Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.322
Cevap
307
Favori
875.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://sikayet.btk.gov.tr/giris/


    arkadaşlar devletin resmi kurum olan btk ya şikayetlerinizi yazın.Btk nın firmalar üzerinde çok ciddi yaptırımları var. bu dolandırıcılara fırsat vermeyin. daha fazla kişi mağdur olmadan bunların lisansı iptal edilsin.
  • tiresome T kullanıcısına yanıt
    kesinlikle yarın hemen şikayet ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen akn kalktıntan sonra 1 ay denemek için internet başvurusu yaptım müşteri hizmetleri ile konuştuğumda beğenmezseniz para iadesi olacaığını söyledi 1 ay sonra iptal ettirdim.Fatura bedeli 60 tl olmasına rağmen 20 tl geri iade yapıldı. Acaba ben mi yanlış biliyorum iade tutarını beni aydınlatabilir misiniz ?
  • Telefon ve internet çalışmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet almalı düşünüyordum ama 1 günde 18 sayfa şikayeti görünce vazgeçtim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

    Henüz fırsat bulup da kavga etmeye gidemedim ama şu başlığı ve insanların yazdıklarını gördüm ya ölsem de gam yemem.

    TÜRKNET PİŞMANLIKTIR
  • bunlar kadar rezil, onca şikeyete geri dönüş bile yapmayan Milleti delirtmek için yapar gibi Umursamaz , adi bir firma görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    2.5 aydır çözümlenmedi 1 sene mi beklemem lazım? ayrıca şuan bağlantım 2mbps. bakın Allah rızası için diyorum dayanamıyorum artık müşteri himetlerien telefonla ulaşamıyorum lütfen siz yardımcı olun bari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taha2008

    https://sikayet.btk.gov.tr/giris/


    arkadaşlar devletin resmi kurum olan btk ya şikayetlerinizi yazın.Btk nın firmalar üzerinde çok ciddi yaptırımları var. bu dolandırıcılara fırsat vermeyin. daha fazla kişi mağdur olmadan bunların lisansı iptal edilsin.

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-dolandirmaya-calisiyor--129533023-2

    bu konumu okuyun. btk ya sikayet ettim donus yok ne zaman donerler




  • Dönmezler. Dönselerde bir şey olmuyor zaten. Sanki
    Turknet btk'yı satın almış. Nerede kaldı yaptırım gücü.
  • Kanser olmak istemiyorsanız Turknetten uzak durun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sperminatoryus

    2.5 aydır çözümlenmedi 1 sene mi beklemem lazım? ayrıca şuan bağlantım 2mbps. bakın Allah rızası için diyorum dayanamıyorum artık müşteri himetlerien telefonla ulaşamıyorum lütfen siz yardımcı olun bari.

    Çözülmez hocam , 3-4 kere kayıt bıraktım hız düşük diye hiiç bişey yok burdan pm attık cevap yok.Hat değeri 140mb kadar sinyal alıyor her aradığımda aa bizde 35 görünüyo diyolar.çalışanlark bilinçsiz oturtmuşlar hizmet veremeyince çağrı merkezini kapattı adamlar kaliteye baksana.35mb veremeyeceksen niye sen taahhüt ediyosun.2-3mb internet sürekli gına geldi ev taşıyacaz diye şuan uğraşmıyorum, taşınırken direk kapatıcam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek konusundayız madem ben de TürkNet kullanıcısı (özellike oyuncu) arkadaşlara bir soru sorayım:

    Ping konusunda tecrübeleriniz neler? Özellikle online oyunlarda malum çok önemli bir konu.

    İstanbul Şişli'de ikamet etmekteyim. YAPA altyapısı bu mevkide mevcut mu?

    Aralık'ta 7 senedir sorunsuz devam ettiğim DsmartNet ile sözleşmem bitiyor TürkNet düşünüyorum ve en çok önem veridiğim konu bu.

    Şimdiden teşekkürler.
  • Tek kelime ile söylüyorum: İNANMAYIN.

    Sorunun çözümü 10 gün sürdü, verilmeyen hizmet için 2 fatura kesildi. destek ticketı atıldı hala ses seda yok.

    Maliyeti düşürmek için sesli yanıt sistemine geçildiği için, meramınızı anlatacağınız bir canlı da yok... Müsait olurlarsa size dönüş yaparlar.

    Hız 35 MB e kadar destekliyor lakin 2-3 MB indirme hızı var... Korkumdan bu konuda destek ticketı da atamıyorum hepten gidecek diye :D

    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Kitap Mağazası -- 8 Kasım 2017; 1:19:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dickinson


    quote:

    Orijinalden alıntı: LorduSs

    20 gündür VDSL e geçirmediler , iptal ile uğraşmadan başka servis sağlayıcıya geçsem iptal etmeme gerek kalır mı ?

    Geçebilirsen gerek kalmaz fakat geçebileceğini sanmıyorum 11 gün bekledim geçmek için onay vermediler, bu konuda 20 gün bekleyip geçemeyen de var... İptal ettim kurtuldum, keşke çok daha önce iptal ettirebilseymişim sinirlendiklerim yanıma kar kaldı...

