Şimdi Ara

TÜRKNET ADI ALTINDA DOLANDIRICILIK ŞÜPHESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 0216 205 08 97 diye bir numaradan arandım az önce. Ad soyad bilgilerim vardı. Türknetli olduğumu biliyorlardı. Ama gel gelelim arıza kaydımı vs göremiyorlardı. Bir kadın konuşuyordu telefonda.


    Neymiş devlet yeni bişiler şettirmişmiş, internet hizmeti bişilerden dolayı tv hizmeti olarak geçecekmişmiş, bundan sonra 2 farklı faturam olacakmışmış, biri televizyon biri internetmiş. TV 50 TL, internet 39 TL'ymiş bilmem ne de bilmem ne. Hatta diyor ki, pandemi dolayısıyla ekipler evimde fazla durmamışmış, sadece internet bağlantısını yapmış çıkmışlarmışmış, tv hizmetim kurulamamışmış, külliyen yalan. Direkt geçiş yapıldı, evime ekip falan gelmedi.

    Zaten arıza kaydımı bilmemesinden kıllandım, dedim ki bu yasa mıdır ne zıkkımdır ne zaman yürürlüğe koyulduysa, benim anlaşmam 1 ay önce başladı zaten, benimle alakası olmaması gerekiyor, benim anlaşmam neyse ben ondan sorumluyumdur başkasından değil vs vs diyordum. ÇAT, telefonu suratıma kapattılar. Aman dikkat edin. Bana direkt dolandırıcılık girişimi olarak geldi.

    Aksi bir durum varsa konuyu silerim, ha yok değilse konuyu öne çıkaralım, bir sürü Türknet kullanan insan var.







  • Merhaba, bu konuyu araştırıyoruz. GSM numaranızı ve sizi arayan numara bilgisini PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.