Şimdi Ara

Türknet 1 Mayıs BTK Kararlarını Uygulamaya Başlıyor.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağda solda 1 Mayıs`ta işçi bayramından başka hiçbir şey olmuyacak diyenlere itina ile duyrulur.

Türknet müşteri temsilcilerini bir çok firmadan önce bilgilendirmiş ve gerekli açıklamayı sunmaya başlamışlardır. Türknet kullanıcılarının içi artık rahat olabilir.

Türknet 1 Mayıs BTK Kararlarını Uygulamaya Başlıyor.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 27 Nisan 2017; 15:32:53 >

• Gereksiz bir konu zaten türknet yöneticisi bir videoda açıklamıştı uygulayacaklarını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Gereksiz bir konu zaten türknet yöneticisi bir videoda açıklamıştı uygulayacaklarını

Sen mi belirliyorsun bu forumda bir konun gerekli yada gereksiz olduğunu ?

Kendisi kişisel olarak açıklamıştı evet ama tam detaylı bilgi aktarmamıştı, müşteri hizmetlerine sorulduğunda ise bilgi verilemiyordu.

Artık son 3 gün kaldığından dolayı tüm temsilcilere gerekli açıklamalar ve bilgiler sunulmuşki gelen kullanıcılara iletilebilsin diye.

İnsanların içi rahat olsun özellikle Türknet kullanıcıları bilgilensin diye açılan bir konunun nesi gereksiz ?

Her gün yüzlerce kişi bu konuyu sormak adına müşteri temsilcilerine ulaşıyor ve gerçekten yardıma muhtaç kişilerin beklemesine sebep oluyor.

Hem gereksiz bilgi kalabağını önlüyoruz hemde insanları bilgilendiriyoruz saçma öylemi ?

Gidip bir elinizi yüzünüzü yıkayın sanırım tam uyanamadınız daha..

• içimiz zaten rahattı kapı gibi de btk kararı vardı bunun daha lami cimi yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

içimiz zaten rahattı kapı gibi de btk kararı vardı bunun daha lami cimi yokki

Türknet her zaman net açıklamalar yapıyordu zaten bu yüzden kullanıcıların son zamanlarda en çok sevdiği ve desteklediği İSS haline geldi.

Büyük ihtimal 1-2 güne online işlemler panelimizde düşülecek hız bölümündeki 3 sayısı değişecektir.
  • Btk nın kuralı bütün servis sağlayıcılarına mecbür hepsi kurallara uyacak

• BTK Vermiş Olduğu Karar Sadece Turknet İçin Değil Tüm Servis Sağlayıcılar İçin Geçerli Olacak Sadece Turknet Biraz Daha Erken Kullanıma Sundu Ve Bu Konu Hakkında Öncülük Sağladı Hepsi Bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Bir de şu hız profillerini doğru olarak girse de gerçek değerler alabilsek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 sini bitti sayalim 28.. ne kaldi 2 gün. 2 gün sonra akk yükselecek..

2 gün evvel acsalar ölürler mi yani

millete aknsiz yapasiniz bilmemnesiniz diye 1,5 ay önce interneti acmislarken 2 gün önce 3 mbitden kurtarsalar mesela?
  • Sabır arkadaşlar. 1 Mayıs günü 3 megabit çilesi en azından bir kesim için bitiyor artık.
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    16 mbit paketim var sinirdan 8 mbit siniri kacirdim 3 ile 5in arasinda pek fark olmayacak benim icin :(

• quote:

Orijinalden alıntı: samochu

16 mbit paketim var sinirdan 8 mbit siniri kacirdim 3 ile 5in arasinda pek fark olmayacak benim icin :(

Farkeder dostum Türknet zaten 2,5 olarak veriyordu genelde şimdi 5 megabite yüksek ihtimal 4,5 megabit dolayında sunar.

Video izlerken en azından artık sıkıntı yaşatmıyacaktır.

Artık indirmelerinizde ise şöyle olur;

1 GB Dosya 2,5 Megabit Bağlantı ile 57 Dakika 15 Saniyede iner.
    1 GB Dosya 4,5 Megabit Bağlantı ile 31 Dakika 48 Saniyede iner.

Nerden baksanız %50 performans artışı yaşıyacaksınız ha birde geceleri kotayı aşsanız dahi hızınız yükselicek, bu sayede indirmelerinizi o saatede kaydırabilirsiniz.

Her türlü getirisi var dostum bu sistemin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 28 Nisan 2017; 9:59:12 >
  • Superonline hala haberimiz yok diyor . Eğer değişiklik yapmazlarsa kapatacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazzy

Superonline hala haberimiz yok diyor . Eğer değişiklik yapmazlarsa kapatacağım .

Superonline uygulamaya başlamış ama sanırım her bölgede değil şu anda sadece pilot bölgelerde gibi.

Ama en azından buda birşeydir büyük ihtimal herşey 30 Nisan 23:59 dan sonra anlaşılacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.