Şimdi Ara

Türklere sinav yapiyoruz suriyelilere sinav yapmayiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=-3VZ93Xmrt4

https://eksisozluk.com/turklere-sinav-yapiyoruz-suriyelilere-yapmayiz--4747347?a=popular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 7 Nisan 2015; 14:14:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suriyeliler kardesimiz sinav olmadan girmeliler tabi savastan kactilar ne zorluklarla mucadele ediyorlar ben bunu destekliyorum.

• bende karşı degilim ama çok ragbet gören bölümler olmamalı mesela tıp fizyoterapi eczacılık mimarlık gibi bölümler olmamalı ve türkiyedeki en iyi üniversiteler olmamalı bunların haricinde bir kontenjan ayrılabilir abartılmadıgı sürece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pharma.

Suriyeliler kardesimiz sinav olmadan girmeliler tabi savastan kactilar ne zorluklarla mucadele ediyorlar ben bunu destekliyorum.

NERDEN KARDEŞİM OLUYORLARMIŞ? BU ÜLKENİN VATANDAŞLARI BENİM KARDEŞİMDİR SADECE. AYNI DURUMDA BİZ OLSAYDIK BİZE KÖPEK GİBİ DAVRANIRLARDI ZATEN BİRAZCIK 1. DÜNYA SAVAŞI BİLSEN BİLİRDİN BUNLARIN NE HALT OLDUĞUNU. AYRICA BENİ VE BENİM GİBİ BİRÇOK GENCİN ANASI BABASI NE ZORLUKLARLA OKUTUYOR ELİN SURİYELİSİ GELİYOR BENİM VE BİZİM DOLDURMAMIZ GEREKEN KONTENJANI DOLDURUYOR LANET OLSUN BU ÜLKEYE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaffrane -- 7 Nisan 2015; 14:28:38 >
  • Hic okumuyor musunuz bu forumu? Maddi imkansizlar sebebiyle kazanmasina ragmen universiteye gidemeyen? O kardeslerimizin haklari yeniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chaffrane

quote:

Suriyeliler kardesimiz sinav olmadan girmeliler tabi savastan kactilar ne zorluklarla mucadele ediyorlar ben bunu destekliyorum.

NERDEN KARDEŞİM OLUYORLARMIŞ? BU ÜLKENİN VATANDAŞLARI BENİM KARDEŞİMDİR SADECE. AYNI DURUMDA BİZ OLSAYDIK BİZE KÖPEK GİBİ DAVRANIRLARDI ZATEN BİRAZCIK 1. DÜNYA SAVAŞI BİLSEN BİLİRDİN BUNLARIN NE HALT OLDUĞUNU. AYRICA BENİ VE BENİM GİBİ BİRÇOK GENCİN ANASI BABASI NE ZORLUKLARLA OKUTUYOR ELİN SURİYELİSİ GELİYOR BENİM VE BİZİM DOLDURMAMIZ GEREKEN KONTEJYANI DOLDURUYOR LANET OLSUN BU ÜLKEYE.

onlar cepte oy demek ama bence yinede insaftan uzak kalınmamalı az bir kontenjan ayrılabilir en çok istenen bölümler haricinde.(tıp,ecz,fizyo,iyi ünide müh)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 7 Nisan 2015; 13:39:58 >

• kardeşim adam sınavsız odtü ee ye girse mezun olamaz zaten . bu hükümet ne yapmak istiyo anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu nedir arkadaş bide gülüyor ya Türkleri seçiyoruz size sınav yok diyor vay be
  • nerden kardeşimmiş başlarım kardeşine öyle şeymi olur ben okadar çalışayım elin arabı gelsin sınavsız girsin hadi lan
  • Milyonlarca mezun iş arıyor şimdide bunlarda okusun iş arasın ohh ne güzel almanyayız zaten oto fantikalarımıza işçi lazım

Ama ohhh iyi oldu. Mağlum partiye oy veren anne ve babalar görsün..

