Şimdi Ara

Türkiyede dogum orani rekor düsüste !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu yüzden olabilir...

https://forum.donanimhaber.com/evlenmeyin-cocuk-yapmayin-multeci-sorunu--158658572

• mutlu musun reis @hamza5806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 15 Mayıs 2024; 16:52:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değilim 0 olmalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevindirici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ekonomik şartlarda insanlar karnını doyurma derdinde özellikle gençler çocuk yapmaya fırsat gelir mi?
    Bunun mimarı ve yardımcılarını herkes biliyor...

• Azalan nitelikli nüfus, artan ise söylemek istemiyorum.
    Gelecegimiz çok kötü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sev>Sevgi>Sevgili>Seviş

Hepsinin başında sevmek gelir, memlekette sevecek bir şey kalmadı her şey kavga dövüş ve çirkinlik.

Ağzında dişi olmayan çirkin sürüsü boomer'lar memleketi bitirdi. Türk insanı fakirlikten dolayı artık iyice çirkinleşti.

Çirkin bir toplumuz görsel kalite de sıfıra indi. Çok primal bir durum var ortada, barınma, doyma gibi ihtiyaçların hiyerarşisinde

temel seviyeye düştük ve temel gıda bile yer yer pahalı ve üretiminde sıkıntı var. İlaçlı meyve sebze, hormonlu et, civalı balık

kimyasal köklü meşrubat ve dandik üretim kanserojen tatlılar.

Benim düşüncem bu. Spor salonları olması gerektiği gibi yaygın ve ucuz değil, erkekte sigara içki, kadında ata sporu makyaj..

Sahte, çürük bir toplum gibiyiz. Yeni evlenen çiftlerin yüzünde ışık yok valla.

• Listeye baktım. Kadın başına en düşük doğum oranı Batı Karadeniz'de. Hadi büyükşehirleri anlarım da Batı Karadeniz'de büyükşehir yok neden düşüte başı çekiyor acaba?

• Antebin kıytırık özel Hastanesi'nde bile dogum 35 binden başlıyor millet burada hep asgari ücrete çalışıyor devlet Hastanesi'nde Suriyeliler doğum yapıyor normal degilmi millet aç karnını zor doyuruyor

• Beşer onar doğuran Suriyeli mültecilere rağmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.