< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet Destek Burada (2051. sayfa)

-
-
27ms alıyorum hocam İstanbul için, Ankara ise 40ms. Tracert için müsait zamanda PC'ye geçince atabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin2 -- 1 Temmuz 2025; 0:17:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müsait bir zamanda atabilirseniz, değerlendirmiş oluruz hocam.
Bende Istanbul'a 35 ms civarı alıyorum. Tüm trafiği İstanbuldan yönetmesi büyük dezavantaj; İstanbula uzak iller için. Yurt içindeki diğer sunuculara ping attığımda minimum 45-50 ms'lik sonuç alıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam hemen hemen aynı alıyoruz. Oyun oynamıyorum ama yurtdışı çıkışlı TV çok izliyorum. Onlarca hosting yönetiyorum güncelleme yapıyorum. İhtiyacım doğrultusunda TürkNetle sorun yaşamadım.
Stabilite konusunda iyi, ondan yana şikayetim yok. Tek sorun yönlendirmeleri İstanbuldan yapması. En azından Ankara üzerinden de yönlendirme yapabilirseler çok daha iyi olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ön ödeme online işlemlerden mi yapılıyor 3 gündür girilmiyor ne olacak bu sizde açık mı turknet sitesi
-
Bugün 1 Temmuz; kampsnya 30 Haziran 2025'e kadardı, ondan olabilir.
-
Geçen sene 5 temmuz da zam yapmışlardı bu senede muhtemelen 5 temmuz da yeni fiyatı açıklarlar diye tahmin ediyorum hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, PM üzerinden dönüş yapılmıştır. -
Yapay zeka cevap olduğu için muhtemelen haberi yok yapay zekanın. 12 ay indirimli ödeme halen mümkün.
-
Yapay zeka ile alakası yok; 30 Haziran'a kadardı. Dün site açılmıyordu; nedense. Güncellemişler.
-
Gece saat 3 gibi online işlemler açıldı 12 ay ödeme yaptım
Hadi geçmiş olsun; geç olsun güç olmasın.
3 gündür ben sisteme giremiyorum gece girebildim şuan yine girilmiyor yani kampanyanın uzaması gerekirdi çünkü uğraşan bir çok kişi sisteme girip ödeme yapamadı
Süreç yıpratıcıydı sürekli online işlemlere girmeye çalışmak falan Türknet bir açıklama yapmalı bu erişim sorunlarıyla ilgili
Bende de gece açıldı, entersan ont yi resetledikten sonra. İp değişti ondan mı acaba.
Fiyat yıpratacağına, 3 gün TakatukaNet yıpratsın.
365-3 = 362 gün yıpranmasız.
IPv6 tanımlanması için ne yapmamız gerek?
-
altyapı sorgulamadan mı takip edicez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X