tarih kitaplarını bitarafa bırakıp eğri oturup doğru konuşmamız gerekirse; ilk yenilgi çinlilere karşı. sonra karadeniz kuzeyine doğru bir atılım var ama tutunamıyorlar. ardından çinin batısı civarında tutunmaya çalışırken 600-700 lü yıllarda o zamanın amerikası olan araplar tarafından istilaya uğruyorlar ve yeniliyorlar. derken mecburi arap-pers ortaklığına giriyorlar , çünkü bi tarafta arap pers, öbür tarafta moğollar, öbür tarafta yunanlar arada sıkışıp yokolma tehlikesine karşı arap ve pers ortaklığını seçiyorlar. bu ortaklık 1900 yılı başında kopmuştur hepimize geçmiş olsun. neyse.. perslerde bin yıllık düşmanı olan yunanın önüne sürüyo türkleri. adamlar akıllı. derken türkler yunanı indiriyor ama indirene kadar kendileri de perişan ve asimile oluyorlar. derken rus belası başlıyor ve 1400 den 1800e kadar şamarlanıyorsun ve sonunda yahudiler sazı ellerine alıyorlar. yahudi önderliğinde ingilizlere yenildik son olarak. ingiliz sürekli bizi öne sürüp çine doğru girmeye çalışıyor şuan. adamlar kuzey afrikayı aldı, mısırı aldı, lübnanı aldı, suriye ırak şekillendi, en sona iranı bıraktılar. kazakistan-türkmenistan gibi ülkeleri zaten rusyadan koparttılar. israil önderliğinde dünya şekillenirken biz esen rüzgarla ordan buraya savrulup, rusya amerika arasında mavi boncuk oynuyoruz ama o oyunu yemiyor ne rusya ne amerika. bu saatten sonra bence yapılacak en güzel şey, greencard çekilişine başvurmak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 21 Eylül 2022; 17:28:18 > |
türkler tarih boyunca başarısız olmuş bir millet

-
-
geleni geceni tokat manyagi yapmisiz hocam nesi basarisiz. persi, yunani, ermenisi sayamayacagim kadar onlarca millet nasibini almis gorkemli kilicimizdan. hepsine efendi olmusuz. ötükende baslayan bu kutlu yuruyus viyana kapilara kadar dayandi daha ne olacakti. ha basaramadik teknolojide bilimde geri kaldik orasi ayri.
milyonlarca cinliye nasil galip gelelim ayrica. sayilari az olsa suan cinde bizimdi.
ama suanki durum hem turkiye turkleri hem orta asya turkleri icin icler acisi. ben tarih sahnesinden silinecegimizi dusunuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 21 Eylül 2022; 17:35:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
persle savaşmadın ki.
araplar persleri sene 600 küsürlerde yendi. sonra o araplar geldi seni de yendi.
sen araplaştın şuan, dinin islam oldu, kullandığın dilin içi arapça kelime doldu.
sonra üstüne persleştin çünkü moğollar akın akın geliyorken sen o sıralarda keçi tüyünden halı yapıyodun. mecbur bitarafla ittifak yapman gerekiyordu.
ermeni dediğin senle binlerce yıl beraber yaşamış bugünkü kürtler dediğin bir halk. ermeni dediğin şuan sensin de haberin yok. ileri teknoloji olsa kanında test yapsak ermenilik çıkar.
türkler tarih sahnesinden zaten 1900lü yılların başında silindi bana göre. bu nedenle 2.dünya savaşında bize dokunmayında naparsanız yapın dedik kenarda izledik.hatta öyle bir hale gelmişki sınırımızda cirit atıyorlar hep izliyoruz hem yardım ediyoruz.
-
araplar baskin irktir hocam. yakinda avrupayida tokatlayip asimile edecekler yakinda izle ve gör. bazi seyler kaderdir ve genetiktir. Türkler asyali bi irk cok fazla baskin degiliz maalesef genetik olarakta asimile olmamiz cok normal cekinik genlerimizden dolayi. o yuzden kaderine boyun ey.
Persler Türkleri sürüyor dedikten sonrasını okumadım.
Ln gelen geçen bütün toplumlara çakmışız uçan kuş ve kulak arkası kalmış.
MÖ 209 kara Kuvvetleri kuruluşu. Şu islami terörist gruplar gitsin yine çakarız sağa Sola.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
e öyle olmuş hocam. perslerin tarihine bakarsan ege denizinde yunanlarla savaşmışlar ve sonunda yunanlara yenilmişler persler.
yunanlar hindistana kadar ilerlemiş. e bizim kapadokya antakya falan da o zaman kurulmuş işte.
persler ile yunanlar sürekli kapışırken o coğrafyaya türkler girmeye çalışmış.
türkmenler iranın kuzeyinden doğru anadoluya girmişler. perslerde geç kanka demişler.
seni neler bekliyor görücen orda demişler. olan olay bu yani. perslerle türkler birlik olmasa o konyayı alamazdın, antalyaya geçemezdin ve o osmanlı da hiç kurulmazdı. tarih böyle ilerlemiş.
