Şimdi Ara

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor. (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
39
Favori
164.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir gelişme olacağını sanmıyorum o yüzden fiber için yeni abonelik başvurusu yaptım buradan paylaşırım süreci.

  • Türk Telekom abonesiyim. Fiber altyapım var, Türk Telekom'dan da teyit ettirmiştim. Türk.net sitesinden adresten altyapı sorgulattım, fiberiniz var diyerek 100mbit paketle Türk.net'e geçebilirsiniz yazdı. Devam diyerek abonelik işlemlerine başladım. Çıkan sayfalarda da 100mbit tarife olacağı yazdı. Ancak son adımı da tamamladıktan sonra sistemin bana imzalanıp gönderilmek için çıkarttığı sözleşme belgesinde paket içeriği 35mbite kadar diye yazıyor. Eğer çıkan belgeyi okumadan imzalayıp göndersek sonra bana taahhüt edilen hızı almak için fazladan aylık 10 lira daha istenecek.


    Yani son aşamaya kadar size 100mbit lik paket vereceğiz deyip imzalanmak üzere çıkarılan belgede 35mibte kadar diye yazmak ne kadar etik hatta yasal?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zikaçu -- 22 Şubat 2021; 19:41:24 >
  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi 3 ila 6 iş günü içerisinde tamamlayacağız. Sorun yaşamanız durumunda benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Merhaba, şu an için bu konuda gelişme bulunmuyor. Ancak arka planda bu konu ile ilgili çalışma yapılıyor. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
  • zikaçu Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sistem üzerinde o an itibariyle hata alınmış olabilir. Abonelik işlemleri için satış birimimize aramaları konusunda bildirimde bulunabilmem adına isim, soyisim ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • @TurkNetDestek


    Türknet le telefonla görüştüm. Kabindeki switchlerde bu özellik varsa dahi Türk Telekom bunu değiştirmeyeceği bilgisi verildi. Nedeni ise türk telekom ağda hız sorgusu yaptığında benim hızımı 94 Mbps gördüğü için herhangi bir hız arttırımı yapmayacağını hele 100 Mbps ve üstü bir hız yapmayacağını söyledi. Türk Telekom fttb de 94-96 arası hız veriyormuş

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    2 gün önce Türk Telekom geldi ve bakır kabloları söküp fiber döşemeye başladı apartmandaki dairelere. Bugün ise modemi ve ont cihazını takacaklar gelip ama "TurkNet'li aramanız ve iş emri göndermeleri gerek, yoksa modem takamayız" diyorlar.


    Nolur şunu çözer misiniz? Okullar başladığından beri internetsiziz ve iyice mağdur oluyoruz bekledikçe. Acil bir iş. Lütfen


    41752303 numarasıyla destek kaydı açtım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katat -- 24 Şubat 2021; 10:32:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, şu anda mevcut abonelerimizin Telekom altyapısı üzerinden fiber dönüşümü başlamadı. Hattınızda yaşadığınız sorun için arıza kaydı oluşturur musunuz?
  • Fiber'e geçmek için, sizdeki vdsl aboneliğimizi sonlandırıp yeniden başvurduğumuzda kurulum ücreti ödüyor muyuz?

    Çünkü o arada İnternetsiz kalmış oluyoruz doğal olarak. Sitenizde "kurulum hizmeti isteğe bağlı değil" demişsiniz. Ancak Türk Telekom ekipleri çoktan evin içine kadar kurulum yaptı bile. Kafam karıştı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kurulum ücretini ödüyorsun bende pazartesi günü evrakları kargolamıştım bugün telekom ekibi gelip modem ve ont cihaz kurulumu yaptı ancak daha kullanmaya başlayamadık kullanıcı adı şifre girmeme rağmen internete bağlanamıyorum şu an.


    3 günde kurulum sağlandı bakalım ne zaman internet gelecek.

  • emo5313 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.

    Benim de evraklar ellerine ulaştıktan sonraki gün kurulum vs herşey bitmişti.

    Lakin şöyle bir durum var; Ben kullanıcı adı ve şifreyi girmedim. Modem ayarları kendisi aldı. Tt ekibi gittikten 30 dk sonra İnternet erişimi başladı. Modemi sıfırlamayı deneyin bence. Ayarları otomatik kendisi alsın.
  • emo5313 kullanıcısına yanıt

    Oooohoooo inanılmaz saçmaymış. Türk Telekom ekibi zaten odanın içine kadar fiberi kurdu. Ont cihazı ve modem benim de takabileceğim şeyler. Bu "hizmete" zorlamak soygun resmen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başvuru esnasında bu kodu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanım hakkı edinin. 1 aylık ücretsiz kullanım kod için dm den iletişime geçebilirsiniz

  • @TurkNetDestek


    Bir Arkadaşımı Türknetli yaptım. VDSL 50 Mbps hız


    Bununla ilgili olarak Arkadaşımın bilgisayarına uzaktan bağlanarak speed teste hız testi ve geforce now ilede ağ testi yaptım. İşte videoları


    GeForce Ağ Testi






  • erhanayer E kullanıcısına yanıt

    Burada direk olarak kod paylaşmak yasak ceza alacaksın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, şu an için bu konuda gelişme bulunmuyor. Ancak arka planda bu konu ile ilgili çalışma yapılıyor. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.

    Merhabalar.


    5 yıldır Turknet kullanıyorum. Bulunduğum yerde yaklaşık 800 konutluk site bulunmakta ve tamamına türk telekom fiber hattı döşenerek evlere kadar bağlantı yapıldı. Ben de altyapım desteklediği için Turknet fibere geçiş yapmak istiyorum. Anladığım kadarı ile aboneliğimi iptal ederek yeniden başvurmam gerekiyormuş. Neden illa ki bu yola başvurmalıyım başka bir çözümü yok mu? Eğer illa ki iptal etmem gerekiyorsa da yardımcı olabilir misiniz?


    İyi akşamlar.

  • kingcobra33 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut abonelerimizin TT fiber dönüşümü için çalışmalar devam ediyor ama bu konuda tam süre bilgisi veremiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.