Türknet 1000 alıyorsun diyor ama hayır?
Fiber bağlatıldı kurulum internet her şey var türk telekom vasıtasıyla hallledildi download hızımı 100 den 1000e çekmek istediğimi söyledim aradılar yaptık dediler ama olmadığını söylediğimde 30dk modemi kapalı tutup açın dediler yine yok yine yok 100mbpsde takıldım. Müşteri hizmetlerindeki ablamız 1000 aldığımı söylüyor ama yok arkadaş ne yapacağımı şaşırdım artık türknete asla ulaşamıyorum aradıklarında da resmen geçiştiriliyorum

Fiberden sonra asla anlamadığım internet problemi
Dün türk telekom ekipleri gelip fiber kurulum yaptılar (türknet kullanıcısıyım) 20 dakika içinde internetin geleceğini söylediler 1 günü aşkındır hala internet yok acil işlerim oluyor bütün ışıklar sorunsuz yanmasına ragmen ünlem işareti alıyorum Türknetle görüştüğümde müşteri temsilcileri sürekli başka bir şey diyor bir de siz bakın istedim saha ekibinin gelmesi gerekiyor mu gerekmiyor mu anlamış değilim

Beynim yandı Türknet/TTkom.

Arkadaşlar resimlerde gördüğünüz gibi sorgulamalar bana farklı farklı bilgiler veriyorlar 3 gün önce ttkom geldi binaya 1000mbps geldi matkabı fişe tak diye kapıyı çaldılar ama ne zaman aktif olur anlayamıyorum çünkü sitelerin bazıları 1000mbps derken diğerleri 100 diyor ayrıca Türknet kullanıyorum süreci bilen arkadaşlar yardımcı olursa kafamdaki soru işaretlerini kaldırırlarsa çok sevinirim yerim sizi
Türktelekom/Türknet altyapıyla alakalı
Türk telekom geçen gün binaya 1000mbps kablo çekti kutu da koydu ben türknet kullanıcısıyım internetten sorguladığımda sadece türknette 1000mbps altyapı gözüküyor ttkomda bile 100 mbps gözüküyor ama binada türknet kutusu yok şuan süreç nasıl işleyecek? Ne yapmalıyım
Bilgisayardan çok iyi anlayan arkadaşlar yetişin
SSD okuma yazma hızım düşük
Selam arkadaşlar, James Donkey JD512 M.2 SSD kullanıyorum 2000/1500 okuma yazma hızı olmalı fakat daha düşük bir performans alıyorum. YouTube incelemelerine baktığımda okuma hızı 2000i geçiyor fakat bende 1600 gibi bir hızda kalıyor yardımcı olabilir misiniz?

Türknet sağlayacağını söylediği hızın yarısını veriyor
Türknet altyapı sorgulamasında 100mbps alacağım gözüküyordu buna güvenerek başka bir abonelikten geçiş yaptım fakat bugün bağlandığında görüyorum ki maksimum 55 mbps alıyorum ne yapmam gerekiyor? @TurkNet Destek
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 89
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 825)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
7 Yanıt
0