Şimdi Ara

İnsanların çok hazırcı ve sorumsuz olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendilerine fedakarlık yapan kimseyi desteklemezler sadece paylarını alıp tepkisiz güvercin gibi uçar giderler anonim olduklarında kendisinden eyleme geçmesini bekleyen kimse olmadığı için gerçek benliklerini ortaya çıkarırlar misal bir seminer konuşması düşünelim konuşmacı konuşmasını bitirince herkes adamı alkışlamaya başlar değil mi ? Alkışlamayan adam bulamazsınız ama o seminer videosu eğer video paylaşılan bir ortamda paylaşılsaydı ve videoyu izleyen herkes sadece o seminerdeki izleyicilerden oluşsaydı sizce videoya bu kişilerin kaçı like atardı ? Belki %20 si anca atardı

Buna pazarlamada toplumsal kanıt deniyor diğer adıyla sürü psikolojisi

Sokakta gördüğünüz insanların %90 ı böyle bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ek bir bilgi. Toplum kara koyunları sevmez. Sürüden ayrı hareket ediyorsan NPC'ler anında seni kendilerine tehdit görür.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Görmeleri için önce birinin ilk davranması lazım diğerleri onu taklit edecektir

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Karakoyunların en büyük sorunu zaten en az 1 NPC tarafından fark edilebilmektir. Çünkü çok belli olur.

Mesela ben öyle birisiyim. Beni kolay kolay seven birisi vs çıkmaz çünkü toplumun kabul ettiği veya alıştığı normları ben sevmiyor ve değer vermiyorum.

En basit örnek benim liseden beri arkadaşlarımın çoğu Iphone ve playstationları eksik etmezdi. Her sene yenilerlerdi. Önlisansta da böyle arkadaşlarım vardı. Sırf Iphone diye kırık telefonu yıllarca kullanmaya devam ediyorlardı. Yeni aldıkları telefonu tuvalette düşürüp okul bitene kadar kullanıyorlardı.

Fakat orada olay kendisinin bir Iphone'u olduğunu göstermesiydi yani bak benim alım gücüm bunu almak için yeterli.

Fakat be oldukça mütevazi takılırdım. Millet okula macbook falan da getirirdi, pahalı laptoplarda getirirdi ben işimi görecek bir laptop getirirdim.

İnsanlar statü malzemesi olarak gördükleri şeyi sergilemeye bayılırlar ancak benim alım gücüm yetse bile almayı sevmem bu nedenle beni sırf Iphone kullanmak istemediğim için bana fakir diyenler bile oldu.  

Yıllar önce blackberry kullananlara ooo bu çok zengin olmalı derlerdi şimdi aynısı Iphone için geçerli bu da bir pazarlama stratejisidir. İmaj pazarlamaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 25 Mayıs 2025; 23:59:24 >

Forumda normlara uyan bı kişiye yok

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

Aslında forumda toplum normlarına uyan çok kişi var. Sen sadece görmüyorsun.

Kim mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanların kötü olması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birkaç gündür özellikle akşam üzeri otomobil kullanıyorum mecburiyetten. araçlara yeşil yayalara kırmızı yanarken ve yaya geçidi boşken, gelen yayalar hiç lambaya bakmadan, hiç yola da bakmadan, dümdüz yürümeye devam edip önüme çıkıyolar.

bunlarla oturup muhabbet etsen: "Türkiye çok geri, ben Avrupa'ya gitmek istiyom" derler.

ben önceden Türk insanını aptal zannederdim. sonra anladım ki aptal değiller. sadece "kötü"ler. kötü ruhlu oldukları için kasıtlı şekilde şımarık davranıyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Burada isim verirsem sıraya çok kişi girer.  

Başta sen. Millete tip, boy, kilo sorup duruyorsun. Toplumun normlarından ilerliyorsun.

Codix?

O da npc.

Ailesinden gelen zenginlikle şov yapıyor.

Masaya iphone koyan bak gördün mü iphone'um var diyen elemanlardan farksız.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.