Şimdi Ara

Türknet Çifte Standartlı Tarifeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Türknet bireysel ve Kobide çifte standart uyguluyor. Biliyorsunuz ki türknet bireyselde 169,90 + 10 tl telefon hizmeti dahil, 179,90 TL ye sunduğu hizmeti kobi adı altında geçen ay yani 31.07.2022 tarihinde bitmesine karşın fiyata zam yapmamayıp halen 129 TL ye 31.08.2022 ye kadar sabitlemis gözüküyor. Yani bireyselde ki 179,90 TL lik paketi 129 TL ye sunarak bireysel tüketicilere karşı avantajlı sunarak, biz bireysel tüketicileri hiçe saymaktadır..

    Kobi kullanıcılarına ücretsiz modem, 4 saat içinde yerinde destek, özel müşteri hizmetleri gibi kolaylıklar sağlarken, bireyseli hiçe saymaktadır.

    Türknet Kobi özellikleri;
    Türknet Çifte Standartlı Tarifeler


    Konuyu btk ya da tüketici heyetine sunmanızı, destek olmanızı rica ediyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligultekin34 -- 1 Ağustos 2022; 22:37:25 >







  • özel şirket, karışamazlar.

  • Vergiler yüzünden oluyor bu farklar diye biliyorum.
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    Ne kadar da özel şirket olsa, ne kadar çok şikayet gelir ise inceleme başlatılabilir diye düşünüyorum. Mesela 2023 Haziran sabit fiyat garantisi konusunda yeni müşterileri kapsadığına dair bir bilgi ;https://web.archive.org/web/20220313123449/https://turk.net/

    Bu sayfada yok. Tüketiciyi yanıltıcı bilgiler sunmaktan btk işlem yapabilir.

    Zam geldi ise bunu bireyselde yapıyor ve Kobi kısmında yapmıyor ise bunda da kusur vardır diye düşünüyorum. Sen girdiler çoğaldı diyorsun ama gel gör ki zamdan sadece bireysel kullanıcılar etkileniyor.

    Ve zam geldiği halde 129 TL ye KOBİ'lere hizmet veriyorsan demekki bu fiyati bireysel kullanıcılara da sunabilirsin... Kobi internet özellikleri aşağıdaki gibidir, incelemeni tavsiye ederim. Ben şuan kobinin sunduğu hizmeti 179,90 TL ödüyorum. Arada 50 tl fark var. Aradaki makas çok geniş. Benden kobiler 50 tl ucuza hizmet aliyor ve 800 TL değerinde modem de ücretsiz veriyor....

    Türknet Çifte Standartlı Tarifeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligultekin34 -- 1 Ağustos 2022; 23:2:41 >




  • cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt
    Arada dağ gibi kocaman 50 tl fark var. Üstüne modem ve özel müşteri hizmetleri var.
  • Şirketleri nasıl karalım... Nasıl boş bir konu açsam derdindesiniz gerçekten şaşırıyorum..


    Bireysel ve Kobi adı üstünde kobi paketleri heryer de farklıdır bunun sebebi port ve vergi.


    Örnek gibirnet de esnaf paketi var 10 TL daha uygun gibi..


    Artık şirketleri markaları kötülemeyi bırakın forum gerçekten amacının dışına çıkmaya başladı @Donanım Haber Kimse artık bilgi paylaşmıyor yardımlaşmada bulunmuyor (Bu bölüme özel söylüyorum) Herkes bir kavga içinde ve marka karalama kötüleme derdinde..


    Umarım Turknet' de markasına sebepsiz yere zarar verenlere tazminat davası açar..


    Selamlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfb -- 1 Ağustos 2022; 23:43:23 >
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt

    kavganın sebebi fiberin yaygın olmayışı ve adsl veya düşük hız vdsl mahkum edilmeleri. bu dandik altyapılara kol gibi fiyatlar istenince gerginlik çıkıyor. burada suçlu tabiki T.Telekom ve onun başındaki siyasiler. Bunların derdi hiç bir zaman hizmet olmadı.

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Forumdaş


    Kimse zam istemez bugün çalışma bakanı bile kendi ağzıyla enflasyon %90 dedi :) kısacası ben Turknet kurumunu savunmuyorum ne zaman formu açsam turknet şikayet ediyoruz, turknet btk şikayet ediyoruz gibi makaleler okumaya başladım. Şikayet etsenizde bir işe yaramayacak boşuna kendinizi yoruyorsunuz BU tarifelerin onayı BTK' dan geçiyor.


