Şimdi Ara

Türkiyeyi Beğenmeyen Gençlik. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu gerçekleri söyleyenleri "ülke düşmanı, nankör" görmek de yeni moda oldu. Birileri "onlar bizi kıskanıyor, onlar battı, biz süperiz" derken sorun olmuyor ama "bu böyle değil, adamlar bizden daha ileri" demeye aşırı tepki veriyorsunuz.

    Gerçekleri kabul etmeden o sorunları değiştiremezsiniz. Herkes sizin bakış açınızla bakmak zorunda değil. Siz bütün dünya bize düşman diye düşünüyorsanız bu sizin düşünceniz.

    Birlik olalım diyorsanız öyle davranacaksınız. Sizden olmayanlara demediğinizi bırakmayıp sonra bunu demeniz komik oluyor. Birlik olmak derken herkes sizden olmalı diye mi düşünüyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: yakup13

    savaşmı görmemiş?

    ne diyo bu cahil, devamını okumadım

    terbiyeni koru öncelikle 2. dünya savaşından sonra savaş mı gördüler? ülkelerinde terör mü var? sınırlarında düşman mı var? dünyanın avrupanın zengin kısmı hariç her yerini karıştıran bombaları patlatan ülkeler bunlar.

    bu ülkeler cennet olsalar bile elalemin cennetinden size ne? elin malıyla övünmek eli övmek göklere çıkarmak nasıl bir karakterdir?





    Terörle ilgisi yok bu işin 2.dünya savaşına biz girmeyi düşünemedik bile onlar girdi ve çıktı tamam sömürdüler mi sömürdüler fakat arabandan internetine televizyonuna kıyafetine herşeyine avrupa malıyken sadece sömürdüler diye basitleştirmek saçmalık.

    Haklarını veriyoruz onlar gibi olmak istiyoruz o refaha ulaşmak istiyoruz.Ya napalım? Dolar euro artarken huzur azalırken herşey düzelir diyip susalım mı? Ülkenin sorunlarını bilip bu sorunları eleştirip çözmeye yanaşılmıyor da eleştirenleri eleştiriyorsunuz.Türk müyüz Türküz fakat bu yüzden ben susmam neyse onu söylemek lazım.

    Terör konusunda da şu sıralar bile bize onlar saldırmadan saldırmıyoruz dirençlerini bi kırsak belki devamı gelmicek ama yok biraz operasyon sonra sessizliğe gömül.Pislikleri halının altına atıp artık almayınca terör var o yüzden gelişmiyoruz oluyor biz gelişsek o terör zaten yer edinemez kendine




  • Üretecek adamın önünü tıkıyorlar. Haksız yere yerleşen tiplere bak Allah için. Sırf yandaş diye hiçbir şeyden anlamayan adamları doldurdular yıllarca bu ülkeye. Pasta pay sorunu olunca gördük hep beraber(Biz zaten biliyorduk da görmezden gelenler vardı bir zamanlar). Hocalar böyleyken hele de kim nereyi düzeltecek Allah için? Liyakat deyince terörist oluyoruz sonra. Ayrıca Avrupa ve Amerika'da hiç savaş olmadı demek cahilliğin dik alasıdır. Ha bu ülkelerin mandası olmaktan memnunsan birlik olalım hep beraber çıkıp yeni 6. Filolara namaza duralım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih bilmediğin girişten belli bir kere. Bu adamlar savaş görmedi demek ne demek? Yüzyıl Savaşları'nı, Otuzyıl Savaşları'nı hiç mi duymadın? Zamanında Osmanlı Devleti'de orada mezhepçiliği körüklemiştir ayrıca.

    Ben kalkıp zamanında Osmanlı orada mezhepçilik yaptı diye kızmam. İmkanı olan her devlet birbirini parmaklar. Benim kızdığım nokta, bizim tarihten ders çıkarmamamız. İşte Avrupa bunu çok güzel başarıyor.

    Birlik olmakla bir ülke kalkınmaz. Bugün Rusya'ya bakalım. Ne kadar kalkınmış bir devlet acaba? Askeri gelişmişliğini ele almazsak dışarıdan başkalarının gitmek istediği bir ülke değil. Örnek almaya çalıştığı bir devlet hiç değil. Halkı fakir. Başlarında krallar gibi milletin parasıyla yaşayan biri var.

    Son olarak ülkelerin dostu yoktur. Çıkarları vardır. Avrupa devletlerinin hemen hepsi siyaseti çok iyi başarıyor. Bugün refah düzeylerinin yüksek olması da bunlara ve milletine verdiği değere bağlı. Aynı zamanda eğitime verdikleri değerden ve bunlara bağlı olarak bilim ve teknolojinin de yüksek olması yine insanlarına verdikleri değere bağlı.

