Şimdi Ara

ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
34.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne bir yenilik var ne başka bir şey alabildiğine zam, verdikleri sözü tutmamaları konusu da ayrı bir rezillik zaten.

  • REDMOD kullanıcısına yanıt
    Sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. Bu sene zaten ekstra bir fiyat değişikliği planlamıyorduk ancak altyapı sağlama maliyetlerindeki beklenmedik fiyat artışı tüm sektörü olduğu gibi bizi de etkiledi.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Eski müşterilerinizin suçu ne? madem öyle sadece yeni müşterilere öyle yazın kelime oyunu yapıp milleti kandırmak ne zaman şirket politikanız haline geldi maliyetler herkes için arttı ama sizin gibi 40-40 80 lira kimsenin maliyeti artmadı hala 100-130-140 liraya satan firma da aynı hat üzerinde bize internet sağlıyor onlara artmadı mı da bu kadar uyguna veriyorlar sizde eskiden uyguna veriyordunuz diğer firmalar gibi bence burda hala sözümüzün arkasındayız demenize gerek yok insanlar neyin ne olduğunu anlıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alternatif bir internet firması daha mevcut.


    ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!
    ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!pelicell.com.tr
    Taahütlü Xdsl İnternet Paketleri
    https://pelicell.com.tr/taahutlu-xdsl-internet-paketleri
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Tüm sektörü etkiledi diyorsunuz ama sizden başka zam yapan görmedim, ayrıca sizin hiç bir artınız kalmadı ki, bize Türknet kullanmak için bir tane artı söyleyin, diğer bütün yan operatörler sizden daha uyguna hizmet veriyor ve farklı paket seçenekleri sunuyor. Siz "Evet yine zam yaptık üzgünüz." 4.5 - 5 yıllık bir abonenizi de kaçırdınız tebrikler.

  • Yıllardır 35Mbit kullanıyorum ve TTNET'ten kurtulmak ilaç gibi gelmişti. Cazip olan aslında taahhütsüz ve ucuz internet idi. Bu aya kadar 35Mbps 129.90 olan faturam 1 Ağustos itibarı ile hizmetinizin yeni fiyatı 159,90 TL olacak şeklinde maili aldım. 1.299 TL / 10 Ay Boyunca Sabit Fiyat gibi absürt bir teklif taahhüt olmuyor mu ? Nasıl bir kampanya olur bu anlayabilmiş değilim ? Hem 1300 lira kredi kartı limitinden harcayacağım ama soran olursa taahhütsüz internet kullanıyorum mu diyeceğim ? Bu yaptığınızı Türk Telekom bile yapmıyor. Tefeciliğe başlamışsınız, tebrik ediyorum. İstiyorsanız sabit faizle kredi de verelim. Sabit kalacağının ne garantisi var ? Mayıs ayında mail atıp sabit fiyat garantisi deyip koca puntolarla reklam yapıyordunuz da tamam ülkenin yaşamış olduğu süreç olağandışı fakat neden garanti veriyorsunuz ? Eğer garanti, söz veriyorsanız da bunu en başta 1 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında üye olacaklar için geçerli diye yazabilirdiniz. Ben pek inanmamıştım o gün ve maalesef insanların tepkisine neden olan ve kaçıp gitmelerine neden olan durum da bu halen kopyala-yapıştır ile insanları aptal yerine koyuyorsunuz. Şirketin yetkili bir kişisi çıkıp açıklama yapsın, hata ettik aslında amacımız "fiyat güncellemesi" yapmak değildi fakat mevcut konjonktür gereği zam yapmamız gerekiyor veya benzeri bir açıklama yapsalar anlayacağız ama yok gülücük saçarak neymiş suç türk telekomdaymış da onu suçlamalıymışız.