    İnanın ben turknet sahibi olsam yanlış anlama forumdaş sebepsiz yere markama zarar verene tazminat davası, destekleyeni baş tacı yapardım.


    Uygun fiyatlı ISS geçenleride okuyorum ping sorunları, kopma, oyunlarda sorun, abonelikleri sebepsiz yere kapatılması gibi üzücü yorumlar okuyorum. Umarım tekrar dan zam gelmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfb -- 1 Ağustos 2022; 23:57:10 >
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Burada karalama mi yaptığımı zannediyorsunuz. Burada bireysel kullanıcılarin hakkı yeniyor. Kobiler iş yapan firmalar ve ellerinin altında para var. Sende o parayı akşama kadar yine Kobi gibi yerlerde çalışarak parayı alıyorsun.. Yani turknet gibi firmalar zamlı fiyatları KOBİ'lere kessinler.

    Örneğin diğer firma olarak millenicom 125 TL ye hizmet sunabiliyorsa bunu türknet te demekki bu fiyatlardan sunabilir. Demekki kurtarıyor. Kurtarmasa uygun fiyata vermezler hizmet...

    Turknette 125 TL ye versin hizmet... Daha düne kadar 103 TL gelen faturam bugün 179,90 TL geliyor. Hizmette kalite mi arttı hayır, hizmette artan ne var ki bu fiyalarda zammı hakediyoruz.. Turknetin bana verdiği cevap size yapa üzerinden hizmet ediyoruz. Bu hızı başka firma veremez.. Aldığım hızda 32 o da stabil değil. Yapa olmasa 13-14 Mbit alacağım. Yıllardır aynı hızda internete giriyorum. Üzerine türknetin koyduğu zamdan başka birşey görmedik..




  • aligultekin34 kullanıcısına yanıt

    Forumdaş güldürdün beni teşekkür ediyorum :) Şirketin varsa sende kobi paketine geçebilirsin yada abone olabilirsin sorun ortadan kalkar selamlar.

  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Ayrıca markaya zarar verme diye birşey de yok.. Bugüne kadar edebiyat yazarları olsun, şarkıcılar olsun, ressamlar olsun varlıklarını bu tip olumlu ya da olumsuz eleştirilerden birşeyler çıkararak ölümsüzleşmislerdir... Yani bu her alanda olması gereken bir durum..
  • aligultekin34 kullanıcısına yanıt

    Forumdaş...


    Bahsettiğin kişiler eleştiriyor şikayet ediyor ancak hadi şikayet ediyoruz diye duyuru yapmıyor bu markaya sebepsiz yere zarardır her kurum kobi paketlerine özel indirimler yapar kobi paketleri bireysel tarifelerle ayrıdır iyice araştır ilk yazdığını iki defa oku.. İyi akşamlar.

  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Ya ben zengin daha az para ile internete girerken, sabahtan akşama kadar günlüğü 200 lira bile olmayan insanlardan daha çok para alınmasına karşıyım..
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Yani gitsinler tam tersini yapsınlar. Bireyselden az alsınlar, Kobiden çok alsınlar..
  • Arkadaşlar derdiniz nedir sizin bu bir özel şirket istediği fiyatı belirler.
    Benim anlamadığım taahhütsüz bir firma tak diye başka iss’ye geçersiniz olur biter kaybeden siz değil, kendileri olur. Sanki kaybınız olacak diğer firmalar da hemen hemen aynı hizmeti veriyorlar sonuçta aynı alt yapı.
    Aktivasyon ücreti yok, kurulum ücreti yok.
    Bir iki evrak imzalıcaksınız olup bitecek.
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Aslında hepimiz aynı şekilde hizmetten çok memnunuz ancak bu fiyatlar bizi üzüyor ve düzelmesini isteyip aynı şekilde devam etmek için çabalıyoruz.

    TürkNet birçok zaman kullanıcı dostu davrandı ve bizde samimiyetlerine güvendiğimiz için öneri veriyoruz, düzeltilmesini istiyoruz.


    Diyelim ki, neyse demeyelim.
  • Konuyu açan kişi haklı, bireysel aboneleri artık umursamiyorlar. Daha doğrusu tt alt yapısı kullananlar onlar için artık fazlalık gibi gözüküyor. Fiyat konusunda iyileştirme gelir diye bekledim fakat gelmedi.
  • BerkantEser kullanıcısına yanıt

    Onlarda kendi açılarından bakıyor karlılığı düşürüp üzülmemek için 170tl tüm tarifeler için bizi sevenler bizde kalır diyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.