-
Bomboş ovalarda mangal yaparak sefer yapmışlar ele geçirmişler yani. Örneğin Uhud savaşı dedikleri 20 tane atlı aşağı inmiş de itaat etmemişler de..
Cebel hendek 200 300 kişi aile arasında birbirine girmiş. Adana'da hergünkü olaylar bunlar 😂😂
araplar direksiyonu yahudiye teslim edeli 200 yıl oldu hacı.
giden araplar wc temizlemeye gidiyor.
araplar arası birlikte yok. örnek veriyorum amerika diyorki ben ıraka giriyorum, suudi arabistan gibi ülkeler tamam kanka arkandayız diyorlar.
onlardan bi cacık olmaz.
bizden de cacık olacak olsa türkmenistan kazakistan azerbaycan ve türkiye gibi ülkeler arasında çok sıkı ticaret olurdu.
-
en ustun irk hangisi sizce hocam. bence cermenler
arapların türkleri yenişinden mi bahsediyorsun?
hayır öyle değil. türkler boşa müslüman olmadı.
650 ile 750 yılları arasındaki 100 yıl araplar hedef olarak türkleri belirlemiş ve çok pis dalmışlar öyle böyle değil.
bak 100 yıllık süreçten bahsediyorum, ve türklerin direkt hedef olduğu yıllar bunlar.
-
Arap komutan kuteybe bin müslimin türk köylerini basıp hoşmerim dinimizi anlatmak için önce kılıçtan geçirdiklerini sonra dinimizi anlattıklarını herkes biliyor. Türklerin müslüman oluşu o dönemdeki kırsal savaşların kaybedilmesi ile alakalı. Adamlar toplanıp ansızın gelmişler.
yahudiler hacı.
zaten kuranda bile geçiyor.
5bin yıllık tarihte herkes toprak savaşı yaparken, bak yahudiler savaşı bile farklı yapıyor.
içtiğin suda, yediğin ekmekte herşeyin içindeler ve görünmez bir güce karşı savaştasın.
sadece türkleri değil, ingilizi değil rusu amerikası değil.. bak buraya dikkat et. tüm dünyayı köleleri ettiler. tüm dünya.
ve herşey onlarda. herkes yahudiye çalışıyor ve farkında bile değil. çünkü adam sistemi öyle oturttu.ana sistem kazanıyor ve ana sistemin kurucusu yahudiler.
cermen mermen trışka.. tamam ingilizlerin ataları olabilirler ama çok birşey ifade etmiyor günümüzde.
-
tamam işte sonuç olarak kaybettin, araplaştın ve günümüzde de ingilizleştin. o yüzden herkes ingilizce kasıyor. mesela kazakistana git herkes rusça kasıyor. çünkü onlarda rusların sömürgesi oldu.
-
Asya'da da bir süre yaşadım yabancılara benzemeye çalışan hatunlar var ordada.
Yani hangi toplumun para değeri güçlü ise herkes o ülkenin toplumuna benzemeye çalışıyor
Paranı kaybedersen kültürünü kaybedersin
hah evet çok doğru biryere geldin.
bütün dünya parasını kaybetti
herkesin cebinde kağıt parçaları var artık.
asıl para olan madenlerin, enerji kaynaklarının kontrolü 200 yıl kadar öncesinde yahudilere geçti.
geçmiş olsun bu saatten sonra gözleri kör bir kılıç ustası gibi savur kılıcı rastgele neye yararsa..
-
Alakası yok avrupanın dünyayı domine etmediği dönemde bile “beyaz kadın ticareti” vardı ama “çekik kadın ticareti” vs yoktu.
Bedava olan şeyin ticareti olmaz :))
Arap toprağı dediğin yerdeki dönemin en güçlü Türk Memlük Devleti'ni tarihten silip 400 sene Arapları altımızda tutmuşuz, etrafında döndükleri kutsal yapı bile bizim elimize geçmiş bu mu başarısızlık?
Kontrolümüzden çıkışları avrupa desteği ile olmuştur, avrupa olmasa ne Yunanlar nede Araplar bizden kopabilirdi, bütün silahı ve lojistik desteği Avrupalı verdi. Her kültür birbirinden etkilenir, Ortadoğu'da doğan Hristiyanlık için gidip Alman bir katoliğe sen asimile olmuşsun desen adam sana sg der.
Kağıt dolar Vs. halkın, altın ise kralların parasıdır!!
memlüklüler dediğin aslında bir birlik. içinde türk arap çerkes barındıran.
yani büyük selçuklu imparatorluğu nasıl perslerle yapılan ittifakın ürünüyse, memlükler de araplarla yapılan ittifakın ürünü.
bende zaten arap ve perslerle ittifak yapıldığından bahsettim.
Benzer içerikler
- citoles kullananlar yorumları
- panelden numara bulma
- cevabı olmayan sorular
- zevk suyu nedir gusül gerektirir mi
- telefon numarasından adres bulma
- dünyanın en büyük vinci
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X