Şimdi Ara

Türkiyenin Her Ülkeye Yardım Etmesinden Rahatsız Oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben bir t.c. vatandaşı olarak bu ülkenin halkının refah içinde yaşamamasına, hergün askeri ölmesine rağmen sağda soldaki ülkelere yardıma koşmasından rahatsızlık duyuyorum.

tamam ben de üzülüyorum somalideki çocuğa filistindeki insanlara ama bizim daha büyük sorunlarımız var. ben 10 senelik arkadaşımı terör denen lanet şeyde kaybettim ben o arkadaşımın annesini gördükçe daha çok üzülüyorum. her ne olursa olsun uzaktaki o adamlar değil benim yıllarımı beraber geçirdiğim adam beni daha çok ilgilendiriyor.

2 tane ümmetçi yardım kuruluşunun samimiyetsiz bir yardımı yüzünden milletle kavgalı dövüşlü oluyoruz. peki sorarım size bu ülkenin kayıplarını o yardım kuruluşu karşılayacak mı? tabii ki hayır. israil haklıdır demiyorum yanlış anlamayın.

özetle söylemek gerekirse; duygusuz, umursamaz bir insan değilim, ben de filistini görünce üzülüyorum ama beni yan komşum daha çok ilgilendiriyor. ben bu durumdan aşırı derecede rahatsızlık duyuyorum.

• Ben de gıcık oluyorum Türk kardeşlerimizin yerine en sevmediğim millet olan araplara sahip çıkılmasına, yardım edilmesine ve kardeşlerimiz denmesine.
  • Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecektir, merak etmeyin.
  • Aynen öyle. Savaşlarda sırtımızdan vuran Araplara neredeyse gel ülkeyide al diyecekler. Karabağda, Doğu Türkistanda, Türkler işkence görürken onları "terörist " olarak tanımlayıpta, kalleş araplara yardım eden şakirtler kahrolsun !
  • Araplar yüzünden bir savaşa girip bir hiç uğrana yok olacağız gibime geliyor. Hele ki son olaylar dahada kanıtlar niteliğinde. Hele ki dünyanın gözünün bu topraklarda olduğu biliniyorken.
  • somalide gemimiz tarandı, bize kim sahip çıktı, araplar okadar petrol zengini onlar neden yardım etmiyor.
    yardım için toplanan paralarla bu ülkede daha güzel şeyler yapılabilir. köylerimizde zor şartlarda geçinmeye çalışan insanlarımız var.
  • Hak vermemek elde değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyaset,göz boyama her şey var.Madem Türkiye o kadar yardım etmeye meraklı Birleşmiş Milleti sıkıştırsın yardım et,edelim diye.Kendi kafasına göre bişeyler uydurup duruyorlar işte,ayrıca toplanan yardımların nerelere gittiğide belli değil,devlet toplayıp gönderiyor ama sonrasında takip yok.
  • beyler o yardımlar rockefellere gidyor sakın yardım yapmayın ve rockefellerlar somalili çetelere silah yardımı yapıyor lütfen imzamdaki blogu okuyun bilinçlenin

ve arkadaşlar dünyayı satanistler yönetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky Blinders -- 9 Eylül 2011; 11:10:22 >
  • Uygurlar, İran Türkleri ve Rus güdümü altında işkence çeken diğer Türk toplumları dururken; şu nefret ettiğim araplara yardım etmeleri beni de rahatsız ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he-manin abisi çetin

beyler o yardımlar rockefellere gidyor sakın yardım yapmayın ve rockefellerlar somalili çetelere silah yardımı yapıyor lütfen imzamdaki blogu okuyun bilinçlenin

• quote:

Orijinalden alıntı: hafuyu

quote:

beyler o yardımlar rockefellere gidyor sakın yardım yapmayın ve rockefellerlar somalili çetelere silah yardımı yapıyor lütfen imzamdaki blogu okuyun bilinçlenin

işte sığır bi zihniyet şimdi gülebilirsin ama bi 20 yıl onra onlar sana gülecek

• quote:

rockfeller i de illuminatiyi de biliyorum, sayfalarca okudum araştırdım ama şunu söyleyeyim sana rockfeller dediğin ailenin türkiyeden gelen 100-200-500 milyon dolara ihtiyacı yok. çerez parası o.

yani işin içinde olabilirler de paralar gidiyo demen çok saçma.
  • quote:

quote:

quote:

20 yıl sonra ne olcağını sanıyorsun ki yine aynı şekilde devam edicez

• Ben Mavi -Marmara olayında suçu israil'de bulmuyorum. Suçun %50 si israildeyse %50 si bizim yalakalarda ve malum zihniyetteki yardım! kuruluşlarında. Adam gelme müdahele ederiz diyor yani insan oturur bir düşünür %1 ihtimal bile olsa canını tehlikeye atmaya değer mi? Açık ara Adamların 1 numaralı terörist ilan ettiği hamasla görüşme yapıyosun yardım gönderiyosun o yardımların masum filistin halkına değil de çocukların arkasına sığınan teröristlere gittiğine inanıyorum.
  • Gölcük; Hungary, Israel, France, Korea Macaristan, İsrail, Fransa, Kore

Yalova; Germany, Hungary, Israel, United Kingdom, France, Austria, Romania, Korea Almanya, Macaristan, İsrail, İngiltere, Fransa, Avusturya, Romanya, Kore

Avcılar (Istanbul); Germany, Greece Almanya, Yunanistan

İzmit (Kocaeli); Russia, Hungary, France, Germany, Austria, Switzerland, USA, Iceland , Korea Rusya, Macaristan, Fransa, Almanya, Avusturya, İsviçre, ABD, İzlanda , Kore

Sakarya; Bulgaria, Germany, Spain, Egypt Bulgaristan, Almanya, İspanya, Mısır
    Düzce; United Kingdom Büyük Britanya

Bayrampaşa (İstanbul); İtalya
    Kartal (Istanbul); Azerbeycan

Marmara depreminde bize yardım eden ülkeler.
    Belki fikrin değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendboxer -- 9 Eylül 2011; 13:42:12 >
  • medyada şehit haberlerini unuturmak için yapılıyo Tayyip ve kılıçdaroğluda o ülkelere yardım severliklerinden değil koltuk sevdasından reklam yapmak için gidiyor..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

20 yıl sonra ne olcağını sanıyorsun ki yine aynı şekilde devam edicez

imzamdaki blogu oku,20yıl dediğim öylesine dedim ama birgün dediklerim olcak daha doğrusu sikkofield reyin dedikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky Blinders -- 9 Eylül 2011; 12:02:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

Uygurlar, İran Türkleri ve Rus güdümü altında işkence çeken diğer Türk toplumları dururken; şu nefret ettiğim araplara yardım etmeleri beni de rahatsız ediyor.

Bunu yazmak için girmiştim.Kendi soyumuzdan olanlarin anasi ağliyor biz gidip Araplara yardim ediyoruz.
  • melmeket eyiye gidiye.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.