    şu anda türknet abonesiyim zaten başka servis sağlayıcıya geçeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Ramazan

    Bugün konuştuğum müşteri temsilcisi konuşurken iki kelimeyi bir araya getiremiyordu. Hızlı konuşacam diye kelimeleri sürekli yanlış telaffuz etti. Muhtemelen acelesi olan birini yoldan çevirip gel şu telefona bak demişler.

    Hocam şanşlısınız demekki. Müşteri hizmetleri varmıki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kendomen

    Türknet almalı düşünüyordum ama 1 günde 18 sayfa şikayeti görünce vazgeçtim.

    Ya aslında bende çok memnundum. Bende 3 tane Türknet var.

    Burada ki arkadaşlar gibi benimde sorunum "SORUN OLDUĞUNDA ÇÖZÜM YOK"


    Birde şimdi müşteri temsilcisini kaldırmışlar. Adamlara ulaşamıyorsun. 20 gündür internetim günde 50 kez kopuyor. Telekomdan adamlar geldi hızını çok çok fazla geliyor. Hattınız kaldırmıyor. 16 lık yere 44 mbps göndermişler. Ama TTnette yada başka firmada 1dk yaptığım için 20 gündür düzeltemiyoruz. Çünkü muhatap yok. Yani Ulaşamama felan değil durum, CANLI MÜŞTERİ HİZMETLERİ YOK.


    Ve sizi arayacağız diyorlar ama arayanda yok.Sms geliyor sorun düzelmiştir diye ama sorun düzelmiyor. Bunu anlatacağın kimse yok. Yarın artık Astoria Avm ye gideceğim. Zeytinburnundan Mecidiyeköye işi gücü bırakıp gideceğim bire bir görüşüp hızı düşürün diyeceğim. Hatta Ercan İşhanı var eski GS stadının karşısında orada da işim var gidip uğrayacağım rezaleti anlatacağım.


    Ya koskoca firma nasıl olurda kendisini bu kadar teknolpji forumlarına rezil eder anlamak imkansız. Ve malesef şunu gördüm CANLI İNSAN çok önemli. Yani sorunu çözemese bile sesini duymak yada sesini iletip rahatlamak insanı rahatlatıyor.


    O kadar sinirlendimki 3 gün önce Asus Bilgisayarımın ekranını kırdım . Dokunmatik ekrandı birde laptop. Dediğim gibi 10 lira daha düşük olsun ve tamamen sınırsız internetim olsun derken , ciddi anlamda yaşadığım iş kaybı ve bir laptop ekranı kaybetmeme maloldu Turknet. Ki ben sakin insanımdır , artık çıldırma noktasına gelince Dimyata pirince giderken Evdeki bulgurdan olduk..


    Ama bütün bunlara rağmen evimde VDSL kullanııyorum.1 senedir 1 kez bile kopmadan gitti. Ancak onda da bağlantı sırasında problem olmuştu 5-6 kez müşteri temsilcisi ile görüşüp sorunu çözmüştük. Şu an düşünüyorumda çözme şansın yok..


    Ha mesela Turknet Kullanıcı adı ve Şifreni unutsan muhatap bulman bile 2 gün bunu söyleyeyim :) Öylesine rezil bir durum var şu an..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 8 Kasım 2017; 1:14:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum aynı şey benim içinde geçerli sabah ve gece sıkıntı yok internetin en yoğun saatleri yani 21:00-23:00 arası bu sorun ve sıkıntı yaşanıyor, sizin gibi bende twitter kanalından, burdaki turknetdestek kanalından btkya da şikayet etmeme rağmen hep aynı şeyi söylüyorlar sizin bina içi tesisat veya modemden kaynaklı sorun bizde herhangi bir sorun yok gibisinden, zaten bu skıntıyı çözseler tadından yenmez açıkcası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DbA kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar btk olaya belli bir sayı şikayet geldiği zaman müdahil oluyor ve yıllık cirosu üzerinden ceza kesiyor, o yüzden btk şikayetleri çok önemli problem yaşayan arkadaşlar mutlaka btk üzerinden şikayet bıraksın sizin bıraktığınız her şikayet btk daki memurlar tarafından okunuyor kayda alınıyor cevaplaması için firmaya gönderiliyor, yasal süre içinde size mutlaka cevap vermek zorundalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, ben bu arıza kayıtları ile bire bir olarak ilgilenmeye çalışacağım ancak biliyorsunuz bu aralar yoğunluk çok fazla. Arkadaşlarıma ileteceğim. Onlar ilgilenerek size geri dönüş yapsınlar. Eğer bir problem olursa bana PM'den ulaşırsınız. İyi günler dilerim.

    baktım ses seda çıkmıyor arkadaşlarımın arızalarını PPP ışığım yanmıyor altında tekrar açtım bir arızam yok benim şuradan takip edin konuyu bir açık açık küfür etmediğim kaldı... 15121274 21647*6**4 ev telefonu numaramın bir kısımı doğrulamanız için
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.