|
TurkNet Destek Burada (2052. sayfa)

-
-
Merhaba;
5 yılın ardından tekrar bağlantımı Türk.Net e taşımak için dün başvuruda bulundum. Aynı zamanda Türk.Net ön ödemeli kampanyadan (1 yıllık peşin ödeme) yararlanmak istiyorum. Gerekli belgeleri yükledim ve Türk.Net den sesli onay için aramalarını bekliyorum. Arayan kişilere bu isteğimi iletirsem bana yardımcı olurlar mı, yoksa bağlantım yapıldıkdan sonra tekrar bu konu için başvuru yapmam gerekiyor mu?
Farklı bir süreç varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum. @TurkNetDestek
Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
-
Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? -
Hızlı geri dönüş yaptığınız için ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
-
Superonlinedan türknete geçip memnun olan var mı? 50 mblik internete 600 tl ödemek istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netspeed'ten geçtim. Memnun değilim. Oyunlarda ping süresi yükselip düşüyor. Buradaki ve internet sitelerindeki canlı destek personelleri hariç saatlerce cevap vermiyorlar. Ücret artıyor, kalite düşüyor.
-
Netspeed'ten gigafibere geçtim akıyor maşallah , adreste giga varsa hiç düşünme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarun -- 4 Temmuz 2025; 0:48:29 >
binanın girişine baktım superonline kutusu var giga yok. Ama adresi girdiğimde 1000 mbpsye kadar diyor
-
Bir kaç aylık İnternete ihtiyacım var. Yeni abonelik yapınca ilk başta ne kadar ödeme yaparım. Bağlantı ücreti vs
Kur + akt = 840
Türknete başvuru yaptım belgelere onay verdim bağlantı işlemlerine başlatıldı kaldı 24 saatır halen hattm açılmadı yardımcı olurmusunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pm den veya TürknetForum'dan yazın. Daha hızlı yanıt alırsınız.
-
Selam VDSL hizmetiniz tahahhütsüz mü? İstanbul Beylikdüzü'nde sadece superonline fiber altyapısı olan bir sitedeyim ve burada uyguladıkları katı sansür ve prime time yavaşlatmalarından dolayı herkes bezmiş durumda alternatif arıyoruz, fiberden VDSL'e geçiş yapmak istiyorum. Sayfanızdaki altyapı sorgulamada 100 mbit'e kadar VDSL gösteriyor ama yalnızca superonline altyapılı yerde turknet VDSL hizmetini sıkıntısız ve minimum 85-90 mbit seviyesi alabilir miyim acaba.
-
Merhaba, PM üzerinden dönüş yapılmıştır. -
Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı kullanabilirsiniz. Hizmetimiz taahhütsüzdür. İletişim bilgilerinizi PM üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz, detaylı bilgi için sizi arayalım. -
Az önce Turknet'e geçiş yaptım. Abonelik henüz onay aşamasında. Modemle ilgili bir seçenek yoktu. Ben kendi modemimi kullanacağım. Acaba abonelik onaylandıktan sonra mı seçim yapabiliyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 7 Temmuz 2025; 15:29:26 > -
Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? Hizmetinizi kontrol edip bilgi vereceğiz. -
Teşekkür ederim kısa süre sonra dönüş yapacağım. Son 2 sorum olacak İlk sorum Türknet'te kendi modemimizi kullanabiliyor muyuz şifre paylaşıyor musunuz? ikinci sorum Superonline neredeyse tüm vpn hizmetlerine erişim engeli getirdi kesinlikle vpn kullandırtmıyor, türknet'te VPN hizmetleri kullanıma açık mı? Bilinen en popüler olanlar mesela NordVPN - ExpressVPN - Surfshark - Mullvad vs..
-
Aslında konuyu şöyle özetleyebilirim: TurkNet'in yaklaşımı son derece ciddiyetsiz. Bina içerisine çekilen siyah kablo, en başta izinsiz şekilde döşenmiş durumda — en azından bizim binamızdan herhangi bir izin alınmadan işlem yapılmış. Ayrıca kablonun gelişi de başlı başına bir problem; yer üstünden, sağdan soldan, yukarıdan aşağıya rastgele bir güzergâh izleyerek binaya ulaştırılmış. Özetle, yapılan işte ne bir düzen ne de bir profesyonellik var. dikkatli olun derim. benimle dalga geçer gibi iş yapmaya çalıştılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X