Şimdi Ara

Türkler ile söylenen sözler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
6
Favori
15.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bence bir türk 10 bin fransızı yok eder. Napolyon Bonaparte
    Geldim gördüm kaçtım. Jül sezar Türkiyeye saldırma amacıyla geldiğinde söylemiştir.
    Türkler dünyanın en muhteşem, zeki çalışkan ahlaklı, namuslu, şerefli, güçlü milletidir. Anonim
    Türkün olduğu yerde güneş hiç batmaz. Çin atasözü.
    Türk gibi doğdu üstümüze. Norveç atasözü
    Bildiğim bir şey varsa o da ortalama bir Türk kadar zeki olmadığımdır. Albert Einstein

Tanrı'ya karşı savaşmak, Türkler'e karşı savaşmaktan daha kolaydır. Napolyon
    Türk kadınlarının makyaj yapmasına gerek yoktur. Avon Sahibi
    Mısır Piramitleri'ni Türkler yapmıştır. Tutankhamun
    Almanlar ve Türkler. Tek hayalim bu iki ırkın birleşmesidir. Hitler

Bunları unutmuşsun dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deset Kuna

quote:

Orijinalden alıntı: naranta

quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Pehh Türk olmayı sanki dünyaya gelirken seçtik biz,neden övünüyoruz ki,Mozambikli de olabilirdik,İngiliz de olabilirdik,Türk olmuşuz şansa,bence övünmek gereksiz ve yersiz.

TÜRK olmak bence ayrıcalıktır. Dünyada okadar çok şey başarmış atalarımız Osmanlı Lale Devrine kadar. Fransızlara yıkanmayı öğreten de Türkler. Bitin çıktığı yer, parfümün çıktığı yer Fransadır. En çok savaş kazanmış, en kısa zamanda imparatorluk haline gelmiş, tüm cihana korkusunu salmış bir millettir Türk.

Ben Türklüğümle övünürüm, yabancılar bile övünüyor benim kat kat övünmem lazım Türk olarak.

Adam diyor Ankara sen diyorsun g.tüm kara.

Aradaki bağlantıyı kurmak için mantık olmalı sende mantık olsa düşünür salak saçma hakaret etmezdin zaten.

Yunanlı mısın sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıpıdık_Öldürmeli! -- 20 Mayıs 2012; 23:12:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pehh Türk olmayı sanki dünyaya gelirken seçtik biz,neden övünüyoruz ki,Mozambikli de olabilirdik,İngiliz de olabilirdik,Türk olmuşuz şansa,bence övünmek gereksiz ve yersiz.

TÜRK olmak bence ayrıcalıktır. Dünyada okadar çok şey başarmış atalarımız Osmanlı Lale Devrine kadar. Fransızlara yıkanmayı öğreten de Türkler. Bitin çıktığı yer, parfümün çıktığı yer Fransadır. En çok savaş kazanmış, en kısa zamanda imparatorluk haline gelmiş, tüm cihana korkusunu salmış bir millettir Türk.

Ben Türklüğümle övünürüm, yabancılar bile övünüyor benim kat kat övünmem lazım Türk olarak.

Aradaki bağlantıyı kurmak için mantık olmalı sende mantık olsa düşünür salak saçma hakaret etmezdin zaten.

Yunanlı mısın sen?

Yoo Yunan değilim. Mantıksız Türk olmuyor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yunanlı mısın sen?

Yoo Yunan değilim. Mantıksız Türk olmuyor mu?

oluyor-muş. aslında bunun mantıkla ve tarihi bilmekle alakası var sorun orda. Tarihini bilmeyen Türk de oluyor-muş demekki, misal sen.

• quote:

Kolsuz olarak da gelebilirdin kolunu kullanma Bayan olarak da gelebilirdin ozaman neyse onu katmayam

Türküz kardeşim üstünüz.Hiçbir avrupalı bizden zeki değil.Sisteme girersek tüm dünyayı yerinden oynatırız.Yabancılar sistemli oldukları için bizden öndeler.Bizdeki ahlak zeka onlarda olsa dünyayı oynatırlardı
  •  Türkler ile söylenen sözler
  • re re re ra ra ra gassaray gassaray cimbombom

genelde türklerle söylenir (not:galatasaraylıyım dalga geçtiğim sanılmasın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

Toto kaldirmaya kendini tatmin etmene gerek yok suan turklerin %99 olse kimse hatirlamaz (ben dahil)

Bazi seyler eskide kaldi

Suan ahlak olarak en ust toplum japonlar hemde dinsiz kitapsiz olmalarina ragmen biraz arastirin hayret edeceksiniz japon toplum ahlakina

Mesajin dikkatimi cketi.

