Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
44.535
Cevap
375
Favori
1.114.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
113 oy
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #34
Giriş
  • Merhaba, yapa santralimize geçiş talebiniz alınmıştır. Arkadaşlarım uygunluğunu kontrol ettikten sonra başvurunuzu yapacaktır.
  • suntoday kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket değişikliklerini kayıt açmanız durumunda ilgili birimimiz yapıyor. Ben hızlı bir şekilde yardımcı olmak adına bu konuda destek oluyorum. Boş port olsaydı 5 dakika da geçişinizi yapardım. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı geçişi yapamıyoruz. Farklı operatöre geçmeniz durumunda da aynı sorunu yaşayacaksınız.
    Merhaba, arızanızın çözüm sürecinin uzaması üzerine teknik ekiplerimize bildirimde bulundum. Arkadaşlarım gün içerisinde sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir. Ayrıca arıza sürecinde kullanamadığınız günleri indirim olarak tanımlayacağız.
  • Merhaba, Türknet abonelik başvurusu yaptım. Türk telekom ekipleri tarafından binanın girişinde kutuya bağlantı yapıldı. Dün Türknet ekibinden arkadaş internet aktivasyonu için geldi. Bina girişinde internet bağlantısı mevcut fakat daireme internet gelmiyor. Bina yöneticiliği ile görüştürğümde Türk telekom ile iglili daha öncede bir sorun olduğunu ve turkcell için ayrı bir kutu olduğunu binadakilerin onu kullandığı söylendi. Durumla ilgili ne yapmam gerekiyor? İnternet aboneliğim başladı fakat internetimi kullanamıyorum.
  • ozican15 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fatura inceleme kaydınız oluşturulmuştur. Çözüm uzmanlarımız inceleyerek bilgi verecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bundan 1 ay önce; boş port yok ,( 5 metre yanımdaki santrale) santrale uzaksınız , iç tesisatınız bozuk bahaneleri ile 2 haftada beni vdsl pakete geçirmediniz.
    2. Haftanın son günü sizin ile aynı altyapıyı kullanan X firması bana 100 Mbps Vdsl paketi 105 mbps ile veriyor.
    Üstelik hiçbir fiziksel müdahale olmadan. Tamamiyle sadece internetten ISP değiştirerek.
    Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu durumu yaşayan yüzlerce hatta binlerce insan var. Misyonunuz Kullanıcılara işkence çektirmek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 13 Haziran 2020; 14:50:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talip68 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozgatlee -- 13 Haziran 2020; 15:25:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, aynı binada yüksek hız alan aboneliğin hizmet numarasını ve aldığı hız değerlerini belirterek www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı oluşturmanız durumunda arkadaşlarım tekrar kontrol ederek sorunu çözümleyecektir.
  • İnternet sürekli kopuyordu ve ben fazla hız yüzünden sanıyordum fakat bugün emekli türk telekom teknikeri elektrikçi çağırdık sorun hatlarda olabilir diye, geldi ve herşeyi kontrol ederek sorunu tespit etti.
    Sorun: Türk Telekom ekipleri, telefonu aktif etmemişler yani çevir sesi yokmuş. Bunun sonucunda VDSL hizmetimiz ADSL gibi sadece tek kablo üzerinden(2 kablo olması gerekirken telefon+internet) çalışıyormuş bu yüzden kopma oluyormuş
    Sonuç olarak çözüm için türk telekom ekibinin çevir sesini ve 2. kabloyu aktif etmesi gerekiyor.

Destek no:34219510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaelta -- 14 Haziran 2020; 14:51:1 >
  • hrnatcn H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi 100 Mbps'e kadar VDSL olarak güncelledim. Sorun devam ediyorsawww.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum. Benimkini de 100mbps olarak güncelleyin lütfen.
    Abone no: 1687762

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aragorns kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızın önceliğini arkadaşlarıma ilettim. Gelişme olması durumunda size tekrar bilgi verecekler.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.