Şimdi Ara

Türkiyenin çalışan insanlarının sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *Çok yüksek vergiler alınıyor,çalışan kesimden vergi azaltılmalı

*Çalışma saatleri yüksek, haftalık 45 saat,bu azaltılmalı

*İşsizlik,yeni istihdam alanları yaratılmalı

*Beton,inşaat biryere kadar, artık fabrikalar çoğalmalı,üretime destek verilmeli

*Senelik izinler artmalı

*Özel sektör ve devlet arası maaşlarda uçurum farkı var, adil maaş politikaları olmalı

*Emekli maaş bağlanma oranları artmalı

*Tazminatlar hep işveren lehine,çalışan kesimde düşünülmeli

• Bunlari rüyanda görsen hayra yorma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DooD_Rox

Bunlari rüyanda görsen hayra yorma
    5 yıldır y.dışı yaşam çalışma hayatım var, ama bu değilki,arkadaşlarım,akrabalarımın yok, bu yazdıklarım avrupa da doğal halk.
  • emekliye bayram ikramiyesi
    fakire 1000 lira
    herkese çift anahtar.
    gibi abuksubuk vaatler daha cazip geliyor.

suç bizim halkımızıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

emekliye bayram ikramiyesi
    fakire 1000 lira
    herkese çift anahtar.

suç bizim halkımızıda.
    bunlar uçuk şeyler,hiçbir şeye yaramaz, önemli olan işsizlik azaltmak, alım gücünü artırmak tüm kesimlerin.
  • Özel sektörde iş saati gerçekten çok yüksek. Ayrıca maaş düşük, Türkiye'de büyük firmalardan birince çalışıyorum. Çalışan sürkülasyonu çok fazla, insanlar böyle büyük bir firmada bile kendini kurtarma derdinde. Haklılar mı sonuna kadar hemde, çalışılan saate göre alınan maaş düşük. Genelde hala ailesi ile kalanlar çalışıyor, daha iyi iş bulan hemen çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Özel sektörde iş saati gerçekten çok yüksek. Ayrıca maaş düşük, Türkiye'de büyük firmalardan birince çalışıyorum. Çalışan sürkülasyonu çok fazla, insanlar böyle büyük bir firmada bile kendini kurtarma derdinde. Haklılar mı sonuna kadar hemde, çalışılan saate göre alınan maaş düşük. Genelde hala ailesi ile kalanlar çalışıyor, daha iyi iş bulan hemen çıkıyor.
    eğitim ve özel sektör çalışma hayatı,acilen düzeltilmeli, kötüye gidiyor çünkü..

katılıyorum yazdıklarına hocam
  • 45 saati düşürmelerine gerek yok. 45 saatin üstünü mesai saysınlar, çalışma saati denetimini sık tutsunlar, mesai parasını vermeyenlere sağlam bir yaptırım uygulasınlar o bile yeter
  • İnsanı yaşat ki devlet yaşasın"
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

45 saati düşürmelerine gerek yok. 45 saatin üstünü mesai saysınlar, çalışma saati denetimini sık tutsunlar, mesai parasını vermeyenlere sağlam bir yaptırım uygulasınlar o bile yeter
    hep seçim gelince bu insanlar düşünülcek??
  • Alnının teriyle satmak isteyen simitçi kardeşimizi tehdit eden itip kakan simitlerini yere döken Çorum zabıtasını kınıyoruz !!!

https://www.facebook.com/Mustafa.Kemalin.Askerleriyizzzz/videos/1726893960711240/
  • bi sonrası işe gitmeye ne gerek var devlet meeş versin olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

bi sonrası işe gitmeye ne gerek var devlet meeş versin olurdu.
    ne alakası var, avrupa da bu haklar var,hayatında türkiye dışında bir gelişmiş ülke gördün mü?
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    fransada polis vatandaşını joplar medeni devlet olur kimse görmez buarada polis gaz sıkar katil devlet olur. gördüm desem ne değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

emekliye bayram ikramiyesi
    fakire 1000 lira
    herkese çift anahtar.

suç bizim halkımızıda.
    Sen şu anda akşam yemeğinimi hazırlıyorsun, yoksa 20 yıl sonra yapacağın kendi evini mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 2 Haziran 2018; 19:45:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

fransada polis vatandaşını joplar medeni devlet olur kimse görmez buarada polis gaz sıkar katil devlet olur. gördüm desem ne değişir.
    protesto yaparlar, fransadaki ücretler,çalışma şartları öğrende gel :)

kişi başı milli geliri kaç biliyon mu? ve fransa da asgari ücret ne kadar , türkiye de ne kadar,bunlar araştır gel, tartışalım
  • çalışma saatlerimiz fazla değil çalışma şeklimiz verimsiz.9 saat mesaisi olan 4 saat mesai yapmıyor ki.kabul edelim bunu.işin hakkını vere vere çalışan personel toplam istihdam edilenin %10 unu geçmez.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    bak bunu izle, almanya da çalışan gurbetçi arkadaş işçi,

Türkiye de üretilen rakı fiyatları, almanya da alım gücü nasıl,bilale anlatır gibi anlatıyor :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.