    Yani burada Avrupa bizim düşmanımız, Avrupa bizim kuyumuzu kazıyor gibi ağlamak çözüm değil. 14 yıldır iktidar olanlar, ondan öncesi Atatürk dönemine kadar iktidar olan partilerin suçudur bu. Atatürk bu heriflerle savaştığı halde masaya oturup anlaşmasını, siyasetini yapmasını bilmiş bir liderdir. Zaten Atatürk'ün yönetimde olduğu dönemde ülkenin büyüme grafiğini açıp bakarsan görürsün.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan



    Türkiye de yaşayan herkes Türk değil ve bunların çoğu bize düşman forumda da çok aktifler.

    Ülkemizde solcusundan,sağcısına öyle insanlar var ki. Gördükçe neden ve nasıl diye soruyorum.

    Deprem olduğunda alkolikler öldü, solcu askerler öldü diye sevinenler, dindarların öldüğü kazalarda dinciler öldü diye sevinenler. Böyle bir coğrafya gelişimi hakeder mi? Gelişebilir mi? Allah varsa eğer (ateist değilim tarafsızım tanrı belki vardır belki yoktur bilemeyiz) bu coğrafyanın belasını verecek. Gerçi belası verilmiş böylesine dogma toplumlar bir aradayken daha büyük nasıl bir bela verilebilir ki.

    Sırf sünni,şii,müslüman,musevi-yahudi,türk,ermeni,rum diye birbirlerini katletmeye çalışanlar. Birbirlerini öldürürken zevk alan toplumlar her toplumda var ama en çok ortadoğuda var günümüzde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 22 Eylül 2017; 0:41:59 >




  • işte bu tarz saçma sapan örneklerle kendimizi kaç sene kandırdık acaba yeter artık sende uyan bir silkelen. Terör illetini başına koyan kişiler belli kurumlar belli sende bunlara zamanında çanak tuttun ve terörü şimdi bitirmek için çaba sarfediyorsun , o iş öyle kolay değil.

    avrupa ülkelerine tabikide özeneceğim avrupa ülkelerinden birinden örnek veriyim sana mesela ALMANYA o hani kötülediğimiz işte ekonomisi batma noktasında dediğimiz almanya varya 2 tane dünya savaşı kaybetti birkerede bölündü doğu ve batı olmak üzere, adamlar okadar olaya rağmen şuan dünyanın ihracat devi ve dünyada ki en iyi araba firmaları bu ülkede dünyanın en büyük sanayisi bu ülkede.


    Keza örneği verilen bir ülke var ama tekrardan söyleyeceğim hatırlatma olarak, JAPONYA dediğimiz ülke resmen küllerinden doğdu adamlar 2 tane atom bombasında ve 2.dünya savaşında kaybettiği insan sayısıyla avrupada 2 tane ülke kurulurdu. Adamlar teknolojiye yöneldi devletçe çalıştı çabaladı ve yaptı şuan dünyanın teknoloji devi.

    Senin ülkende seni satan kişiler olmasaydı eğer sende devletçe birlik beraberlik içinde büyür giderdin bu ülke resmen başına geçenlerin cebe indirmesiyle başka ülkelere bizi peşkeş çekmesiyle kendi mal varlığımızı başkalarına 49 yıllığına kiraya verip özelleştirmesiyle büyümez.

    Büyüyen ve gelişen sadece zenginlerin cepleri ve başımızdakilerin cepleri olur. Halk her zaman aç kalacaktır. Sen okadar vergi ver okadar devlete yardım et ve hala devletin yaptığı yolları köprüleri para vererek kullan hala hastahanelerde sıra bekle hala eczaneden ilaçlarını korkunç paralara al.

    Neden peki ? senin ülkende terör var... bizim son 15 yılda verdiğimiz vergiyle terör 3 kere biterdi 3 kere sen eğer barış süreci diye adamlara nefes aldırmasaydın o terör şimdiye kadar bitmişti. O terörü besleyen ülkelere sen ülkende yatırım yaptırmayıp kendi yolunu kendin yapsaydın kendi ürettiklerini yeseydin kendi ürettiklerini tüketseydin onlara gebe kalmaz ve hepsinede gerekli şekilde cevap verirdin.

    şimdi anca gidersin kapalı ağızla atar yapmaya çalışırsın o ülkenin başkanlarına. anca kendi mitinglerinde sallarsın oda hiçbir işe yaramaz adamlar yine bildiklerini okur 140 tır daha ypg ye yardım yapar senin ülkenin üzerinden hemde.




