Onada yazdım hepsi tatilde galiba ses yok öğleden bu yana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet Destek Burada (1993. sayfa)
-
-
Öyle gibi görünüyor.
-
Şükür aradılar düzelttiler 100 download 20 upload a şuan için düzeldi sorunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun.
Teşekkürler hocam
Arkadaşlar SuperOnline kullanıyorum 2025 Ağustosta taahhüt bitiyor Turknet geçmek istiyorum memnun musunuz? İşitme engelliyim engellilere taahhüt yapıyorlar mı ayrıca engellilere %25 indirim sağlanıyor mu?
-
-
-
arkadaşlar wifi'de bağlantım anlık kopuyor 3-5 saniyeliğine, sonra geri geliyor, manuel olarak snr değerini 16 dB'ye kadar yükselttim ama bişey değişmedi. geri default değerlere getirdim.
Asus Dsl-Ac51 modeli, firmware version en son çıkanı.
-
Türk telekom alt yapılı eve kadar fiber de Türknet nasıldır arkadaşlar? Stabil midir? 500 tl Türknet 575 tl Türk telekom. Hangisi mantıklı olur?
-
Comnetten geçiş talebine istinaden onayladığını söylüyor internetim gitti, 4 saattir internetsiz kaldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, PM üzerinden iletişime geçtik. -
pm gönderdim yardımcı olur musunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schipht -- 11 Aralık 2024; 13:54:39 >
Başvuru yapmaya çalışıyorum fakat Turknet başvuru ekranı altyapımı bakır görüyor. Fakat fiber altyapı kullanıyorum. Aldığım hata ise, Mevcut aboneliğiniz bakır altyapıda ancak adresinizde fiber altyapı da bulunuyor. Aboneliğinizi teknik sebeplerden dolayı ne yazık ki fiber altyapıya taşıyamıyoruz. Fiber altyapıda hizmet almak istiyorsanız “İnternetim ve telefonum yok” seçeneğini seçerek satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Eğer bize bu şekilde başvurunuzu yaparsanız, mevcut internet hizmetinizin iptalini kendiniz yapmalısınız. – Geçiş işlemi olmadığı için biz bu süreci üstlenemiyoruz.
-
aynı sorun var bende kendilerine ulaşmaya çalışıyorum çağrı merkezi yeni abonelik yapın diyor ama kurulum ücreti de çıkıyor yeni abonelikte
hizmet numaranız 17 ile başlıyorsa başka alternatiflere yönelin arkadaşlar boş yere burger king kodu falan da almayın hizmet no üzerinden bakır altyapısındasınız diye abonelik yapmaya çalışırken hata veriyor sistem ama binada fiber altyapı var
ankara, mamak, abidinpaşa mahallesinde superonline fiber alt yapı için kazı yapıyor ve boruları döşüyor. hazır onlar açmışken türknet de başlatsa işlemi güzel olmaz mı?
mail attım türknete siz de iletseniz. 2025 yılında 50 mb uploada mahkum olduk yeminle
-
Merhaba, konu ile ilgili 0850 288 8080 üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ekibimiz destek olacaktır. -
Merhaba, PM üzerinden dönüş yapıldı. -
Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. üzerinden talebinizi iletip süreci takip edebilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X