iki el arkada birlestirilmis sekilde bir sure suzerek - vay ..neler
-olm şimdi biz içerde miyiz yoksa dışarda mı?
-ulan buraya da mı? (nuri alço)
- tamam biz giremeyeceğiz de onlar nasıl çıkacak?
- eee ne oldu adam mı oldunuz.. hehe boyunuz mu uzadı len cücük soyu
- biz de doner hazarin sagindan dolanip anadoluya akariz. siz kaybettiniz.
- yemedi di mi?
- lan oolum, bunlar bööle perde merde çektiğine göre ne pompa vardır ortamda biliyon mu?
- calismak calismak calismak
- ehh be abi, nede korkutmuş ki dedelerimiz, bu duvarı inşa etmişler...
- huoop bilader baksana, - ....? - kaç ton taş gitti buraya - ???? - sizin iş de zor be abi böyle taşlar falan diziyorsun vay vay vay amma uğraştırmıştır ha
-biz yönümüzü avrupaya çevirsek iyi olacak sanırsam! ...olaylar gelişir...
- ulan madem iyi savaşıyordunuz, bu duvar neyin nesi? tabi tırstınız di mi? neyse biz bir avrupa' ya uzanalım.
- ulan senelerdir giremedik gitti su cin birligine, al iste duvar da ormusler - dogru soyluyon abi, kacak iscilik de bitti desene
- iscilik pek guzel degil. hazir beton kullansalar daha guzel olurdu
- ytong variken çekilecek eziyet mi bu argadaş ya? saf granit anasını satayım, yazıg olmuş adamlara.
t: turk, c: cinli
t:ne yaptınız oglum siz ya c: ne o akın edemeyince sasirdin heral de t: ne diyosun be bizim ata sporumuz sırıkla atlama c: hadi len alayiniz topsunuz olm t:ne dagıtıcam agzını yuzunu, tepeden konusmak kolay tutmayın lan beni daıtım sunun agzını burnunu tas yok mu lan taaas c:hepsini kullandık
-niye yapmışlarki bunu.. -bunlar kalabalık ya, dışarı taşmasın diye. -haaa
alpertengi : yürüyün arkadaşlar bizden kaçamazlar
alptunga : yorulduk baba ya yeter günlerdir çinli kovalıyoruz
alparslan : durmak olmaz alptunga, türk yola çıkınca sonuna kadar gider
alpino: o zaman anlasma yapalim karşi dagdaki duvara gelince duralım.
saatler sonra duvarın dibinde otağ kurulmuş kımızlar paylasilmistir.
alpino alpaslan alptunga alpertengi
isim uzunluğuna göre birbirlerinin omzuna çıkıp duvarın öteki tarafına bakarlar, o sırada yanlarına bir top düşer.
- bak oğlum, yıldızlardan çıplak görülebilecek tek insan yapısı - baba yörüngeden, ve çıplak gözle olcak o - sıs lan it sıpası!
- mehmet gel bak çok acaip bişey göstercem. - buyur abi? - gel gel bak görüyo musun bunu? - aaaa bu ne abi? - duvar işte. ben buldum. ismail seddi adı da. nasıl? - iyi de abi sen yapmadın ki bunu? - ben anlamam. ilk ben gördüm!!
- selam cinli biz dostuz
- abanma lan o kadar...ahanda gaçtı top öbür tarafa. - kaçıran alır oolum...
- ulan hani dunya yuvarlakti? aha bitti iste!
- bunun temelini kazarlarken altından kaya çıkmış, kaldıramamışlar.. 9.5 şiddetindeki depremde yıkılmazmış burası..
tenis ve ping pong türü sporlarının keşfi bu sedde dayandığı düşünülebilir;
türk neferi : bu duvar varya bu duvar... çinli nefer : eeeee? türk neferi : bu duvar temel çizgi olacak tamam mı?bu elimde tuttuğum topuz vasıtayla şu diğer elimde tuttuğum at toynağıda top sayarak arka tarafa geçirmeye çalışacaz.sende o elinde tuttuğun artık herne boksa karşılık verecen.boyu uzun olan kazansın!
Espiriler ii de Çin seddi de durduramamış Türkleri ...
Ben olsam Bu cin seddine harcanan parayla 2 cin seddi yapardim../
quote:
Orjinalden alıntı: CoNeWaR
Espiriler ii de Çin seddi de durduramamış Türkleri ...
Eeee bizi durdurmak kolay mı beee... Bu arada Sözlerin hepsi birbirinden komik beee
quote:
Orjinalden alıntı: güneşinışıkları
gevur yapıyo ya
işte asıl söz bu ,ama başına bir küfür gelmesi lazımdı
-Bizde böyle bir sed yapmak için ihale açsak mı acaba? -Yok olm sen taşları sakla ilerde f1 pisti yapmak isterler onlara kalsın. -F1 ne ola ki yüce başbuğum? -Senin aklın sırrın ermez.
-olum git bekçiye şu uzun marlboroyu ver belki yapar bigüzellik, -abi ben konuştum tanıdık çıktı bizim köye yakın çin kasabasından çançinçonmuş.. -şş çaktırma olum duymasın millet -çaktırırmıyım abi, giderken eli boş gitmeyelim genede özledim ibneyi..