  • Ülkeyi beğenmemek ile bayan hainliği arasında ince bi çizgi var. Sonuçta eksiklerini söylemek çözüm aramak kimse için sorun olmamalı. Lakin sürekli gavurları yücelten bir yaklaşım da çok mantıklı değil. Sürekli yaptıklarından ettiklerinden bahsediyorlar. Sen yap kardeşim diyorsun oturduğu yerden klavye tuşlarına basmaktan öteye geçemiyor. Guru gürültücü hainler işte onlar propaganda dışında bi numaraları yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akgezenlere hazir text verilmeyince sacmaliyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen tsunamı goemuyorsun kasırga gormuyorsun cennet gıbı vatanın var ama ulke ıcten cokertıldıgı ıcın ac gezıyorsun. Bu sartlaeda neyı begenceksın. Zengin yalamak hosuna gıdıyorsa bılemem tabı. Deden savassın sehıt olsun sen zengın yala hıcmı karakterın serefın yok dıye sorarlar adama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    D. Ace kullanıcısına yanıt
    Olaya siyasi bakarsan bütün olumsuzlukları görmezlikten gelebilirsin. Devamlı "bu ülke artık bizim, siz azınlıksınız, sizin sözünüz geçmez, ülke düşmanısınız" diye kendinden olmayanları yok sayıp sonra başka ülkede yaşamayı nankörlük olarak görüp laf etmek tamamen siyasi bir olay. Yani adam Türkiyede yaşasa da yaşamasa da bunların gözünde aynı sadece laf etme bahaneleri değişiyor.

    Onların istedikleri şu; insanlar ülkelerinde kalsınlar, kendi zihniyetlerine uysunlar, eleştirmesinler, seslerini duyuramasınlar, fikirleri önemsenmesin, alacakları eğitim dahil bütün yaşam şartları bunların istedikleri gibi yaşasınlar.

    Böyle olmasa "nankörlük" yapıp başka ülkelere gidenlere tercih sunarlardı. Mesela "gitmeyin, bu ülkede size de söz hakkı vereceğiz, sizinde istedikleriniz olacak" diyebilirlerdi. Adam ekonomik yönden gidiyorsa vergileri, maaşları düzenleyebilirler yada eğitim için gittiyse ihlleri ön plana koyup, müfredatı kendi zihniyetine göre değiştirmek yerine ortak bir sistem yapılabilirdi. Peki neden böyle yapmadılar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 22 Eylül 2017; 19:27:1 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: D. Ace


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: D. Ace


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: yakup13

    savaşmı görmemiş?

    ne diyo bu cahil, devamını okumadım

    terbiyeni koru öncelikle 2. dünya savaşından sonra savaş mı gördüler? ülkelerinde terör mü var? sınırlarında düşman mı var? dünyanın avrupanın zengin kısmı hariç her yerini karıştıran bombaları patlatan ülkeler bunlar.

    bu ülkeler cennet olsalar bile elalemin cennetinden size ne? elin malıyla övünmek eli övmek göklere çıkarmak nasıl bir karakterdir?





    İşte son 15 yıldır ülkede olan bu.Cahiller güçlendi.Cahil ama farkında değil.Herşeyi bildiğini sanıyor.Türkiye sizin siyasal islamınız yüzünden cehennem gibi oldu.Siyasal islam bir kanserdir.Bulaştığı yeri yakar,eritir.

    cahilin önde gideni, bir açıkla bakalım 15 seneden öncesinde ne yapıldı bu ülkede.

    siyasal islamcı dediğin ben isem behey cahil herif bu sitede 8 yıldır üyeyim açtığım konuları bir incele bakalım ne siyasi islamıymış. bak işte cahillik ne imiş kendi elinizle yakalanıyorsunuz.

    benim 7 yıl önce bu sitede açtığım "içki içmeyi anormalleştirmek" konusunu incelersen nasıl bir cahil olduğunu kendin görürsün...

    siyasal islamcı olmamak ayrı bu adamların doğrularını yok saymak başka konu. ayrıca burada ülkesine nankörlük ederek avrupayı öven edepsizlerin yüzüne tükürmek için açılan bu konunun siyasal islamla alakası nedir behey cahilin ilk sırada gideni.

