Şimdi Ara

Türkiyede bu görüntüleri görebilecekmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbol sahalarında özlediğimiz görüntüler dün İngiltere’de tekrar yaşandı. Manchester United’la girdiği amansız şampiyonluk yarışında pes eden Chelsea, şampiyonluğunu ilan eden rakibini Stamford Brigde’de alkışlarla ağırladı.
     Türkiyede bu görüntüleri görebilecekmiyiz?

Prestij değeri taşıyan ve 0-0 biten maç için sahaya çıkan kırmızı şeytanlar, hakemler, taraftarlar ve Chelseali futbolcuların alkışlı jestiyle çimlere adım attı. Hatırlanacağı gibi Manchester United, geçen yıl mutlu sona ulaşan Chelsea’yi alkışlarla tebrik etmişti

• BİDE İNGİLİZLERE HIRÇIN DERLER YA.. İNŞ BİZDE AYNI GÖRUNTULERİ GÖRÜRÜZ.
  • Cok üzülerek söylüyorum ama hayatta olmayacak bisey bu. Keske olsa.

Bi de aslinda daha misafirperver olan millet biziz güya...
  • geçen sene de manu chelsea ye yapmıştı bu jesti
    şimdi karşılığını almış oldu
    aynı şeyi gs lilerden bekliyoruz
    biz sene şampiyonluğu vermiştik...
    biraz delikanlı olun
  • tipik bi fenerli iğrenc espri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MTC

geçen sene de manu chelsea ye yapmıştı bu jesti
    biraz delikanlı olun

Sekil A

• Bu ligde fener olduğu sürece o görüntüleri unutun siz,Olası bir Beşikteş veya Galatasaray şampiyonluğunun kadıköyde alkışlarla kutlanacağını hiç sanmıyorum.Sahaya kuruyemişler başta olmak üzere herşey yağar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen hafta özet görüntülerini seyrettimde adamların küme düşen takımın ( chartlon dı galiba tam hatırlamıyorum ) taraftarı futbolcusunu ve teknik direktörünü deli gibi alkışladı..adamlar bazı şeyleri aşmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet1990

BİDE İNGİLİZLERE HIRÇIN DERLER YA.. İNŞ BİZDE AYNI GÖRUNTULERİ GÖRÜRÜZ.

Evet ingilizler hırçındır. Emin ol ki bu görüntüleri sadece kendi aralarında sergilerler.
  • bizim ligde böle bişi olsa takım taraftarları doğrarlar takımlarını bee alkışlıcan en büyük rakiplerinden birini hele bu ligde fb de varsa ölümlerden ölüm beyen
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

bizim ligde böle bişi olsa takım taraftarları doğrarlar takımlarını bee alkışlıcan en büyük rakiplerinden birini hele bu ligde fb de varsa ölümlerden ölüm beyen

nedense hep bjk liler fenere suç buluyor.bu görüntüler olmaz fenerin yuzunden diye. bize bir adım atın biz size 10 adım atalım kardeşimm..

• Bazı Galatasaraylılar konu açmıştı Fenerbahçe maçı ile ilgili ve orada sürekli ''HER TÜRLÜ PİSLİK YAPILACAK'' muhabbeti dönüyordu sebep ne? İlk yarıdaki maç...Kadıköyde çıkan olaylarda fb nin sebebi neydi? Geçen sene Ali sami yen'de oynanan kupa maçıydı.Eee sonra..git geriye doğru kısır döngü işte Napalım bizde bulduğumuzla yetinip Ali sami yen'de yapılan bütün eylemleri ezeli rakibimizin bize yaptığı şampiyonluk kutlamaları olarak kabul edecez(bir aksilik olmazda şampiyon olursak tabi)
  • muhteşem bir görüntü...

keşke Türkiyede de aynısı olsaydı.

keşke 33. hafta GS'li oyncular aynısı FB'ye yapsa...

ama maalesef imkansız...
  • bunu görmemiştim de ben asıl

charlton-totenham maçında charlton hiç yop oynamadı 0*2 yenildi vede ligden düştü seyirciler 10 dk ayakta alkışladı
  • Türkiye'de neden göremeyiz bu tip olayları biliyor musunuz?
    Cevabı bu topicteki bazı cevaplarda gizli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OkanBJK1903

quote:

biraz delikanlı olun

Sekil A

kızma birader güzel espiriydi

• bencede güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

quote:

Orjinalden alıntı: OkanBJK1903

quote:

biraz delikanlı olun

Sekil A

kızma birader güzel espiriydi

Ya tamam da güzel kardesim, bu espirilere kizmiyorum ben. Asil kizdigim sey, bu islerin sonunda bicaklanmalara kadar pislikler var. Ben nisanlimi bile bir maca götürmeye cekiniyorum, oysa inönü´nün o muhtesem atmosferini bir kez olsun hissettirmek isterdim.
    Yoksa espirilerinizi yapin, ona kizan yok

• ya benim anlamadığım ben kahvedede stattada maç seyreden bi insan olarak şunu merak ediyorum. kupa maçınıda lig maçınıda kahvede fenerli arkadaşlarla beraber izledik. sağımda solumda önümde arkamda bisürü fenerli vardı(istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş) onların etraflarındanda beşiktaşlılar. ne güzel insan gibi herkes oturup maçını seyretti. bu kahvehanede böylede stada girince neden insanlar manyaklaşıyolar. nedir bu futbol terörü hala anlamış değilim. ulan fenerbahçe beşiktaşa yenilir fenerliler gelir beşiktaşlılara saldırır, fener beşiktaşı yener beşiktaşlılar fenerlilere saldırır o ona saldırır bu buna saldırır. yahu arkadaşım golü trübündeki taraftarmı girip attı yoksa golü tribündeki taraftarmı girip yedi.nedir bu birbirimizden alıp veremediğimiz ben hala anlamış değilim.

• o alkıslamayı teknık dırektorı yapması ıcn emır vermısler ve bu sene ki man.und sampıyon oldugu

sene onu yapmadı

chelsea lılar neden

bence onlar bızden daha acmasız

ama onlarda kurallar var ve cok buyuk yaptırımları var

taraftar bunun farkında o yuzden orda oturark ızlıyolar baslarına gelıceklerı bıldıklerı ıcın

gecmıste cok buyuk cezalar yedıklerı ıcın

ama ingilteredeki futbolculara lafım yokkk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.