herkese merhaba,bugün üye oldum ve ilk konumu açıyorum:) turknet'e geçiş yapanlara bir kaç soru sormak istiyorum. aktvasyon süreci ile ilgili. benim aktivasyonum cuma gunu başladı 14:00 gibi. dün mesaj geldi hem turk telekomdan hem turknetten. turknet kullanıcı adı şifreyi gönderdi, türk telekom da iptalle ilgili gönderdi, eve gittiğimde net yoktu turknetin verdiğini girdim olmadı sonra aradım son bir aşamanız kaldı bekleyin dediler yani süreç bitmeden bana mesaj attılar. Dün akşam da mail gönderdiler bu sabah tekrar mesaj attılar kullanıcı adını fln sonra biz aktivasyonu yaptık neden bağlanmıyorsunuz sorun mu var fln yazıyor. ama online işlemler de hala aktivasyon için 1 adım kaldı yazıyor. twitterdan yazdım destek ekibine aktivasyonunuz tamamlanmamıştır henüz diyor. tamamlanmamasına rağmen böyle mesajlar atıyorlar. böyle bir süreç yaşayan var mı ?
Ben de aktive edilip hattı kullanmama rağmen 1 aya yakın "Son 1 adım kaldı" olarak yazıyordu sistemde. Kullanıcı adını yolladılarsa bağlanman gerekiyor. Modemin ADSL uyumlu ise ama sana 35 Mbit hız tanımladılarsa çalıştırmaz, VDSL modem gerekir.
İlk gelen kullanıcı adı ve şifre online işlem merkezi için. Hizmetinizi kullanabilirsiniz şeklinde bir mesajın içinde @turk.net ile biten kullanıcı adı geldiyse bu modeme girilecek dsl bilgileridir. Bu aralar bu bilgiler gelse bile sistemde onaylanmadığı için giriş yapamayanlar olmuştu. Sizde de böyle bir problem olabilir. Müşteri hizmetlerini arayıp (sesli yanıt sistemi) şifre talebi oluşturun.