    Fakat mantığımın almadığı mevzu ise 1000Mbit internet kullanan kullanıcı veya 100Mbit kullanan kullanıcı benden az ödeyecek. Aldığımız 30-35Mbit internet için fiber kullananlardan fazla neden ödüyorum ? Yapılan gigafiber yatırımlarının masraflarını bizlerden mi çıkaracaksınız ? Altyapımız yok diyebilirsiniz, madem öyle altyapınız olmayan tüm herkesi gözden çıkarmışsınız demektir. Çünkü yarı fiyatına aynı hızda interneti alabiliyorken neden sizinle çalışmaya devam edeyim ? Forumdaki botumsu cevaplar irrite edici. Ya insanları daha da sinirlendirmemek adına susun ya da adam gibi, mert gibi çıkıp açıklama yapın. Gerçi 2 ay önce söz verip, sonra yumurtadan zamcık çıkarmayacağınızın bir garantisi de kalmadı. Müşteri hizmetleri yok diye fiyat olarak ucuz idi. Halen yok ama fiyat olarak Türkiye standartlarını zorluyorsunuz maşallah. Gel gör ki, ülkedeki başı bozukluk doğal olarak her sektöre riayet ediyor. Balık baştan kokuyor, ama yaşasın kral. Haksızlığa, yalana karşı sesini çıkarmazsan bu yarın normalleşir ve zamanında tepki koymadığın için pişman olursun. Yapılan her türlü haksızlığa karşı başı dik durup eğilip, bükülmemek ümidiyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanager -- 22 Temmuz 2022; 22:40:16 >




  • TurkNet abartmış

    ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senede bir kez zam politikanızla zaman zaman piyasanın üstüne çıkan fiyatlarınızı anlayışla karşılıyordum ama şu an altyapınızı sağlayan firmada bile çok daha uygun fiyatlar var, diğer küçük firmalardaki fiyatları saymıyorum bile... E politikanızı da deldiğinize göre bu fiyatın 1 sene devam edeceği de meçhul, diğerleri bu fiyatlara çıkmamışken bu fiyat artışınının nedeni sadece port ücretlerine ne kadar bağlanır bilemedim...


    Ay sonunda 6 yıllık ilişkimizin sonuna geliyoruz @TurkNetDestek, çeyrek asırlık sabit internet aboneliğim sürecinde sanırım ilk kez TürkTelekom lu olacağım. AKN li dönemdeki hizmetleriniz için teşekkürler, sonrasında alternatifleriniz çıksa da bir şekilde devam etti ilişkimiz ama bu kez maalesef...

  • Reanimate kullanıcısına yanıt

    Kablonet'te sadece DNS değiştirmek yeterliyse o zaman şans verebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt
    Direk onayla en azından bir sorunda hızlı hallediyorlar:
    Türknet paraya doyduğu icin öyle yapıyor bence

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha yeni zam yapılmadımı halen eski fiyatlar geçerli diyorsunuz o da neymiş 1 aylık dönemde yeni üye olan üyelere ceonuz ekranlara çıkıp basbas bağırmadımı zam yok diye ayıptır yahu bir gigafiber kullanıyorum 1 telekom altyapısı ile türknet telekom a geçeceğim 2 ay sonra gigafiberede zam yaparsınız oh ne güzel istanbul

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pazartesi internet kutusuna geciyom turknetmis 10 aya 700 tl fazla vermeye gerek yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 yıldır abonesi olduğum Turknetten bu ay sonu itibariyle superonline 500mb paketine geçerek ayrılıyorum. Abonelerini kaybetmeyi bilinçli olarak planlamadılarsa Turknet bu zam ile çok fazla abone kaybedecektir. Yatırım maliyetleri için bir kaç ay sonra yine en sevmediğimiz konu ama maliyetlerimiz arttı der bir zam daha yaparlar artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 169 tl lik fiyattan sonra başka firma arayan birisi olarak söylemek isterimki bu zamlar için firmalara kızmaktan vaz geçin çünkü sorumlusu onlar değil !!!


    Dolardır!

  • CATBALCA kullanıcısına yanıt

    Evet dolar arttı ama dolar bahane.



    ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!
  • Türk telekomu aradım geçmek için VDSL port yokmuş ZUHAAAAAHAH bu milleti kazıklıyorsunuz ya bunu unutmayacağız

  • Desident D kullanıcısına yanıt

    Eskiden taahut verdiysen normal


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok şükür bugün itibarı ile kurtuldum. Artık kendilerini yolunacak yeni müşteriler bulsunlar.

    Sanki bir tek hizmet veren bunlar var. (6 senelik Türknet aboneliğimi sonlandırdım)

    ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertolix -- 23 Temmuz 2022; 17:45:30 >
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Yerinde karar vermişsiniz hocam. Memnun kalırsınız pişman olmazsınız emin olun :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.