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

quote:

NERDEN KARDEŞİM OLUYORLARMIŞ? BU ÜLKENİN VATANDAŞLARI BENİM KARDEŞİMDİR SADECE. AYNI DURUMDA BİZ OLSAYDIK BİZE KÖPEK GİBİ DAVRANIRLARDI ZATEN BİRAZCIK 1. DÜNYA SAVAŞI BİLSEN BİLİRDİN BUNLARIN NE HALT OLDUĞUNU. AYRICA BENİ VE BENİM GİBİ BİRÇOK GENCİN ANASI BABASI NE ZORLUKLARLA OKUTUYOR ELİN SURİYELİSİ GELİYOR BENİM VE BİZİM DOLDURMAMIZ GEREKEN KONTEJYANI DOLDURUYOR LANET OLSUN BU ÜLKEYE.

onlar cepte oy demek ama bence yinede insaftan uzak kalınmamalı az bir kontenjan ayrılabilir en çok istenen bölümler haricinde.(tıp,ecz,fizyo,iyi ünide müh)

Oy falan kullanamazlar tc vatandaşlığına geçmedikleri sürece o da yıllar alan birşeydir. Akpnin amacı farklı zaten ama bahsetmeyeceğim burası sınav bölümü zaten. Ama daha ne kadar insaf edeceğiz ki ayrıca? Senin benim babamın vergisiyle bunlara aylık 400-500 tl para veriyorlar. Devlet hangi vatandaşına veriyor bu parayı? Biz onların yerinde olsaydık sence verirler miydi bize para? Ayrıca istekler kişiden kişiye değişir işletmeyi mesela odtüde boğaziçinde oku ne kadar değerlenir değil mi? Buraları isteyenlere yazık değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

quote:

Kardesim sinavsiz universite ne demek yahu?Senin ulkende ki universite mezunu issizler yetmedi de bi de elin Suriyelisi mi eksik kaldi?Kendi vatandasin sinavsiz universiteye giremeyecek.Suriyeli gelip bedavadan diplomali olacak.Destekleyenler basinizi bir yere carptiniz galiba.Bunu soyleyende basbakan.Allah akil fikir versin.

• Sen Kıbrıs harekatındayken kimse sana yardım etmedi , Kaddafi haricinde.Tarihini ne çabuk unutuyorsun.Senin kontenjandan dolayı kazanamadığın bir bölüme Suriyeli birisi sınavsız girse yinede kardeşim diyecek misin ?

• Ben kazandgim halde gidemedim. ne yurt ne burs cikti. Hakkim haram zikkim olsun. Baslatmasinlar smdi suriyeliye... Biz ckale de savastan mi kactik ? Savastan kacan ödlekleri snavsiz uni ye sokmak ne demek? Ayni durumda biz olsaydik köpek muamelesi yaparlardi bize... ulkenin ..ku cikti

• küfür haznemi 2 katına çıkaran, her türlü ortaçağ işkencesini uygulamak istediğim .... yasası
    ulan şrfsiz bizim g*tumuzden ter atıyor yazın sıcağında oturup ders çalışıyoruz, peki neden ? neden mi, iyi bir üni'De iyi bir bölüm kazanabilmek için.
    bu dinini imanını, iffetini becerdiğimin çocuklarını siz benim it gibi çalışan 1-2 sene mezuna kalan, analarının babalarının dişinden tırnaklarından arttırdıkları 2 kuruşla sırf daha iyi bir yer kazansın diye dershanelere yazdıran, damarlarında TÜRK kanı taşıyan kardeşlerimin emeklerini hiçe mi sayıyorsunuz lan ?

bu kansızları fakültede görürsem eğer sağlam 1 tane kemiğini bırakırsam adam değilim! bu şrfsizlere barınma hakkı yok bu ülkede.
  • yarın hakkın divanına varınca
    süleyman'dan hakkın alır karınca
  • Diyecegim tek şey ;
    welcome to new turkey

• chaffrane C kullanıcısına yanıt
    Suriyeliler çoktan tc vatandaşıligina geçti oy icin. nufus cuzdanlari yayinlandi haber sitelerinde görebilirsin.

• HERKES HAK ETTİĞİNİ YAŞAR BEYLER BU ÜLKE DE BUNU HAK EDİYOR.
    ŞURDA SÖVEN SAYANLARA BAKSAK YARISINDA YA KENDİSİ YA DA AİLESİNİN AKEPEYE OYU VARDIR.
    DOMALMAYA DEVAM..
  • Bir buz dağı çıksa da çok uzamadan çarpıp batsak artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.