Şimdi Ara

Turkiyede mekatronik okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr standartlarinda mekat. Muhendisi sikinti yasar mi tecrubelerinizi paylasirsaniz ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorumm...

• sabancıda okunur
  • Okursunda o işi yapmazsın.

• Hocam taude bazi arklarim var siddetle tavsiye ediyorlar falan ama ben tr.de bolumun fos olduguna inaniyorum

• Tm gozuyle sabanciya gittim gordum benim bile mekatronik muh. Okuyasim geldi bize tanitan kiz mekatronik muh. imis simdi cern de yukseklisans yapacakmis, kabul almis

• takanze kullanıcısına yanıt
    Oylede kardesim kac kisi yurtdisina gidebiliyor? Zaten ilk 5k giremeyince sabanciyada gidemiyoz bircogumuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    Hindistanda üniversite okunur mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kuzenim koü mekatronik mezunu. gayet rahat iş buldu ama mekatronik müh olarak değil. mühendisliklere çok uzağım ne iş yaparlar, ederler bilmiyorum. ama kendisi teknik çalışmak istemedi satış mühendisi olarak başladı daha sonra ayrıldı şuan test mühendisi olarak çalışıyor. okuduğu işi pek yapmıyor ama kendi tercihiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takanze

Tm gozuyle sabanciya gittim gordum benim bile mekatronik muh. Okuyasim geldi bize tanitan kiz mekatronik muh. imis simdi cern de yukseklisans yapacakmis, kabul almis

Nasıl beğendin mi Sabancıyı o kadar soruyordun forumda
  • gaydırıgubbak cemile G kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam eyvallah

• mouthofgothmog M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş okuyor. Yıldız teknikte kafana takılan birkaç soru varsa sor ben ona sorarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Tm gozuyle sabanciya gittim gordum benim bile mekatronik muh. Okuyasim geldi bize tanitan kiz mekatronik muh. imis simdi cern de yukseklisans yapacakmis, kabul almis

Ilk tercihime yazmayi dusunuyorum

• Ben baya arastirdimda makine nin alt dalı ve turkiyede henüz çok yaygın olmadığını anladığım için pesini biraktim zaten makine istiyorum ama hangi mesleğin ucacagi belli olmuyor şuan linkedin de en çok aranan mesleklerin arasında ios developer ve android developer birde sosyal medya yöneticiliği gibi şeyler var belki ilerde mekatronik çok aranan birşey olabilir bilemeyiz

• Sıralamalarınız kaç arkadaşlar ?
  • Brkburak22 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bolumle ilgili sikinti yok. Mezun olduktan sonra iyi maaslara kendi isini yapabiliyor mu ve ya yurtdisinda kalip calisabilme sansi nedir?

• Musatagaas M kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi de soyle bir durum var. Boum otu odtu gibi uniler o gelecegi gormuyorlar mi da bolumu acmiyorlar?

• Up

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Ilk tercihime yazmayi dusunuyorum

Hayırlı olsun pişman olmayacağına eminim sadece ulaşım biraz sıkıntı işte sıralaman da iyi zaten kazanma ihtimalin %99 gibi bir şey bu sene 1 kontenjan da arttırdı senin bölümün görüşürüz artık okul açılınca. Oryantasyon gününde gir bol bol kulüplere hazırlıkta zaten çok zamanın oluyor kulüplerle değerlendirirsin.

• Musatagaas M kullanıcısına yanıt
    Eger makineye ilgiliysen imalat mühendisliğini incelemeni tavsiye ederim ders programi filan ilgi çekici iş imkanlarida küçük sanayiciler tanimiyor fakat renault,ford gibi firmalarda rahat çalışabiliyorsun.

• upower U kullanıcısına yanıt
    Gorusuruz bakalim :) gercekten univerisite sehire yakin olsaymis (kocaeline yakin ) su an turkiyenin harvard i oxford u olurdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.