Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
43.242
Cevap
362
Favori
1.058.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
110 oy
Giriş

ay sonuna kadar yeni kod iletebileceğimi söylediler.

Bilemem; hakkınızda hayırlısı olsun. Sorununuzun faturasızlandırma ile çözümünü temenni ederim.

Ne günlere kaldık; kod alıyoruz moda giriyoruz.

Kimseye güven kalmamış şu devirde, namuslu kodverende bulamıyoruz. TurkNet Destek Burada 

• Merhaba , başvuru aşamasında ekipler gelmediği için başvurumu iptal ettirdim.Ama hala iş emrini açık bıraktığınız için yeni abonelik işlemi alamıyorum.Turknetin adresimde açılmış işemrini iptal etmek istiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İlettim

benim yazdığım mesaja niye dönüş yapmadınız kör müsünüz?

• Fiber internet kullanıyorum 699 TL idi 200tl daha verdim apartmandaki kutu telekom kutusu olduğu için 899tl internet parası veriyorum. Dün iftara 10dk kala elektrik gitti. Sonra elektrik geldi ama internet yok. Arıza kaydı açtım sorun yok vs. Diyorlar. Sabah ethernet bağladım acaba wi-fi problemi mi var diye. Yok. Sonra statik IP verdim cihazlara Google DNS girdim bingo.

Adamların DNS uçmuş haberleri yok. Destek bölümünüz resmen vasat. Halen sorun çözülmedi kendi imkanlarımla hallettim ama bu şekilde olmaz bu iş. Hem 899tl veriyorum hem kullanmadan önce ödüyorum hemde hizmet vasat. Ayıptır ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17.03.2026 tarihinde internetim kesildi arıza kaydı açtım 3 gündür oyaladılar. Bugün btk üzerinden kayıt açtım. Tarafıma gelen mesaj “Türk Telekom tarafında hattınızın iptal olduğunu görüntülemekteyim. Yeniden bir hizmet başvurusu yapabiliriz. Ve bununla ilgili ek bir ücret talep edilmeyecektir. Dilerseniz sizleri arayıp onay da alabiliriz. Ya da buradan onay vermeniz durumunda gerekli işlemleri başlatabiliriz. İyi günler dileriz. .” Durumla ilgili bir fikri olan varsa yardımcı olmasını rica ederim.

Vdsl mi?

Bölgenizde fiber dönüşümü varsa, hat iptal olmuş olabilir.

Ya da, yanlış işlem yapılmış olabilir.

Başka birinin hat iptal yanlışlıkla sizin iptal veya arıza kaydı yanlış iş emri olarak iletilmiş olabilir.

Bina içi kutudan kablonuza bakın, yerinde mi?

Şuradan hizmet no ile sorgu yapınca, Türknet çıkıyor mu?

https://tpc.net.tr/forum/pages/xdsl-no-dogrulama

https://www.hizonline.com/xdslnosorgula.php

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Fiber altyapı hocam, gıbır dan geçiş yaptım. Yaklaşık 3 ay oldu geçeli. Şuan TurkNet oim’de devre numaram görünmüyor. Geçişte kullanılan churn evrağında vermiş olduğum devre numarasından sorgulama yaptığımda ekli fotodaki gibi görünüyor.

TurkNet Destek Burada

Fiberde hizmet no değişmiyor, geçişte. En son abonelik Türknet'te olduğundan ve hat iptali gerçekleştiğinden, firma adı çıkmıyor. Birisi iptal işlemi yapmış, kim yapmış, neden yapmış ?

Hatalı bir işlem olmuş gibi; Türknet mi Tt mi kaynaklı muallak. Ücret alınmıyacaksa, yeni başvuru yapın.

• Turknet uygulamasındaki hız testini deneyen oldu mu? Speedtest’in uygulamasından test ettiğimde 740mb/s çıkan indirme turknet’in uygulamasından yaptığımda 340mb/s çıkıyor. Hangisi doğru şimdi bunların?

Speedtest uygulaması.

Openspeedtest, Wifiman veya Mint'i Cicku seçip idm ile indiripte bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 21 Mart 2026; 14:38:58 >

TurkNet Destek Burada

TurkNet Destek Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 22 Mart 2026; 3:1:53 >

• drksnt D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini DM üzerinden iletebilir misiniz? Kontrol sağlayacağız.

Merhaba cayma bedeli icin gerekli islemleri yapmis olmama ragmen 6 ay sureyle taksitli bi sekilde verilecek indirim faturama yansimadi?

Abone no 0004996997

• Merhabalar Binamıza türknet tarafından fiber kablo çekildi.sormak istediğim kutu ne zaman gelir?

Ayrıca TP LİNK VR400 V3 modem kullanıyorum gigafiberde bu modem sıkıntı olur mu?

@TurkNetDestek

hayırlı olsun lokasyon neresi acaba?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.