|
Kullanırsınız; online işlemlerde kul. adı ve şifre var. Kısıtlama yok, ben kullanıyorum. Bana Zte 3601p gelmişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Kullanırsınız; online işlemlerde kul. adı ve şifre var. Kısıtlama yok, ben kullanıyorum. Bana Zte 3601p gelmişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 15 Ocak 2025; 14:25:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Paylaşsam ne fark edecek 4 saati geçkin internet yok bağlatırken ballandıra ballandıra en iyi altyapının olduğu bölgelerden biri diyorsunuz ama bir yağmurda 4 5 saat internet kopuyor millet aramış sabahtan ne gelen var ne giden 8686185 müşteri numaram çok önemli değil bu ay bitsin iptal edeceğim zaten . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakK... -- 15 Ocak 2025; 16:22:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telefonla ulaşılmıyor halen internetimiz yok bu gün geleceğe de benzemiyor çünkü herhangi bir ekip gelmedi. Ben interneti iptal etmek istiyorum ama telefondan ulaşamıyorum kurulum ücreti ıvır zıvır ne olacak bilgi almam lazım ,ayrıca başka sağlayıcıya mevcut kurulumdan geçiş yapabilir miyiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bende de aynı durum var internet sürekli yavaşlıyor ve sonrasında normalleşiyor anlamadım altyapı Turktelekom internetim vdsl. Comnette böyle bir sorun yoktu Turknetin sınırsız interneti buralarda hep böyle bir soruna sebep oluyor geçmiştete böyle olmuştu anlamıyorum ben bu olayı ama unuttum comnet aniden kapanınca geçtim ama hiç memnun değilim. |
|
Ben çok pişman oldum bağlattığıma ki bu saatten sonra kafa rahat kullanamam bu neti ,bu ay 2 kere ufak kesinti oldu toplamda 1 gün pc başında durmama sebep oldu işimi aksattı, bu gün komple gitti sistem 11de net gitti akşam 9 10 gibi gelmiş Daha önce bağlatmıştım hatta bir arkadaşım net arıyordu böyle böyle 1000 mbit varsa binada bağlat dene demiştim ,sonradan tatava yaptı dakika başı kopuyor kullanılmıyor niye önerdin diye. Ben kendim de bağlatmıştım çünkü bulunduğum konumda "sözde" altyapı sağlam İlk bağlattığımda evde 2 farklı netim vardı ,sürekli dalgalanma vardı internette bu yüzden hemen vazgeçtim iptal ettirdim diğer netle devam ettim Bu sefer büyük hata yaptık diğer neti tamamen kapatıp buna geçtim , 1 ay olmadı beni soktuğu stres yeterli 2012-15 yılları arasındaki yavaş net ,modemdeki kırmızı ışık ,mecburiyetten telefondan net çekme günlerine döndürdü beni. Ve ben bu gün iyice araştırdım ki çoğu kullanıcıda sürekli aynı sorunlar var yani Zeytinburnu gibi yerde kesinti oluyor ve 10 saat çözülemiyorsa zaten güven olmaz bu internete. Normal kullanıcıyı dahi deli eder üstüne ben iş yapıyorum kesinti olması benim için ekstradan sorun En yakın zamanda iptal edip maalesef diğer pahalı sağlayıcıya geçeceğim bari kesilir korkusu yoktu hatta hiç abartmıyorum yaklaşık 2 senedir 1 kesinti oldu o da 30 dk içinde düzeldi onun dışında modemde kırmızı ışığı unutmuştuk. |
|
|
2019 yılında türknet bağlatmak için başvuru yapmıştım, teknik ekip bağlamaya geldiğinde altyapım uygun olmadığı için interneti bağlayamamıştı, sonrasında ekip geleceğini altyapıyı halledip internet bağlayacaklarını söylediler aradan 10 gün geçti herhangi bir aksiyon alınmadığı için müsteri hizmetlerini arayıp iptal etmiştim. Kısaca 1kb internet bile kullanmadım bırakın hizmet almak isteyip alamamıştım. Aradan 5 yıl geçti ne olduysa ne bittiyse türknet beni ATB Hukuk bürosuna borcumdan dolayı icraya vermiş, Hukuk bürosu beni 357 tl için yaklaşık 2 hafta boyunca 6-7 kere aradı. Borcum yok benim dediğim halde aramaya devam ettiler. Türknet ile iletişime geçtim mail attım herhangi bir cevap yok, müsteri hizmetlerine ulaşmak zaten başlı başına bir dert. Defalarca aradım fakat ulaşamadım. En sonunda hizmet/abone numaramı istedim hukuk bürosundan ben bana abone numaramı verdiklerinde 2019 yılında başvuru yapıp fakat kullanamadığım herhangi bir hizmet alamadığım internet için bana TÜRKNET Borç çıkartmış. Teknik servis gelip kablo bile çekmemiş olduğu halde müsteri hizmetlerine zamanında bu durumu söylememe rağmen borç çıkması ve icra için hukuk bürosuna vermeleri gerçekten skandal. Ben bu borcu geçen hafta ödedim, tek bir kuruşu helal olmasın sırf uğraşmamak için bu borcu ödedim fakat hizmet almadığım halde 5 yıl önceki bir olayı bu dönem karşıma çıkması ve hukuk bürosu tarafından rahatsız edilmiş olmama ne demeli? Gerekli işlemleri bende yapacağım. Gerekli başvuruyu avukatımla birlikte tüketici mahkemesine vereceğim. Saygılarımla, İLETİŞİME GEÇEN YOK, üzerine iade hakkınız vardır diye mesajlar geliyor telefonuma. siteye bilgilerimi girdiğimde herhangi bir iade ücreti de çıkmıyor karşıma, iletisime geçilmesini bekliyorum |
|
merhaba, telekom alt yapılı turknet abonesiyim, bendeki eski H298A V9 modemi yeni çıkan wifi 6 modemle değiştirmek için ne yapmam gerek? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 19 Ocak 2025; 21:45:40 > |
|