    Kes sesini.Avrupa Türkiye'den kat kat her konuda daha iyi.Gerçekleri söylemek mi nankörlük ? Türkiye'yi ortadoğunun başkenti yaptınız.Eğitimde,ekonomide,insan haklarında,adalette herşey'de bitirdiniz.Sizden nefret ediyorum.Yok olup gideceksiniz.Bir gün başa bir Türk gelecek ve sizleri ortadoğunun çöplüğüne gönderecek hiç merak etmeyin.Yaşasın Ulu Önder Atatürk yaşasın Laik Türkiye Cumhuriyeti.Lanet olsun gerici,faşist,terörist yobazlara.Reisini de al defol git 6.yüzyıla yallah

    sakin ol genç herşeyi anlayacaksınız zamanla.

    siz bu yaşlarda ne avrupayı ne ortadoğuyu biliyorsunuz ne de kendi yaşadığınız memleketinizi.

    elin memleketi ile övünmek, eli kendi ülkene üstün tutmaya bizim dilimizde çok isabetli bir deyişle " el şeyi ile gerdeğe girmek " denir. sizin gibi insanlara dünyada kimse saygı duymaz. saygın insan memleketine sarılan kafasının üzerinde atom bombası patlasa da terketmeyen kişidir.

    çünkü insanın vatanı, başı dik gezdiği tek yerdir.

    behey çocuklar siz burada ülkenizden kaçmayı terketmeyi erdem gibi gösteriyorsunuz. dünyanın en zengin ülkesine vatandaşta olsanız asla saygı göremezsiniz. hep bir yanınız eksik kalır. sonra 50 li yaşlara gelince de memleketinize geri dönersiniz.

    ortadoğuya başkent oldu isek ne mutlu bize. ortadoğunun neyini eleştiriyorsunuz? petrolle doğal gazı var diye sürekli bu ülkeleri karıştıranları eleştirin. hangi ortadoğu ülkesi başka kıtalara gidip bomba attı, savaş açtı?

    sadece ırakta öldürülen insan sayısı 10 milyonu buldu. bu mazlum halkları değil onları öldüren katil avrupayı eleştirin...

    ''saygın insan memleketine sarılan kafasının üzerinde atom bombası patlasa da terketmeyen kişidir. ''Hah bak ne güzel yazmışsın.Atatürk'ten bahsediyorsunuzdur burada.Ülke nasıl gelişecek anlatta bilelim.İslam saçmalığından bahsetme bana.Eğer akpli değil isen tartışırız.Ama bence öylesin.Klasik hayatında bir tane bile kitap okumamış bir yobaz olduğunu düşünüyorum.Buradakilerinde bir çoğu öyle düşünüyor eminim.Irak'ta öldürülen insanların kanı akpnin elinde.Atatürk'ün meclisi izin vermedi amerikaya.Senin siyonist proje partin sayesinde öldü o kadar insan.Hadi cemaatleri kapatın,bu kadar imam hatip yerine fen lisesi açın,diyanet'i kapatın nasa gibi bilim araştırma merkezi açın kim tutuyor sizi ? Ama yok siz geri kafalılar hala daha şeriat getirmeye uğraşıyorsunuz.Sonra biz gerçekleri yüzünüze tokat gibi vurunca acıdan burada ağlıyorsunuz.Gençler tabi ki kaçar sizin zulmünüzden,cehaletinizden.Ortadoğulu olduğuna sevinmen bile nasıl biz ezik olduğunu açıklıyor gerçi..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: D. Ace


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: D. Ace


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: D. Ace


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: yakup13

    savaşmı görmemiş?

    ne diyo bu cahil, devamını okumadım

    terbiyeni koru öncelikle 2. dünya savaşından sonra savaş mı gördüler? ülkelerinde terör mü var? sınırlarında düşman mı var? dünyanın avrupanın zengin kısmı hariç her yerini karıştıran bombaları patlatan ülkeler bunlar.

    bu ülkeler cennet olsalar bile elalemin cennetinden size ne? elin malıyla övünmek eli övmek göklere çıkarmak nasıl bir karakterdir?





    İşte son 15 yıldır ülkede olan bu.Cahiller güçlendi.Cahil ama farkında değil.Herşeyi bildiğini sanıyor.Türkiye sizin siyasal islamınız yüzünden cehennem gibi oldu.Siyasal islam bir kanserdir.Bulaştığı yeri yakar,eritir.

    cahilin önde gideni, bir açıkla bakalım 15 seneden öncesinde ne yapıldı bu ülkede.

    siyasal islamcı dediğin ben isem behey cahil herif bu sitede 8 yıldır üyeyim açtığım konuları bir incele bakalım ne siyasi islamıymış. bak işte cahillik ne imiş kendi elinizle yakalanıyorsunuz.

    benim 7 yıl önce bu sitede açtığım "içki içmeyi anormalleştirmek" konusunu incelersen nasıl bir cahil olduğunu kendin görürsün...

    siyasal islamcı olmamak ayrı bu adamların doğrularını yok saymak başka konu. ayrıca burada ülkesine nankörlük ederek avrupayı öven edepsizlerin yüzüne tükürmek için açılan bu konunun siyasal islamla alakası nedir behey cahilin ilk sırada gideni.

