Şimdi Ara

Türkiyede Abazaların çok fazla olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aga face i instayı geçtim letgodan bile yürüyen abazaları gördüm aga türkiyede bana kalırsa erkeklerin bende erkeğim burada yanlış bir şey anlamayın türkiyede erkeklerin abartmıyorum agta %85 i rahat abaza gerçekten erkek ortamında en çok konuşulan konu ise hepi cinsellik bu yüzden sokakta yürüdüğümüz zaman kadınların %98 i bizi sapık olarak görüyor bu abazalar yüzünden bunlar yüzünden kaç tane genç sapık gözükmemek için aşık olduğu kıza açılmıyor aga bu

BU TÜRKİYEDE ABAZALAR NE ZAMAN TÜKENİR ONU ÇOK MERAK EDİYORUM ABAZA OLMAYIN AGA YA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga sen ne kafası yaşıyorsun sen şu an profil fotosu olmayan bir kız hesabı aç herhangi tanışma grubuna gir faceden veya instada olur bak gör ne kadar arkadaşlık isteği geliyor ne kadar abaza güzelsin diyor profil fotosu olmadan bilmiyorum aga ben çareyi yurtdışına çıkmakta görüyorum

aga nereye az 2018 yılında pedofiliden kaynıyordu türkiyede haberler bir kere 2016 2017 de baya bir patlama yaşamıştı aga asıl bizde daha fazla hem pedo hemde abaza oranı herkes türkiyede karşıya namuslu iffetli erkek gibi davranıyor ama gerçekte elinde olsa sen o zaman gör bu abaza pedoları

Orada Furryci kavşaklar var alayı pedo Amerikadada bol bol var.

Hatta bu furryci tayfa o kadar her yeri ele geçirmeye başlamış ki Discord gibi çok kullanılan iletişim araçlarında moderasyonda olmaya başlamışlar. Bir arkadaşım Anti-Furry sunucusu açmıştı adamlar anında bannlamış sunucuyu sebebi ise Discord kurallarını ihlal ediyormuş. Ancak her türlü +18 içeriğin paylaşıldığı Discord sunucuları her yerde cirit atıyor?

Reddit, Twitter bunların elinde zaten... Şimdi LGBT altında pedofili bir hastalık değildir doğuştan bir seçilimdir gibisinden zırvalıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 11 Şubat 2021; 23:21:30 >
  • Türkiyede abazaların bence bu kadar çok olma sebebi evlilik yapmanın dünyanın en zor masraflı şeyi olması ve insanların cinsel yönden kendilerini rahatlatamamasıdır. Halk olarak her yönden çok aşırı baskılandığımız düşünüyorum. Birşey ne kadar ulaşılamaz olursa o kadar kıymetli ve her zaman akılda olur. Ben böyle düşünüyorum. Sizce?

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.