Şimdi Ara

Türknet 1000 alıyorsun diyor ama hayır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiber bağlatıldı kurulum internet her şey var türk telekom vasıtasıyla hallledildi download hızımı 100 den 1000e çekmek istediğimi söyledim aradılar yaptık dediler ama olmadığını söylediğimde 30dk modemi kapalı tutup açın dediler yine yok yine yok 100mbpsde takıldım. Müşteri hizmetlerindeki ablamız 1000 aldığımı söylüyor ama yok arkadaş ne yapacağımı şaşırdım artık türknete asla ulaşamıyorum aradıklarında da resmen geçiştiriliyorum

Tt muslukları açmamıştır; su yok, musluğa su gelmiyor. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kadın 1000 kesin alıyorsunuz dedi valla delirdim anlamadım ben de dünya gözüyle 1000 download görmek istiyorum artık

İş emri hafta sonuna denk gelmiş, düzelir.

Maaş az değil mi ?
    10 ay önce açıldı
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar Türknet destek ekibi arkadaşa bir kaç sorum olacak

Mevcut internet paketimin taahhüdü bu ayın 20 sinde sona eriyor.
    Türknet gigafiber alt yapı binamızda mevcut 2 üst kat dairede kuzenim Türknet fiber kullanıyor gayette memnun.

Yanlız bu Türknet fiber internetin başka bi yerde paylaşmaya kalktığında internet mevcut modemden accespointe geçiyormuş bana şehir efsanesi gibi geldi doğruluk payı varmıdır ?

Şimdi gelelim esas meseleye ben şu an vdsl sistemde dükkan ve 2 üst kattaki babamların daireye CAT-6 kablo uzatıp acces pointle ayrı bir şifreyle internet paylaşıyorum.

Aynı şekilde giriş zemin kattaki nalbur dükkanına da CAT-6 kablo ile farklı bir şifreyle internet yayıyorum.

Türknetin verdiği ZTE 3601p modemi incelediğimde modem üzerinde 1 adet WAN 2 adet te Ethernet portu bulunuyor bu haliyle modemi ben hem Tv me hem masaüstü PC me kablolu olarak bağlayıp kullanabiliyormuyum ?

Bu modemin bir portuna Port çoklayıcı takıp bahsettiğim dükkan ve 2 üst kattaki babamların daire ye internet paylaşabilirmiyiz ??

Acil yorum ve önerilerinize ihtiyaçım var lütfen 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 15 Nisan 2026; 23:40:2 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.