    Kes sesini.Avrupa Türkiye'den kat kat her konuda daha iyi.Gerçekleri söylemek mi nankörlük ? Türkiye'yi ortadoğunun başkenti yaptınız.Eğitimde,ekonomide,insan haklarında,adalette herşey'de bitirdiniz.Sizden nefret ediyorum.Yok olup gideceksiniz.Bir gün başa bir Türk gelecek ve sizleri ortadoğunun çöplüğüne gönderecek hiç merak etmeyin.Yaşasın Ulu Önder Atatürk yaşasın Laik Türkiye Cumhuriyeti.Lanet olsun gerici,faşist,terörist yobazlara.Reisini de al defol git 6.yüzyıla yallah

    sakin ol genç herşeyi anlayacaksınız zamanla.

    siz bu yaşlarda ne avrupayı ne ortadoğuyu biliyorsunuz ne de kendi yaşadığınız memleketinizi.

    elin memleketi ile övünmek, eli kendi ülkene üstün tutmaya bizim dilimizde çok isabetli bir deyişle " el şeyi ile gerdeğe girmek " denir. sizin gibi insanlara dünyada kimse saygı duymaz. saygın insan memleketine sarılan kafasının üzerinde atom bombası patlasa da terketmeyen kişidir.

    çünkü insanın vatanı, başı dik gezdiği tek yerdir.

    behey çocuklar siz burada ülkenizden kaçmayı terketmeyi erdem gibi gösteriyorsunuz. dünyanın en zengin ülkesine vatandaşta olsanız asla saygı göremezsiniz. hep bir yanınız eksik kalır. sonra 50 li yaşlara gelince de memleketinize geri dönersiniz.

    ortadoğuya başkent oldu isek ne mutlu bize. ortadoğunun neyini eleştiriyorsunuz? petrolle doğal gazı var diye sürekli bu ülkeleri karıştıranları eleştirin. hangi ortadoğu ülkesi başka kıtalara gidip bomba attı, savaş açtı?

    sadece ırakta öldürülen insan sayısı 10 milyonu buldu. bu mazlum halkları değil onları öldüren katil avrupayı eleştirin...

    ''saygın insan memleketine sarılan kafasının üzerinde atom bombası patlasa da terketmeyen kişidir. ''Hah bak ne güzel yazmışsın.Atatürk'ten bahsediyorsunuzdur burada.Ülke nasıl gelişecek anlatta bilelim.İslam saçmalığından bahsetme bana.Eğer akpli değil isen tartışırız.Ama bence öylesin.Klasik hayatında bir tane bile kitap okumamış bir yobaz olduğunu düşünüyorum.Buradakilerinde bir çoğu öyle düşünüyor eminim.Irak'ta öldürülen insanların kanı akpnin elinde.Atatürk'ün meclisi izin vermedi amerikaya.Senin siyonist proje partin sayesinde öldü o kadar insan.Hadi cemaatleri kapatın,bu kadar imam hatip yerine fen lisesi açın,diyanet'i kapatın nasa gibi bilim araştırma merkezi açın kim tutuyor sizi ? Ama yok siz geri kafalılar hala daha şeriat getirmeye uğraşıyorsunuz.Sonra biz gerçekleri yüzünüze tokat gibi vurunca acıdan burada ağlıyorsunuz.Gençler tabi ki kaçar sizin zulmünüzden,cehaletinizden.Ortadoğulu olduğuna sevinmen bile nasıl biz ezik olduğunu açıklıyor gerçi..

    şu yazdığın mesajda ne derece saygısız ve hayatta asla bir yere varamayacak, bir baltaya sap olamayacak bir genç olduğunu göstermişsin. tebrikler sana...

    1938 de ölmüş bir adam sizi kurtaramaz, size birşey de yapamaz. adam öleli neredeyse bir asır olmuş. bunu konuşmak gereksiz ve yersiz.

    siz kendi ülkesine düşman, avrupaya hayran, dünyanın ve önce de avrupanın kabul etmiyeceği tiplersiniz.

    siz norveçe de gitseniz yapacağınız iş çöpçülük, türkiyede de kalsanız yine ya çöpçülük ya garsonluktur. çünkü kolaycı insanların ortak özelliği vasıfsızlıktır. vasfı olan zaten türkiyede aç kalmaz. hayatı bilen çalışkan insanlar bu ülkede her türlü zenginliğe kavuşur.

    aslında sizin öfkeniz kendinizedir.

