< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
özeti ne, |
|
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
|
|
|
Hocam fazla nüfus olması problem ise, ABD'nin, Rusyanın, Çinin, nüfusu bizden fazla değil mi? İngiltere, almanya, fransanın nüfusları da aşağı yukarı bizimle aynı. Bu ülkeleri de değerlendirir misin? |
|
|
Ağustos böceği ile karınca tarlada oturuyorlarmış. Karınca demiş ki oğlum bak kobileşen dünyanın küresel ısınmasından dolayı demiş dolar fiyatları tavana vuracak petrol varilleri düşecek o yüzden adam ol efendi gibi çalış demiş o demiş ki lan oğlum demiş sen ne anlarsın demiş zaten demiş yerin dibinde yaşıyorsun bi tane toprağın içinde demiş deliğin içinde onun bunun demiş pisliğini evine götürerek yaşıyorsun demiş senden mi öğrenecem lan demiş milletin tükürüğünde havuz diye yüzüyorsun demiş yürü git demiş senle görüşecez la demiş gitmiş kış olmuş efendim karınca tabi evde alem yapıyor arkadaşları da var bi 20-25 karınca kızlı erkekli takılıyorlar evde kapı çalıyor efendim kapıyı bir açıyorlar ağustos böceği böyle sünepe bitmiş efendim diyor ki ya diyor karınca diyor yazın diyor seninle konuşmuştuk tarlada diyor acaba diyor 2 kutu bulgur bi de demiş nebati yağı var mı sizde o da demiş ki lan oğlum demiş sen ne adamsın la demiş la seni geçen yaz uyardık la demiş hatırlıyor musun demiş sırtımda demiş ay çekirdeği ile giderken sana söylemiştim demiş uyardım la seni demiş uyarmasam kızmayacam lan demiş! ağustos böceği de lan ne bağırıyon lan demiş adamı cinnete getirme zaten kafam iyi demiş lan bas git lan demiş valla şimdi demiş yemin ediyorum rakunları çağırırım seni toplatır lan demiş yürü git lan demiş onun antenini tutup arka bacağını kırınca bi itiş kakış filan böyle ortalık kan revan akşamına her yer dağılıyor bunu da neden anlattığımı bilemiyorum şu anda sonuç olarak yani fok balıkları çok yalnız sonuç olarak çok üzülüyorum her gün 45 santimetre buzulun eridiği dünyamızın yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sorunların hepimiz farkındayız, bu olay belki zamanında Amerikanın keşfine yeterince dahil olamamız zamanından dahi kaynaklanıyor denilebilir. Ama asıl konuşulması gereken ne yapılması gerektiği? Tamam ülke olarak bazı sorunlar yaşıyoruz da ne yapılmalı? |
|
Gora'da Arif Işık ateş topunu durdurmak için tahta elementinde ısrar ederken gö.ünüzden element uydurmayın lan diye bi replik vardı, o geldi aklıma. Dengeli nüfus dengesiz nufus falan bence bu gruba giriyor. Avrupa, abd yada başka gelişmiş ülkelerdeki nüfusla biz aynı kefeye konamayız. Bunlar gelişmiş ülkeler, nüfusla ilgili bir sorunları yok. Para bol. Gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkelerde ise durum çok farklıdır. Nüfusun ihtiyaçlarını karşılama konusunda ciddi projeler geliştirmeniz gerekir. Misal ingiltere ve fransa sömürgecilikle zengin olmuş ülkelerdir, almanya sanayisiyle zengin olmuş ülkedir. Abd ise süpergüç olduğundan beri tüm dünyada oyun kurucu ülkedir, dünyada dönen parayı da ekonomileri de gizlice abd yönetir. Avrupada nüfus yaşlıdır. İnsanlar çocuk bakmak istemez, çocuğa masraf etmek istemez. Nerden biliyon falan demeyin, genel olarak bu böyledir. Avrupa soğuk ırktır, insanlar da soğuk ve ruhsuzdur. Türkiye'den itibaren ortadoğu ülkelerindeyse nüfus gençtir, üreme hızı yüksektir. Aile yapısı sağlamdır. İnsanlar duygu ve empati yönünden avrupadan çok farklıdır. Son olarak beklenen büyük savaş sebebiyle Türkiye'de nüfüsun artması yönünde destekler vardır. Bu sapkın lgbt olaylarının temelinde insanlar hemcimsleriyle takılsın, aile yapısı olmasın, çoğalmasın, böylece savaşacak insan da olmasın ve kolayca galip gelelim planı vardır. Akıllı insan fıtratı neyse ona göre yaşar. Adam gibi yaşı geldiğinde yuvasını kurar, evlat sahibi olur, ailesi için elinden gelen gayreti gösterir. Ayrıca maddi ve manevi yönden de kendini ve ailesini geliştirir. Kuru kuru mal gibi insan olmaktansa hiç olmasın dahi iyi. |
|
|
|
Eskidendi o avrupanın zenginlik servet içinde yüzmesi. Tüm dünyada yüksek bi nüfus patlaması yaşanıyor ve kaynaklar hızla tükeniyor yani abd vd batıda 2015 öncesi gibi değil onlarda o zamana göre mutlu değil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 4 Ekim 2025; 16:43:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|