Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.836
Cevap
357
Favori
1.039.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
110 oy
Sayfa: önceki 21382139214021412142
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rezistanztan bile lüküs yani. TurkNet Destek Burada 

Adam kendi altyapısına yatırım yapıp; vatandaşın adresine hizmeti getirmiş, başkasından kiraladığı altyapıdan verip pastayı neden küçültsün ki.

Haklısın küçültmesin direk pastayı başkası yesin :P

O zaman kablo kanalıyla birlikte mikimmil bir kablolama yapmalı.

Adamlar daha önce 2 kez gelmişler 2 kablo çekmişler bina dışına kutuyu koymuşlar hepsi çöp oldu kaldırıldı. Niye çünkü hem kabloya pay bırakmamışlar hem kutuyu içeri almaları gerekiyorken almamışlar.

O kablo siyahtı bu kez tek kablo beyaz çekildi o da sıkıntılı şekilde görselliği bozacak şekilde düzgün değil. Üstelik izin mizin almadan daireye çengel vida gibi şeyler takılmış.

Belki şimdiden başvurmam lazım telekoma anca gelirler. Yoksa yine internetsiz kalacağım anlaşıldı :)

Evet; binalara çengel takarlen izin almıyorlar. Bazı yerlerde balkon çatalına çakıyorlar, zaten çoğu çatlak, fazla çakmaya gelmez.

Misal bizim yanda bahçe, bahçede limon ağacı var; kabloda ağaçın dalları arasından geçiyor.

Komşuda tuhaf; ağaçın dallarındaki limonları koparamıyor, almış eline uzun sopayı pat küt vuruyor.

85 yaşında ağaç silkeleyim derken; kendi silkelenecek farkında değil.TurkNet Destek Burada 

Takmış adam kafaya sokakta bir sağa bir sola gidiyor; dönüp dönüp bakıyor, daldaki limonda gözü. TurkNet Destek Burada 

Yakında patlarsa şaşırmam bu iş. Yani ters anlamda :)

85 yaşındaki amca değil ağacı seni beni bile silkeler :)

merhaba, vefat sebebiyle devir işlemleri ne kadar sürüyor?

2 hafta önce gerekli evrakları faks ile gönderdim ama devir hala yapılmadı. üstelik destek kayıtlarında "evrakları iletin işleminiz yapılır" deniliyor hala. hatta "abonenin kendisi başvursun" diyen de var. abone=merhum!

btk şikayetlerine de "işlemleriniz tamamlandı ama sisteme yansımadı" deniliyor.

yani bir devir işlemi ne kadar zor olabilir ki? üstelik tüm yasal belgeler iletilmişken.

bu belgelerle tapuyu üzerime devir alabiliyorum ama türknet aboneliğini üzerime alamıyorum. çok ilginç değil mi?

• Uurunal U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Gigafiber dönüşümünüz yapılırken ev telefonunuzun da geçişini yapıyoruz.
    Turknet Kurulum Hizmeti — Turknet
    https://www.turk.net/kurulum-hizmeti
    sayfamızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

• celikprensi C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle başınız sağ olsun. Müşteri numaranızı ve konu linkini DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Sürecinizi kontrol edip size yardımcı olacağız.
  • Akranların bedava internet kullanırken; yazık değil mi sana Türknet'li (Kodun ile artık değil)

Konuyu şikayet edip kaldırttan arkadaş; aklınca uyanıklık yaptığını zannediyor. TurkNet Destek Burada 

Evladım; fesatlık içine işlemiş. Sayfayı boydan boya pavyon neonlarının renkli ışıklı afişleri gibi kaplamakla birşey elde edemezsin. TurkNet Destek Burada 

Herkes rızkını bulur. Bu ayda bedavaya getirdik; merak etme sen.

Ayakta adam uyutanlar çıktı çıkalı; otelciler işsiz kaldı. TurkNet Destek Burada 

Enterhasan durum bu indirimli kod verenler, Türknet konularında hiç yardım veya bilgi amaçlı mesaj vermiyorlar.

Düşündürücü yok ise but hesap mı bunların bazısı?

Düşündürücü, düşünelim. TurkNet Destek Burada 

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Görselliği bozan ve izin alınmadan yapılan vidalama ile birlikte doğalgaz borusuna temas ederek çekilen kötü kablolama ile bina sakinlerinin şikayeti dolayısı ile tekrardan yeni kablo düzenlenmesi gerekiyor.

Ben de bu süreçte sıkıntı yaşamamak için eski telekom altyapısındaki turkneti geçmek istedim ama o da mümkün değil anlaşılan. Yeni başvurular gigafiber üzerinden yapılıyor. Kablo iyi döşenmezse gigafiber altyapısı olmayacak sonuç olarak bu hizmeti veremeyeceğiniz için ya düzgün kablolama yapılmalı yada beni eski telekom altyapısındaki hizmetinize dahil etmelisiniz.

Bunların hiç biri olmuyorsa da mecbur başka operatöre geçmek durumunda kalacağım.

Zaten süreç içinde fazlasıyla sıkıntı yaşadım 2 hafta internetim kesildi. Saçma sapan ekipleriniz arasındaki iletişimsizlikten oluşan zaman kaybı ve internetsizlikten doğan mağduriyetlerden sonra şimdi başıma bu geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 4 Şubat 2026; 17:13:44 >

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Konuyu ekiplerimize ileteceğiz. DM üzerinden adres ve iletişim bilgilerinizi konu linki ile paylaşabilir misiniz?

merhaba, iki haftadır gönderdiğim mesajlara ve btk şikayetlerine rağmen çözülemeyen devir işlemi, size mesaj gönderdiğim gün hızlıca çözüldü. destekleriniz için teşekkür ederim. sayenizde halletmiş olduk. sağolun.

Bugün kurumsal sitenizde adresimi sorguladım.

Gigafiber altyapısına uygun olduğumu gördüm. Ayrıca modemin ücretsiz, başka operatörden geçişte de kurulumun ücretsiz olduğunu görünce müşteri hizmetlerinizi aradım.

Ancak müşteri hizmetlerindeki arkadaş ısrarla kurulum ücreti alınacağını ifade etti. (1200 TL)

Kurulum ücreti alıyor musunuz?

Alıyorsanız neden kurumsal sayfanızda yanlış/eksik bilgi veriyorsunuz?

Adres sorgulama sayfası sonucunu adresimde görünecek şekilde ekliyorum.

TurkNet Destek Burada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Nightwish - Beauty of the Beast

• All of my songs can only be composed of the greatest of pains
    • Every single verse can only be born of the greatest of wishes

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Özelden ilettim. Lütfen şu gigafiber kutusunu kablosunu her şeyi iptal edin. Yerden kablo çekemeyeceğinizi de ekipleriniz daha önce iletmiş. Bu durumda bu işin oluru yok gibi görünüyor. Gigafiber yoksa beni eski altyapıya geçirin lütfen.

Bir de onun gelmesi için kaç gün internetsiz kalmak istemiyorum artık. Böyle bir şey mümkün değilse telekoma başvurayım yine 2 hafta internetsiz kalmaktansa başka çarem kalmıyor.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.