    öfkelenmeniz de bahanedir. bugün akpli yarın başka birşey bulacaksınız kızacak. bak pazardaki vatandaşa soğan satan adama bak. hayatı ondan öğren. bedava ekmek yok bu dünyada...

    sen norveçe gitsen ne olur? türk tuvaleti değil de norveç tuvaleti yıkarsın tek fark budur...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: D. Ace


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: D. Ace


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: D. Ace


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustf9


    quote:

    Orijinalden alıntı: yakup13

    savaşmı görmemiş?

    ne diyo bu cahil, devamını okumadım

    terbiyeni koru öncelikle 2. dünya savaşından sonra savaş mı gördüler? ülkelerinde terör mü var? sınırlarında düşman mı var? dünyanın avrupanın zengin kısmı hariç her yerini karıştıran bombaları patlatan ülkeler bunlar.

    bu ülkeler cennet olsalar bile elalemin cennetinden size ne? elin malıyla övünmek eli övmek göklere çıkarmak nasıl bir karakterdir?





    İşte son 15 yıldır ülkede olan bu.Cahiller güçlendi.Cahil ama farkında değil.Herşeyi bildiğini sanıyor.Türkiye sizin siyasal islamınız yüzünden cehennem gibi oldu.Siyasal islam bir kanserdir.Bulaştığı yeri yakar,eritir.

    cahilin önde gideni, bir açıkla bakalım 15 seneden öncesinde ne yapıldı bu ülkede.

    siyasal islamcı dediğin ben isem behey cahil herif bu sitede 8 yıldır üyeyim açtığım konuları bir incele bakalım ne siyasi islamıymış. bak işte cahillik ne imiş kendi elinizle yakalanıyorsunuz.

    benim 7 yıl önce bu sitede açtığım "içki içmeyi anormalleştirmek" konusunu incelersen nasıl bir cahil olduğunu kendin görürsün...

    siyasal islamcı olmamak ayrı bu adamların doğrularını yok saymak başka konu. ayrıca burada ülkesine nankörlük ederek avrupayı öven edepsizlerin yüzüne tükürmek için açılan bu konunun siyasal islamla alakası nedir behey cahilin ilk sırada gideni.

    Kes sesini.Avrupa Türkiye'den kat kat her konuda daha iyi.Gerçekleri söylemek mi nankörlük ? Türkiye'yi ortadoğunun başkenti yaptınız.Eğitimde,ekonomide,insan haklarında,adalette herşey'de bitirdiniz.Sizden nefret ediyorum.Yok olup gideceksiniz.Bir gün başa bir Türk gelecek ve sizleri ortadoğunun çöplüğüne gönderecek hiç merak etmeyin.Yaşasın Ulu Önder Atatürk yaşasın Laik Türkiye Cumhuriyeti.Lanet olsun gerici,faşist,terörist yobazlara.Reisini de al defol git 6.yüzyıla yallah

    sakin ol genç herşeyi anlayacaksınız zamanla.

    siz bu yaşlarda ne avrupayı ne ortadoğuyu biliyorsunuz ne de kendi yaşadığınız memleketinizi.

    elin memleketi ile övünmek, eli kendi ülkene üstün tutmaya bizim dilimizde çok isabetli bir deyişle " el şeyi ile gerdeğe girmek " denir. sizin gibi insanlara dünyada kimse saygı duymaz. saygın insan memleketine sarılan kafasının üzerinde atom bombası patlasa da terketmeyen kişidir.

    çünkü insanın vatanı, başı dik gezdiği tek yerdir.

    behey çocuklar siz burada ülkenizden kaçmayı terketmeyi erdem gibi gösteriyorsunuz. dünyanın en zengin ülkesine vatandaşta olsanız asla saygı göremezsiniz. hep bir yanınız eksik kalır. sonra 50 li yaşlara gelince de memleketinize geri dönersiniz.

    ortadoğuya başkent oldu isek ne mutlu bize. ortadoğunun neyini eleştiriyorsunuz? petrolle doğal gazı var diye sürekli bu ülkeleri karıştıranları eleştirin. hangi ortadoğu ülkesi başka kıtalara gidip bomba attı, savaş açtı?

    sadece ırakta öldürülen insan sayısı 10 milyonu buldu. bu mazlum halkları değil onları öldüren katil avrupayı eleştirin...

