — Turknet
    https://www.turk.net/iptal
    linkinden destek alabilirsiniz. 🙌

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Modemi ücretsiz teslim etmediniz. 1100 lira modem ücreti alındı. Onun için sordum.

• Merhaba Temmuz ayına kadar olan peşin ödemem var haziran ayına kadar aboneliğimi dondurmak istiyorum ama önceden peşin ödedim bu kullanmadığım aylar nasıl oluyor eylül ile Kasım arasında da dondurma yaptım ama bi iade vs almadım nasıl mahsuplaştırılıyor internette de herhangi bir bilgi bulamadım bilen arkadaşlar ve ya @TurkNetDestek bilgilendirirse sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şöyle bir bilgi var.

Fırsattan yararlanmış fakat dondurma, nakil gibi tüketicinin geçici olarak hizmet alamadığı durumlarda, internet hizmetinin kullanılmadığı günlere denk gelen bedel, tüketicinin ödeme sayfasında girdiği kredi kartına hizmetin yeniden alınmaya başlandığı tarihi takip eden ilk ayın içerisinde iade edilecektir.

Öyle gibi kayıt açın ya da TürkNetForum'a yazın. Buradan Pazartesi cevap gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 28 Mart 2026; 2:56:2 >
  • 12 saattir internetim yok. Müşteri hizmetleri ile görüşmeye çalışıyorum o ise cevap vermeden kaçıyor . Ne zaman netimin geleceğine dair bir cevap bulamıyorum
    TurkNet Destek Burada

Bölgenizde çalışma bilgisi var mı bakın, TürkNetForum'a yazın. Haftasonu buradan cevap gelmez.

https://issaraclari.com/tools/iss-ariza

Geçiş ise 48 saat, yeni ise 2-7 gün gibi.

TürkNetForum'ada yazın, daha hızlı yanıt alırsınız belki.

• merhabalar, taşınacağım adreste turktelekom 21mb verirken en yüksek turknet veriyor ama alt yapı turktelekom olduğu için ikilemde kalıyorum bu hızı kesin verir mi? Attan inip eşşeğe biniyorum resmen. Birde modem veriyorlar mı arkadaşlar?

TurkNet Destek Burada

Adresi buralardanda sorgulayın. Sonuç teorik; modemi takıp bakmak lazım, hat değerleri iyi ise üzerinde düşük ise altında alınabilir.

Boş port var mı dikkat edin, 21 adsl gibi geldi.

Vdslde vermiyor, kendiniz temin etmeniz gerekir.

https://issaraclari.com/tools/altyapi-sorgulama

https://powernet.com.tr/altyapi-sorgu

https://gigaspeed.com.tr/altyapi-sorgulama

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam evet. Fiber ve Vdsl portları dolu gözüküyor ADSL boş santral e 300 metre mesafe diyor. Bu durumda ne tavsiye edersiniz? 100mbitten 21e düşmek can sıkıcı olucak.

Sadece boş adsl varsa; daha uygun fiyatlı firmaya geçip, port boşalmasını beklemek.

Farklı altyapı varsa, Türksat docsis veya Superonline gibi onlara geçmek.

İlinizde kendi altyapısından hizmet veren farklı firmalar varsa, onlara göz atmak.Belki şansınıza çıkar.

Tercihlere karışmıyoruz, kısmet diyelim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.