Şimdi Ara

Türkiye'yi Yüksek Nüfus Nasıl Bitirdi İspatlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ecevit zamanından önce nüfus az daha doğrusu dengeli oldugundan insanlar üniversite bitirdiği anda devlete diplomasını gösterip memur oluyor öğretmen vs fark etmez babam da amcam da ogretmen olabilirdi amcam oldu babam yoneticilik secti özel sektorde amcam hala ogretmen mesela

Ecevit geldi

Kpssyi getirdi

Kpss ilk geldiginde gayet basitti 3 5 tane final dergisini takip edip satın alan duzgunce cozenler diplomat bile oldu tanıdığım var

Sonra 90larda işte sınav yine gayet kolaydı hani şu anki lise 1de ogrenciye ilk kez matematigi tanitirken koyulan ornekler gibiydi

Sonra 2000lerde yine cok zor değildi
    2010larda gene bir tik daha zordu ama cok da değildi elimde kara kutu matematik var 2025 baski icinde 2008e kadar sorular var 2010larda cikmis sorular kadar basit ki anlatamam kafamdan 30snde çözüyorum problemleri

Sonra 2018lere dogru ve sonrasinda bi baktik ki multecisi yamyami 86 milyon vatandasi 20 milyon kacagi her sene ulkeye dolusan ucuzcu 55 60 milyon kalitesiz turisti derken ülkede kaynak maynak kalmadı devlette para bitti halktan istedigin kadar vergi iste yoksa ne verecek adam sana? Enflasyonu koklediler o bile kurtarmadi

2018 ve sonrasinda sorular her sene bir önceki seneyi aratacak kadar zorlaştı

Ben suanda oturuyorum masaya 2018 öncesi sinavlardaki sorulari hatta lys bile olsa bazen kafadan çözüyorum problemleri bile çünkü o kadar zora alismisiz ki

2024 bu isin zirvesiydi 2024te oyle bir zor matematik sordular ki matematigin güler yüzü hoca sinav sonrasi aciklama yapmisti cok zor diye kafasini salliyordu o ani hiç unutamıyorum Türkçe keza ayni sekilde tarih cografya desen full ezber ve saibeli sorular vardı 1 2 tanesi iptal oldu puanlar yeniden hesaplandi

Yani iste size 30 40 yil gibi bir zaman içinde ülkedeki nüfus artışının sonucu ayda 1000 dolarcik maas alabilmek icin memur olmak istiyoruz ve onun icin de kendimizi de diger meslektaslarimizi da resmen ac kalmis sirtlanlar gibi PARÇALAMAK zorundayiz ben 2024te ilk 10 bine girdim p3te ve atanamiyorum 86.8 puan ile

Yani dengesiz nüfus artışı bir ülkenin felaketidir 90larda sinavsiz yada kolay kpssli memur olanlar suanda ev yazlik araba emeklilik kombinasyonu ile keyif catarken lisans mezunu gencler 3 harfli marketlerde ayda 400 500 dolar için bel fıtığı oluyor

Bundan yalnizca yönetim değil kontrolsuzce ureyen insanlar ve nüfusu planlamayan devlet birinci derece sorumludur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• özeti ne,

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ciddi meselenin özeti olmaz kardeş oku

• Hocam fazla nüfus olması problem ise, ABD'nin, Rusyanın, Çinin, nüfusu bizden fazla değil mi? İngiltere, almanya, fransanın nüfusları da aşağı yukarı bizimle aynı. Bu ülkeleri de değerlendirir misin?

Rusya bizden beter hiç bakma 0 insan hakkı 0 yaşam hakki sokaktan cevirip askere yolluyorlar

Çin keza bundan 50 sene önce bataklikti ancak küresel sermayenin Çin'de yoğunlaşması sayesinde ulke biraz biraz ayaga kalkti biraz diyorum çünkü halkın refahi halen çok düşük bizimle ayni denebilir

İngiltere fransa ve almanya bundan 100 sene once sirayla 40 40 ve 80 milyon nüfusa sahipti suanda sirayla 67 65 80 milyon nufusa sahipler yani nüfus uzun sure yatay seyrettiği için ve bu ülkeler gerek somurgecilik gerek endüstriyel kapasite sayesinde refahlari nispeten iyi ülkeler oldular özellikle almanya alaninda tektir dünyada suan 3. Ekonomi olmayi basarmis bir ülke bunda nüfusun etkisi şudur ki almanya nüfusunu uzun sure sabit tutarak refahinin fazla bolunmesini engellemistir ayrica taaa kutsal roma germen imparatorluğundan beri nüfusu hep yaygındır asla bizim gibi bir sehire 5 10 15 20 milyon insan tıkmak zorunda kalmamıştir almanyanin her kanton ve bölgesi ayri ayri kendini gelistirmis bismark doneminde birleşmiştir

Ayni tarihlerde yani 100 yil once bizde nufus 15 milyon dolayindaydi suanda vatandaslar 86 siginmacilar 15 turistlerle beraber ülkede topraklar üzerinde 100 milyon kisi var bu olağanüstü derecede kötü

Bir de uk fransa ve Almanya dümdüz ulkeler cok verimli topraklari var sulari inanılmaz çok fransa hele coğrafi bir mucizedir Türkiye hem dağlık hem su kaynagi az hem verimli arazisi az bize ilk okuldan beri söylenen saçmalıklari unut

Bizim ülkeyi en basta nufus bitiriyor 1990da 57 milyon olan nufusu sen 35 senede 100 milyona dayarsan aradaki 43 milyon insan ciddi manada acı çeker

