Şimdi Ara

Türkiyenin En iyi Dondurması [bağımlı oldum][inceleme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler konu tamamiyle ciddidir. Sizlere de inceleme yapmaya karar verdim.
    Dondurma seven bir insanım paketli tarzım olan her türlü dondurmayı test etmişimdir. Tüm testlerim sonucunda size Türkiyenin en iyi dondurmasını açıklamak istedim.
    SONUÇ: ADORA BADEMLİ
    Evet yanlış duymadınız: Bim den Adora bademli
    O kadar güzel bir dondurma ki cidden bağımlı oldum. 6 lı paketi var. Her gün bir paket alıp bitiroyuz arkadaşla.

Dondurmadan anlamayanlar magnum çakması diyebilirler değil efendim. Çoğu magnum çeşidinden daha güzel. Çoğu magnumda o çıtırtt sesini alamazken bunda hıyar yer gibi çatırt ediyor. Çikolatası muazzam kalitete. Badem oranı gayet yerinde üstünde bolca parçacıklar var. Hani reklamlarda güzel avratlar yerken kendinden geçer ımmmmm derler ya. Bu dondurmayı yerken aynen ben öyle oluyorum. Müthiş. Ayrıca magnuma kıyasla daha F/P

İlerleyen zamanda ayrıntılı görsel ve inceleme paylaşacağım arkadaşlar. Şuan yemekle meşgulum.
    Türkiyenin En iyi Dondurması [bağımlı oldum][inceleme]
    Not1: Bim de kasiyer değilim viral yapmıyorum. Tanıyanınız vardır beni. Bir dh ölücüsüyüm.

Not2 :Herkesin hayatına kimse karışamaz. Demem o ki zevkler tartışılmaz. Bana son derece güzel geliyor lezzeti. Birinize iğrenç gelebilir. Sorumluluk ve para iadesi kabul edilmez. Linç teklif dahi edilemez.

Not3: durumu olmayan öğrencilerimizin canı çeker diye iyi foto eklemedim. Talep olursa konuya ayrıntılı inceleme ile birlikte bolca fotoğraf ekleyebilirim. Özenli foto eklenecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• meybuz iyidir

• Bim kasiyeri detected

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algida harici pek dondurma yemem. Yazın haftada 1 veyahut 15 günde 1 yerim. Dondurma çok şekerli ve çok katkı maddesi var. Sağlığı tehdit ediyor. Aslında bıraksam iyi olacak. Hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Algida harici pek dondurma yemem. Yazın haftada 1 veyahut 15 günde 1 yerim. Dondurma çok şekerli ve çok katkı maddesi var. Sağlığı tehdit ediyor. Aslında bıraksam iyi olacak. Hayırlısı bakalım.

Günde en az 3 dene yiyorum zararlı mı çok hocam ya.

Azaltmak istiyorum ama zor

• Bu dondurma bir harika dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimden sonrasını okumadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende en çok bademlisini seviyorum. Magnum kadar olmasa da güzel dondurma

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Algida harici pek dondurma yemem. Yazın haftada 1 veyahut 15 günde 1 yerim. Dondurma çok şekerli ve çok katkı maddesi var. Sağlığı tehdit ediyor. Aslında bıraksam iyi olacak. Hayırlısı bakalım.

Günde en az 3 dene yiyorum zararlı mı çok hocam ya.

Azaltmak istiyorum ama zor

Şeker yuvası.

• Fiyat ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin en iyi dondurması mado'dur
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Öleceksek dondurmadan ölek.
  • Fiyat bilgisi yok
  • quote:

Küçükken kendime hiç iyi bakmadım hocam yazın hergün 1 dondurma yerdim inşallah ilerde bi sıkıntı çıkmaz bunla ilgili.
  • 3.95 olmuş dolar böyle yükselmedi yahu..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.