Şimdi Ara

Turkmet iptal edildiği halde fatura çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 ay önce turknetin denemesi bedava kampanyasına başvurdum beğenmediğim(bazı sıkıntılar oluştu halledemediler) için 15. gün gibi iptal tlebinde bulundum iptal edildi bugün e devletten bir baktım borcum gözüküyor bana fatura çıkarmışlar ama bu faturayı ne sms ne mail ne de posta yoluyla göndermediler ve son ödeme tarihi de geçmiş kontrol etmesem eve haciz gelince farkedeceğim turkneti aradım tabi ki karşımda kimseyi bulamadım internet sitesinden yazın dediler internet sitesine baktım oim hesabım deaktif edilmiş giremiyorum yani burada ki @TurkNetDestek yazdım mesajımı okuyup cevap vermedi

Yani hiçbir şekilde ulaşamıyorum itiraz edemiyorum daha fatura göndereceklermi onu da bilmiyorum bu fatura ne ücreti onuda öğrenemiyorum

Fatura bile yok

Uzun lafın kısası turknetten uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 29 Eylül 2019; 18:1:59 >

• diğer aboneliğimden destek kaydı açtım borcunuz yok diyip destek kaydını kapattılar ama ödemezsem yakında icraya verirler bu utanmazlar

Uzak durun bu firmadan ben kontrol ettim fark ettim ama siz farketmezsiniz kapıda icra memuru görünce farkına varırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

diğer aboneliğimden destek kaydı açtım borcunuz yok diyip destek kaydını kapattılar ama ödemezsem yakında icraya verirler bu utanmazlar

Uzak durun bu firmadan ben kontrol ettim fark ettim ama siz farketmezsiniz kapıda icra memuru görünce farkına varırsınız
    Maalesef bütün operatörler yapıyor,icra takibi gelirse bir hafta içinde itiraz etmeyi unutmayın.Sonra da hakem heyetine başvurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.