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ağustos böceği ile karınca tarlada oturuyorlarmış. Karınca demiş ki oğlum bak kobileşen dünyanın küresel ısınmasından dolayı demiş dolar fiyatları tavana vuracak

petrol varilleri düşecek o yüzden adam ol efendi gibi çalış demiş o demiş ki lan oğlum demiş sen ne anlarsın demiş zaten demiş yerin dibinde yaşıyorsun bi tane toprağın içinde

demiş deliğin içinde onun bunun demiş pisliğini evine götürerek yaşıyorsun demiş senden mi öğrenecem lan demiş milletin tükürüğünde havuz diye yüzüyorsun demiş yürü git demiş senle görüşecez la demiş gitmiş

kış olmuş efendim karınca tabi evde alem yapıyor arkadaşları da var bi 20-25 karınca kızlı erkekli takılıyorlar evde kapı çalıyor efendim kapıyı bir açıyorlar ağustos böceği böyle sünepe bitmiş efendim diyor ki ya diyor karınca

diyor yazın diyor seninle konuşmuştuk tarlada diyor acaba diyor 2 kutu bulgur bi de demiş nebati yağı var mı sizde o da demiş ki lan oğlum demiş sen ne adamsın la demiş la seni geçen yaz uyardık la demiş hatırlıyor musun demiş sırtımda demiş ay çekirdeği ile giderken sana söylemiştim demiş uyardım la seni demiş uyarmasam kızmayacam lan demiş! ağustos böceği de lan ne bağırıyon lan demiş adamı cinnete getirme zaten kafam iyi demiş

lan bas git lan demiş valla şimdi demiş yemin ediyorum rakunları çağırırım seni toplatır lan demiş yürü git lan demiş onun antenini tutup arka bacağını kırınca bi itiş kakış filan böyle ortalık kan revan akşamına her yer dağılıyor bunu da neden anlattığımı bilemiyorum şu anda

sonuç olarak yani fok balıkları çok yalnız sonuç olarak çok üzülüyorum her gün 45 santimetre buzulun eridiği dünyamızın yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Recep 1 2 çekildiği zaman ülkede bi umut vardı gelisme potansiyeli vardi

Suriyeli ve diger kacaklar tarafindan yapılan istila
    Sürekli yılda 1 milyon üreyen halk
    Bu olasılığı katletti

Türkiye'yi Yüksek Nüfus Nasıl Bitirdi İspatlıyorum

Türkiye'nin 2000deki nüfusu 60 milyondan biraz fazlaydi 25 yilda 25 milyon nüfus koyarsan ustune kalitesiz turist suri kacak macak ulkeyi bitirirsin böyle

• Sorunların hepimiz farkındayız, bu olay belki zamanında Amerikanın keşfine yeterince dahil olamamız zamanından dahi kaynaklanıyor denilebilir. Ama asıl konuşulması gereken ne yapılması gerektiği? Tamam ülke olarak bazı sorunlar yaşıyoruz da ne yapılmalı?

• Gora'da Arif Işık ateş topunu durdurmak için tahta elementinde ısrar ederken gö.ünüzden element uydurmayın lan diye bi replik vardı, o geldi aklıma. Dengeli nüfus dengesiz nufus falan bence bu gruba giriyor. Avrupa, abd yada başka gelişmiş ülkelerdeki nüfusla biz aynı kefeye konamayız. Bunlar gelişmiş ülkeler, nüfusla ilgili bir sorunları yok. Para bol. Gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkelerde ise durum çok farklıdır. Nüfusun ihtiyaçlarını karşılama konusunda ciddi projeler geliştirmeniz gerekir. Misal ingiltere ve fransa sömürgecilikle zengin olmuş ülkelerdir, almanya sanayisiyle zengin olmuş ülkedir. Abd ise süpergüç olduğundan beri tüm dünyada oyun kurucu ülkedir, dünyada dönen parayı da ekonomileri de gizlice abd yönetir. Avrupada nüfus yaşlıdır. İnsanlar çocuk bakmak istemez, çocuğa masraf etmek istemez. Nerden biliyon falan demeyin, genel olarak bu böyledir. Avrupa soğuk ırktır, insanlar da soğuk ve ruhsuzdur. Türkiye'den itibaren ortadoğu ülkelerindeyse nüfus gençtir, üreme hızı yüksektir. Aile yapısı sağlamdır. İnsanlar duygu ve empati yönünden avrupadan çok farklıdır. Son olarak beklenen büyük savaş sebebiyle Türkiye'de nüfüsun artması yönünde destekler vardır. Bu sapkın lgbt olaylarının temelinde insanlar hemcimsleriyle takılsın, aile yapısı olmasın, çoğalmasın, böylece savaşacak insan da olmasın ve kolayca galip gelelim planı vardır. Akıllı insan fıtratı neyse ona göre yaşar. Adam gibi yaşı geldiğinde yuvasını kurar, evlat sahibi olur, ailesi için elinden gelen gayreti gösterir. Ayrıca maddi ve manevi yönden de kendini ve ailesini geliştirir. Kuru kuru mal gibi insan olmaktansa hiç olmasın dahi iyi.

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Nufus planlaması

Eskidendi o avrupanın zenginlik servet içinde yüzmesi. Tüm dünyada yüksek bi nüfus patlaması yaşanıyor ve kaynaklar hızla tükeniyor yani abd vd batıda 2015 öncesi gibi değil onlarda o zamana göre mutlu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 4 Ekim 2025; 16:43:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.