Sorayim dedim hayatinda hic canli bir Japon gordun mu? Ahlak olarak nasil ustunler mesela? Senin ahlak anlayisin nedir onu bilmek lazim ama yinede yakinen tanidigim bir toplumun ne acidan ustun ahlak'i var bilmek istedim.
  • valla başlığa türkülerde söylenen sözler diye girdim pardon

aheey aheeyy deyip çıkacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Şöyle bir ünümüz de varmış (Kaynak Wikipedia):

...

İyi yazıymış.
  •  Türkler ile söylenen sözler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 25 Mayıs 2012; 11:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

her milleti karşıma alırım ama türkleri asla. savaşçı bir milleti karşımıza almak bizim sonumuz olur. bu dünyada soylu 2 ırk vardır. Bunlar almanlar ve türklerdir. 3 kıtaya hükmetmiş bir milletle savaşılmaz. ancak önlerinde diz çökülür.

Adolf Hitler
    1940 - berlin ulusa sesleniş konuşması

Türkler ile söylenen sözler

Yazıyı direk duvar kağıdı yaptım Hitler hayranıyım aynı zamanda Atatürk'çüyüm böyle birşey yaptım gördükçe gururlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

quote:

her milleti karşıma alırım ama türkleri asla. savaşçı bir milleti karşımıza almak bizim sonumuz olur. bu dünyada soylu 2 ırk vardır. Bunlar almanlar ve türklerdir. 3 kıtaya hükmetmiş bir milletle savaşılmaz. ancak önlerinde diz çökülür.

Adolf Hitler

Yazıyı direk duvar kağıdı yaptım Hitler hayranıyım aynı zamanda Atatürk'çüyüm böyle birşey yaptım gördükçe gururlanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Adolf Hitler

• quote:

bunu gören artık türk türk diye övünmemeli bence.gerçekten durum bu bizi pohpohlamalarına bayılıyoruz.bence türkler allahın yardımıyla bir yere gelmiş bir ırk.şuan ki halimize bakarsak öyle görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

madem türksün göster herkes ürksün

• Şuanda savaş olsa eminim herkez kaçacak delik arar eski Türkiye yok artık yobazların Türkiyesi oldu memleket
  • Youtube' da her izlediği videoya inanan ve acaba diyen, Wikipedia' yı gerçek bir kaynak olarak gören, Sözlükte her yazılanı doğru sanan, solu - sağı takım zanneden, bir köşe yazarın yazdığını gerçek kabul eden, bir kitap okuyup doğruluğunu kesin gören, savaş görmeyen ve görmediği için atıp tutan v.b. ... (cümlenin sonunu getirmeyeceğim)

Türk olmaktan utanan, Türklüğü bilmeyen ve anlamayan, Türkle beraber yaşamak istemeyen v.d. çektirip gidebilir kendini değerli hissettiği yere.
  • Sırp Nikola Tesla kadar bilim tarihine katkımız olmadı binlerce yıllık geçmişimizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeburi

Youtube' da her izlediği videoya inanan ve acaba diyen, Wikipedia' yı gerçek bir kaynak olarak gören, Sözlükte her yazılanı doğru sanan, solu - sağı takım zanneden, bir köşe yazarın yazdığını gerçek kabul eden, bir kitap okuyup doğruluğunu kesin gören, savaş görmeyen ve görmediği için atıp tutan v.b. ... (cümlenin sonunu getirmeyeceğim)

Türk olmaktan utanan, Türklüğü bilmeyen ve anlamayan, Türkle beraber yaşamak istemeyen v.d. çektirip gidebilir kendini değerli hissettiği yere.

Bu duygular içerisinde olan insan görünümlü ezikler, günümüz ona ateistliği, kendi ırkını kötülemeyi moda edinmiş haldeler.Türklerin bu dönemindeki hal ve davranışlarını beğenmeyenler, geçmişte bundan kat ve kat kötü iken acaba ne yapacaklardı ? Tamamen kafası boş et parçalarıdır benim için

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.