Şimdi Ara

Türkiyede'ki XBox360 Cahilliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka bir tane forumda gördüm adam yazmış ''GTA IV xbox 360'' diye adam altına yorum yapmış ''Bu ne GTA'nın modu mu'' diye.

• Cok var oyle eline xbox almadan xboxa b.k atanlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieofgo

Başka bir tane forumda gördüm adam yazmış ''GTA IV xbox 360'' diye adam altına yorum yapmış ''Bu ne GTA'nın modu mu'' diye.

herkes bilecek diye birşey yok kardeş.sen ben biliyoruz belki ama o adam bilmeyebilir.takip etmiyordur teknolojiyi,oyunları vs... bu normal birşey.hatta ülkemizde daha normal.ayrıca resmi olarak satışı yok türkiyede.göz önünde değil pek.konunun çözülebilecek tarafı ne bizim açımızdan anlayamadım.
  • Bilinmemesi daha iyi diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle adamlar bilmesin zaten ps3 cafe'de pes oynasınlar
  • pes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde ben sormuştum Cafe de Xbox var mı diye adamın verdigi cevap x ne ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sddfsdsd
  • mesaj yazamıyorum konu acamıyorum pm yollanmıyor kaza ile yolladım o msj ı yardım
  • Boşver böyle daha iyi.
    Biz bize yeteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

Bir keresinde ben sormuştum Cafe de Xbox var mı diye adamın verdigi cevap x ne ?

benimde başıma oyun ararken gelmişti böyle bir olay :)
  • aman bilmesinler
  • Xbox 360 konusunda ulkemiz cahil ama binds MS'inde sucu buyuk. Ulkemizde resmi olmayan ve tanitimi yapilmayan bir konsolu oyun dunyasi ile arasi iyi olmayanlarin bilmemesi normal.

MS reklam ve pazarlama gucu yuksek bir sirkettir ve bu isleride iyide yapar. Ulkemize resmi olarak girdikten sonra kisa surede bilinen bir konsol olacaktir

• Bu yıl bitmeden gelecek turkiyeye Xbox

Trabzonda Elektronikciye sordum Xbox oyunu varmi diye

Adam yüzüme aralıksız 30 saniye baktı bende Birşey demeden çıkıp gittim :)

• Onlar için konsol = PS3'te PES...
  • Sony'nin yerinde olsam Sadece pes oynatabilen ps2 çakması bir konsol yapar ps4 diye Türkiye'de satardım. Futboldan tiksindim sayelerinde...
    Yeri değil ama sırf örnek olsun diye yazıyorum: Yahoo Messenger çöp oldu, Facebook çöp oldu Twitter da çöp oldu. Bizim tayfa nereye el atarsa kurutuyor.

Playstation'ı sütten kesilmiş bebeler bile biliyor. Bırakın Xbox huzur içinde oynansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 21 Temmuz 2012; 23:16:55 >
  • Oyun almaya gittiğimde görevli adama xbox oyunu alıcam dedim tepkisi 'höö?' oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Böyle adamlar bilmesin zaten ps3 cafe'de pes oynasınlar

• birak xbox i ps3 e bile pes3 diyen var!

• Xbox funboyları dolmuş burası . Bu kadar bağlı olmayın arkadaslar kullandığınız ürünlere.. Xbox gibi 10 tane daha konsol olsun; rekabet etsinler, fiyatlar ucuzlasin, kullanıcılar karlı çıksın..
    Playstation; xbox olmasa su an bile 1500tl den satılır, üstelik ps3 cikmazdi bile..
    Keske daha ucuza daha iyi cihaz olsa da alsak.. Ben sırf cd yazıp oynayabildigim için aldım xboxi yoksa hic umrunda değil..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.