Şimdi Ara

türkiyede işsizsen açlıktan ölür müsün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işsizler için hiçbir destek yok mu tüm işsizler ölsün mü?

• "Kölelik ugruna savaşmak yerine özgürlük ugruna savaş"
  • işsizsen vur saza, torpilliysen bas gaza karnımız ac tabi anne baba yanı olmazsa halimiz perişan
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

"Kölelik ugruna savaşmak yerine özgürlük ugruna savaş"

konuyla alakası ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurmaurer

işsizsen vur saza, torpilliysen bas gaza karnımız ac tabi anne baba yanı olmazsa halimiz perişan

anne babada başka şehirde yalnızım veişsiz kaldım devlet bana yerdım etmiyecek mi gidip hırsızlık mı yapayım ne de olsa açsan çalmak helal.
  • belirli bir süre verilen işsizlik maaşı var. O da bittikten sonra kendi halindesin malesef. Sokaklarda ölen pek çok insan var türkiye'de çoğu haber bile olmuyor.
  • bazıları hakediyolar açlıktan ölsünlerde sonra görsünler kimlere oy verdiklerini.. biz açlıktan ölelim onlar sülalelerini zengin etsinler... hakediyoruz ne diyeyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @umbaba
    "özgürlük uğuruna savaş" ne alaka? yine niyetler cümlelerin altına gizlendi hadi hayırlısı :)

@şoray uzun yolda
    evet maalesef durum nicotinell'in dediği gibi. tarım bitti, sanayii zaten yaralıydı şimdi hepten bitti, bi hizmet sektörü kaldı o da piyasada para dönmediği için kan kaybedecek. durumu hiç iyi görmüyorum şahsen. tek korkum sosyal patlamalar. ne zaman insanlara sadaka vermenin hiçbirşeye çözüm olmayacağı, hazır dağ dayanmayacağı anlaşılır çok merak ediyorum. madem bu kadar yardım sever devletimiz var; ulaşımı, elektriği, doğalgazı, suyu, iletişimi ucuzlatsın versin halka. tarımı ve hayvancılığı desteklesin gıda fiyatları ucuzlasın. böyle olursa insanların aylık masrafı rahat 300 tl iner. ama yok. koltuk sevdası bitirecek bizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

belirli bir süre verilen işsizlik maaşı var. O da bittikten sonra kendi halindesin malesef. Sokaklarda ölen pek çok insan var türkiye'de çoğu haber bile olmuyor.

sadece 10 ay çalıştıgım için o maaşı da alamadım ki o maaşı da 4-5 ay veriyorlar ya sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 4 Nisan 2009; 19:34:21 >
  • 4 aydır işsizim Allah'tan ana babamız var,yoksa vay halimize...Burası Türkiye,ölürmü ölür insan hiç belli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

@umbaba
    "özgürlük uğuruna savaş" ne alaka? yine niyetler cümlelerin altına gizlendi hadi hayırlısı :)

@şoray uzun yolda
    evet maalesef durum nicotinell'in dediği gibi. tarım bitti, sanayii zaten yaralıydı şimdi hepten bitti, bi hizmet sektörü kaldı o da piyasada para dönmediği için kan kaybedecek. durumu hiç iyi görmüyorum şahsen. tek korkum sosyal patlamalar. ne zaman insanlara sadaka vermenin hiçbirşeye çözüm olmayacağı, hazır dağ dayanmayacağı anlaşılır çok merak ediyorum. madem bu kadar yardım sever devletimiz var; ulaşımı, elektriği, doğalgazı, suyu, iletişimi ucuzlatsın versin halka. tarımı ve hayvancılığı desteklesin gıda fiyatları ucuzlasın. böyle olursa insanların aylık masrafı rahat 300 tl iner. ama yok. koltuk sevdası bitirecek bizi.

bir kaç ay daha işsiz kalırsam n olacak bilmiyorum.

• Acı ama gerçek: Çok bulunan şeyin kıymeti az olur(bkz. Türkiye de insanlar).
  • @Bur@k3458

ewt, ben de annem babam sayesinde ayaktayım, ama onların üzüldüğünü görmek beni çok üzüyor. Bir iş bulmayı en çok onları mutlu etmek için istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

bazıları hakediyolar açlıktan ölsünlerde sonra görsünler kimlere oy verdiklerini.. biz açlıktan ölelim onlar sülalelerini zengin etsinler... hakediyoruz ne diyeyim..

+1

Bak: Bursa
  • Evet ölürsün.
  • amaç 3 çocuk sebep 3 çocuktan 1i iş bulur sonuç diğerleri ?3ün ....
  • Biraz köycülüğe önem verseniz dünyanın en zengin ülkesi oluruz ama bunuda devletin teşvik etmesi lazım herkez şu an şehire kısa yoldan parayı bulmak istiyor ama bu da çok zor anca ya banka soyacaksın ya da loto toto tutturursan olur...Şehire gö edenler hepsi köylerine geri dönseler ne işsizlik sorunu kalır ne açlık çünkü köye aç kalmazsın şahsen bizim buraso öyle herşey yetişiyor elhamdülillah yazın pazardan hiçbirşey almıyoruz domates,biber,patlıcan,ayva,elma,kivi,erik vb. herşeyi kendimiz yetiştiriyoruz ve geçinip gidiyoruz...
  • beyler sizlere önerim hiçbirşey yapamıyorsanız dil öğrenmeye çalışın; html, flash, action script felan öğrenin internet üstünden. iyi öğrenirseniz bir iş bulursunuz. ben arkadaşıma dil öğrenmesini söylemiştim. ingilizce öğrendi, şimdi bir dil daha öğrenmek için çalıştığını söyledi kullanım alanlarına felan bakıyormuş. artık dil gerekli olduğu için millet kurslara gidiyor dolayısıyla yeni kurslar açılıyor. belki buralardan bir yerden iş bulursunuz. garantisi yok tabii ama en azından bir deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

beyler sizlere önerim hiçbirşey yapamıyorsanız dil öğrenmeye çalışın; html, flash, action script felan öğrenin internet üstünden. iyi öğrenirseniz bir iş bulursunuz. ben arkadaşıma dil öğrenmesini söylemiştim. ingilizce öğrendi, şimdi bir dil daha öğrenmek için çalıştığını söyledi kullanım alanlarına felan bakıyormuş. artık dil gerekli olduğu için millet kurslara gidiyor dolayısıyla yeni kurslar açılıyor. belki buralardan bir yerden iş bulursunuz. garantisi yok tabii ama en azından bir deneyin.

şu anda zaten 6 dil birden ögrenmeye çalışıyorum(temel düzeyde) günde 3-4 saatim full kelime ezberlemekle geçiyor kpds e de 1 ay sonra girecem onu kazanırım belki ama 3 dil bilenle bile boşta kalabiliyor.

• Kapılar tutulmuş neylersin...
    Neylersin içerde kalmışız...
    Yollar kesilmiş,şehir kesilmiş neylersin...
    Açlıktır başlamış neylersin...

Zülfü LİVANELİ...

Umarım o karanlık günlere ebediyen dönmeyiz fakat şu anda durum pek iç açıcı görünmüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DIESEL_ -- 4 Nisan 2009; 20:31:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.