< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet Destek Burada (1995. sayfa)
-
-
Merhaba vdsl hatta 100 mbps / 20 mbps hız almaktayım ancak geçişte Turknet 75 mpbs / 15 mbps şeklinde tarife tanımlamış. Bu hız yükseltilebilecek mi ? Ona göre e-devletten onay vereceğim veya iptal edeceğim geçiş işlemlerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 11 Aralık 2024; 17:42:32 > -
Benimde sözleşmede 75/15'ti. Geçiş yaptıktan sonra 100/20 tarifesini geçiş yaptırdım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Yeni kurulum başvurusu gibi gözüküyor işlemler geçiş yerine port onayı vs falan yazıyor. İnşallah durum bu şekilde değildir çünkü boş port yok benim portu iptal edip mağdur etmezler umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 11 Aralık 2024; 17:49:33 > -
comnetten turknete geçiş ne kadar sürer. hâlâ sesli onay için aramadılar. mesaiden sonra çalışıyor mu Türknet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@TurkNetDestek Merhaba comnet vdsl abonesiydim binada aynı zamanda Türk Telekom fiber altyapısı da mevcut aktif olarak. Türknete taşıma yapmak istediğimde artık sadece fibere geçiş oluyor gibi bir şey dendi bilgi alabilir miyim bu konuyla ilgili? Bir de aşağı türk telekom kutusudan eve kadar fiber kablo çekili değil başvuru yapınca türknet kablolama işlemlerini de hallediyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonhell -- 11 Aralık 2024; 18:52:19 >
Türknet destek başvuru yaparken xdsl numarasını yanlış iletmişim düzeltilmesi için destek kaydına ilettim ama geri dönüş yapılmamakta sizlerden ricam iletmeniz
Türknet abonelik numaram 4264496
Destek numaran 84169966
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 11 Aralık 2024; 19:21:55 >
Geçelim. Geçtim bile. Dm bakınız tüm bilgiler orada.
E devlet onayında sizde işlem türü ne olarak gözüküyordu? Yeni tehsis aboneliği yazıyor bende İşletmeci değişikliği yerine ki bu yeni hat bağlantısı kurulumu demek sanırım, hatalı işlem yapılma ihtimalinden şüphelendim comnet müşterilerine.
Acil destek talep ediyorum. Geçiş işlemleri yerine neden yeni bağlantı tahsisi işlemi yapılıyor comnet müşterilerine?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 11 Aralık 2024; 20:8:18 > -
@TurkNetDestek yardımcı olur musun tek küçük bir hata yüzünden bekliyorum
comnetten taşıma yapmaya çalışıyorum "Girmiş olduğunuz hizmet numarası ile bir kayıt bulunamamıştır. Lütfen hizmet numaranızı kontrol ederek tekrar deneyiniz." bu hatayı alan var mı?
-
Başvuru no 4266668
Aktivisyonun onayını hızlandırırmisiniz
Türknet destek burada diyoruz Türknet destek saatlerdir bir destek kaydına bakmıyor forumda yok (: mesai saatleri dışında sanırım destek ekibi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 11 Aralık 2024; 20:58:46 >
Hocam sizin başvuru gigafiber mi?
Hayır vdsl hat için.
-
Benim de yeni tahsis durumunda da gigafiber için mi böyle diye düşünmüştüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mascherano -- 11 Aralık 2024; 21:27:22 >
Arkadaşlar herkese iyi geceler.
Comnet'ten gelen arkadaşlar 3 ay sonra başka bir iss e geçmek istediklerinde herhangi bir ceza çıkıyor mu ?
Bilgisi olan arkadaşım varsa çok memnun olacağım.
Selamlar, iyi kullanımlar.
-
Bizde farklı sözleşme sunmuşlar hatta. Bizde 840 TL kurulum ücreti gözükürken geçiş işlemi olarak doğru işlem yapılanların kurulum ücretleri 0 tl gözüküyor. İptal ettirmeye çalışıyorum müşteri hizmetleri her bağlandığımda telefonu kapatıyor.
-
Kurulum bedelinin kalan taksitlerini ödetmeye çalışabilirler.
Sözleşmeye 840 tl 6 ay eşit taksitle ödeneceği ve 30 günden sonra hizmetin sonlandırılması halinde kalan kurulum taksitlerinin fatura edileceği yazıyor sözleşmede.
-
Abonelik başvurumu iptal etmek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X