Şimdi Ara

Turknet başvuru hakkında soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce turknet sitesinde gördüğüm 3000 dk sabit hat+16 mbps sınırsız internet reklamına tıkladım ve bize ulaşın kısmında numaramı verdim TTNet'e 80 tl 8 mbps vermekten yıldığım için. Birisi aradı 703 30 30'lu numaradan. Adam adresimden tc no'ma kadar ana baba adıma kadar sordu çekinerek verdim ve onaylıyor musunuz - Evet. dedim . Aklı başında birisiyim böyle bir hata yapmam fakat TTnetle birlikte çalıştıklarını söyledi. Velhasıl kelam bu bilgiler doğrultusunda kayıt edildim ve evime abonelik evraklarımı getirecek olan kuryeye kimlik fotokopim vermem gerekiyormuş. Sikayetvar.com'a baktım ve firmanın kuruluş amacının ızdıraptan başka birşey olmadığını gördüm (eğer yazılanlar doğruysa). Şimdi sormak istediğim şey: Ben kimlik fotokopimi vermezsem kuryeyi özür dileyip gönderirsem, verdiğim bilgiler doğrultusunda beni abone yaparlar mı acaba? Şikayetleri okuduktan sonra abone olmaktan vazgeçtim. Bilgisi olan hiç üşenmeden yazsın lütfen kimliğimdeki bilgilerden daha fazlasını adamlara verdim çünkü. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Int32.Parse -- 14 Haziran 2014; 17:57:47 >

• TurkNet'in iyi olması ya da olmaması önemli değil sadece kuryenin getirdiği evrağı imzalamayıp kimlik fotokopimi vermezsem işlem geçersiz kalır mı sorusuna cevap arıyorum. Hukuki bilginiz varsa yardımcı olun lütfen.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.