Kaldırıyor gözüküyor hocam şuan 3 alıyorum 😂 Maşallah o kadar hızlı teknik servisi varki 8 saat oldu daha cevap verecekler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kaldırıyor gözüküyor hocam şuan 3 alıyorum 😂 Maşallah o kadar hızlı teknik servisi varki 8 saat oldu daha cevap verecekler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Max değer mevcut hız mı; ulaşılabilir hız mı? Modemi resetleyip deneyin; ya da hız profilinin güncellenmesi gerekiyor olabilir. |
Şuan ki max değerler Download: 46 Upload: 33 Benim aldığım Download:10 Upload:3 Geçiş öncesi sabah saat 11 de fixnette 80-20 idi değerlerin garip bir paradoxdayım. Muhtemel profil güncelleme gerekiyor ama 8 saati geçti halen cevap veren yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Buyur hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet Destek'e pm'den yazın direkt. |
Onada yazdım hepsi tatilde galiba ses yok öğleden bu yana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle gibi görünüyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçmiş olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar SuperOnline kullanıyorum 2025 Ağustosta taahhüt bitiyor Turknet geçmek istiyorum memnun musunuz? İşitme engelliyim engellilere taahhüt yapıyorlar mı ayrıca engellilere %25 indirim sağlanıyor mu? |
|