    ''saygın insan memleketine sarılan kafasının üzerinde atom bombası patlasa da terketmeyen kişidir. ''Hah bak ne güzel yazmışsın.Atatürk'ten bahsediyorsunuzdur burada.Ülke nasıl gelişecek anlatta bilelim.İslam saçmalığından bahsetme bana.Eğer akpli değil isen tartışırız.Ama bence öylesin.Klasik hayatında bir tane bile kitap okumamış bir yobaz olduğunu düşünüyorum.Buradakilerinde bir çoğu öyle düşünüyor eminim.Irak'ta öldürülen insanların kanı akpnin elinde.Atatürk'ün meclisi izin vermedi amerikaya.Senin siyonist proje partin sayesinde öldü o kadar insan.Hadi cemaatleri kapatın,bu kadar imam hatip yerine fen lisesi açın,diyanet'i kapatın nasa gibi bilim araştırma merkezi açın kim tutuyor sizi ? Ama yok siz geri kafalılar hala daha şeriat getirmeye uğraşıyorsunuz.Sonra biz gerçekleri yüzünüze tokat gibi vurunca acıdan burada ağlıyorsunuz.Gençler tabi ki kaçar sizin zulmünüzden,cehaletinizden.Ortadoğulu olduğuna sevinmen bile nasıl biz ezik olduğunu açıklıyor gerçi..

    şu yazdığın mesajda ne derece saygısız ve hayatta asla bir yere varamayacak, bir baltaya sap olamayacak bir genç olduğunu göstermişsin. tebrikler sana...

    1938 de ölmüş bir adam sizi kurtaramaz, size birşey de yapamaz. adam öleli neredeyse bir asır olmuş. bunu konuşmak gereksiz ve yersiz.

    siz kendi ülkesine düşman, avrupaya hayran, dünyanın ve önce de avrupanın kabul etmiyeceği tiplersiniz.

    siz norveçe de gitseniz yapacağınız iş çöpçülük, türkiyede de kalsanız yine ya çöpçülük ya garsonluktur. çünkü kolaycı insanların ortak özelliği vasıfsızlıktır. vasfı olan zaten türkiyede aç kalmaz. hayatı bilen çalışkan insanlar bu ülkede her türlü zenginliğe kavuşur.

    aslında sizin öfkeniz kendinizedir.

    öfkelenmeniz de bahanedir. bugün akpli yarın başka birşey bulacaksınız kızacak. bak pazardaki vatandaşa soğan satan adama bak. hayatı ondan öğren. bedava ekmek yok bu dünyada...

    sen norveçe gitsen ne olur? türk tuvaleti değil de norveç tuvaleti yıkarsın tek fark budur...










    Devlet imkan sağlamadıktan sonra gençler ne yapabilecek ? Suriyeli'ler daha kıymetli bu ülkede.Ağzını açsan içeri atılma riskin var.Gerçekleri kabul edeceksin.Avrupa Türkiye'den kat kat daha iyi.Türkiye şuanda klasik terörün olduğu,demokrasinin olmadığı bir ortadoğu ülkesidir.Bunun da nedeni kötü eğitim sistemi ve siyasal islamdır.Avrupaya hayran olmayacağızda iran'a,afganistan'a mı hayran olacağız.Güldürmeyin beni.Atatürk ilkeleri bizi ancak kurtarır bu ortadoğu bataklığından.Ama senin partin onu silmeye çalışıyor.Tekrar söylüyorum reisinizi de alıp gideceksiniz




  • Arkadaşlar Almanya savaş görmediği için 1945'te tüm şehirleri yerle bir olmadığı için gençlerinin büyük bir kısmını savaşlarda helak etmediği için 2016 ihracat rakamı $1,283,000,000,000 US Dollar

    Dağılabilirisiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkan verseler 1 dakika beklemezsiniz
  • Birlik beraberlik diyip gelin reis te birleşelim diyecek sanırım ben almayayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoNNeZ

    Birlik beraberlik diyip gelin reis te birleşelim diyecek sanırım ben almayayım.

    Olayın ana özeti o zaten. "Reis karşıtı = ülke düşmanı, nankör" içerikli mesajlar yazmış.

    Bak yukarıda mesajlar yazdım, cevap vermedi. "biz ülke içinde de karşıt olanlara saygılıyız, herkesi eşit görüyoruz, ülke bizim demiyoruz, kimseye hakaret etmiyoruz, kendi zihniyetimizi başkalarına dayatmıyoruz" falan deseydi ya. Tabi bariz gerçekleri inkar etmek o kolay değil. İnsanları nankör, ülke düşmanı diye nitelendirmek kolay ama.
  • islam olduğu sürece biz diye bişey yoktur olamaz. bi din uğruna tüm gençlerini küstürdü bu ülke.

    daha dün cumhurbaşkanı biz aydınlara hakaret etti. neymiş efendim biz sözde aydınlarmışız. halbuki o aydınlar taaaa 90lı yıllarda bu ülkeyi fetöye karşı uyaran insanlardı. bi de yurtdışında okuyanlara ajan dedi. okumuş adam yurtdışına yerleşip keyfine bakmak varken işi gücü yok senin kendi kendine batan ülkene ajanlık mı yapacak?

    diyor ki "biz onları okusun ülkeye yararlı olsun diye gönderiyoruz."

    -birincisi onların çoğu kendi imkanlarıyla gidiyor

    -ikincisi adamalar kendi ülkelerini geliştirmek isteseler bile imkan tanınmıyor

    -üçüncüsü ön koşul olarak "islam'a dokunma" deniyor ama islam varken gelişmişlik olmuyor.

    e bu şartlar altında adamlar ne yapsın. ülkenin ekonomik, kriminal, adalet ve eğitim durumu da ortada.

    şimdi bu adamlar nasıl sevsin ülkesini bu şartlar altında?

    kendisinden olmayan herkes fetöcü veya ajan yada terörist. oh ne ala memleket.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 22 Eylül 2017; 23:55:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kendinizi kandırmayın kardeşim.

    Türkiye bu saatten sonrada bir filan olamaz bence, anca sevr gibi başa bir musibet gelecekte halk başka çaresi olmadığı görüp birleşecek. Halk kaç parçaya bölünde sayamıyoruz şu anda. Mevcut iktidar halkı birbirine düşman etti, insanlar birbirlerinin boğazına sarılmamak için artık günlük hayatlarında birbirleri konuşmuyorlar. Sanal dünyada birbirine nefret kusan, küfür kıyamet giydiren milyonlar var bu ülkede, ve tek sebebi siyasi iktidarın politikaları. Bir taraf diğerini koyun ve cahil olmakla, diğer tarafta öbür tarafı dinsiz olmakla suçluyor. Ülkenin gençliği "gelecek" için cemaatlere yanaşmaya, gençlik kollarına girmeye kendini "mecbur" hissediyor.

    Kendinizi kandırmayın.

    Daha "yerli" tanka motor dilenciliği yapılan bir dönemde, montaj sanayinizi, parasını verip satın aldığınız projeyi yerli ayağına yutturmaya çalışılan dönemde sizden kim rahatsız olsun be kardeşim. Avrupanın Çini olan bir ülkesiniz, en parlak insanlarınız ülkeden kaçıyor, paranız avrupanın parasının çeyreği değerinde. Yahu senin ülkende bile bu adamların üst üste koysan dağ olacak kadar parası var. Bu adamlar şirketlerine "Türkiyeden çıkın, Türkiyeyi batırın" dese senin ülkenin 1 hafta dayanacak yerli sermayeli endüstrisi varmı ? Avrupa sermayesi bizim ülkemizde kaçbin işçiyi, kaçbin mühendisi istihdam ediyor biliyormusunuz ? Alüü alüü Türkiye Avrupaya çalışan bir işçi konumunda alüüüü.

    Heeeee tüm bunlara rağmen Bizden korkuyorlar değilmi ? Neden ? Ulu Liderinizin mucizevi dehası onları titretiyor tabi. Hmm, ok.

    Hala daha bana teknoloji üretmek diyor ya. Sevgili forumdaşım, lisans diploması şaibeli olan bir kişinin keyfi istedi diye daha yeni bu ülkede TEOG kaldırıldı. Hatta "her lise kendi sınavını yapar ne olmuş karşiiim" denilen bir dönemdeyken, imamhatiplere yapılan harcama ve imamhatip sayılarındaki artış ve bu liselerin dandik olduğu ortada iken sen bize "teknoloji üretelim" diyorsun yahu. Yahu bu ülkenin akademesine girişte muazzam torpil dönerken, sen köye kasabaya toki üniversiteleri açarak şehirlere para sokmaya çalışırken halen "tekölöjö örötölöm" diyorsunuz ya, vallahi aklım almıyor bu kafaları. Umarım keyif verici madde etkisinde değilsinizdir.


    Ya şu "sömürerek zengin oldular" kafası beni bitiriyor ya

    Osmanlıda yüzyıllarca hayrına okadar toprağa sahiplik ettiydi değilmi ?

    Ama hoşgörö yaptök böz.

    hadi len oradan, adamların ellerinden erkek çocuklarının birini alıp kendine savaş makinesi yap, vergiyi kol gibi daya, akıncılarla baskın yap kızlarını kaçır cariye yap, akdenizde alalen korsanlık yap ganimet al, adamların mezhep farklılığını kullanmak için "cicilik" yap sonrada "ama böz höşgörö yaptök, sadece cihat içön savaştök" hmm ok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 23 Eylül 2017; 1:51:37 >




  • Sana bir kafa atabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.