Şimdi Ara

Türkiye Türkiye'den Büyüktür Reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://m.youtube.com/watch?v=bwFv6JpBmwc

Daha önce izleyen var mı bilmem ama ben yeni izledim.

Güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet hayırla ilgisi olmayan, dini ve milli duyguları sömüren bir reklam
  • Evet verdikten sonra kandırıldık diye ağlamayın.

• death stroke kullanıcısına yanıt
    Kim evet verdikten sonra ağlamasın?

• Forumda dikkat çekmemiş nedense baya kaliteli bir çalışma olmuş. Baktılar karşının maddeleri konuştuğu yok onlarda konuşmayı bıraktı demek ki.
  • yüksek görüntü kalitesine sahip alice harikalar diyarında masalı..

hollanda da gördük bir ülkenin bakanı ne muamelelere layık görüldü..diplomasi tarihinde böyle kriz yoktur.

ülkemizin itibarı kaldı mı ?

sen bırak bir amerikan siyasetçisini, bir amerikan askerini tutuklayamıyorsun hemde kendi ülkende incirlikte...

bu filmle anca ilkokul mezunlarını kandırırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 10 Nisan 2017; 20:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Forumda dikkat çekmemiş nedense baya kaliteli bir çalışma olmuş. Baktılar karşının maddeleri konuştuğu yok onlarda konuşmayı bıraktı demek ki.

İstedikleri kadar beğenmesinler. Gayet kaliteli bir iş olmuş. Onlara göre hükümetin attığı her adım sömürü her adım mağduriyet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müthiş bir video. Ama manevi duyguları körelmiş, tarihiyle bağı kalmamış insanların anlayacağı ya da hissedeceği bir şey değil. Ha videodan duygulanır ama AKP'li değildir, o yüzden de "Kısa film güzel de, Erdoğan ne alaka?" diyenleri tenzih ediyorum.

Bugün İslam coğrafyası yine lider bir ülkeye ihtiyaç duymaktadır. Bunun da tarihe baktığımızda hangi ülke olduğunu görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YazıYorum -- 10 Nisan 2017; 20:25:22 >
  • İNANILMAZ BİR DİN SÖMÜRÜSÜ SADECE.

Allâh (c.c) sadece haklının yanındadır.

• Gerçekten bu videodakilerin yaşanacağını mı sanıyorsunuz ilerde?
    Hayalle yaşayanı zevkle öperler diye bir laf var duydun mu bilmiyorum konuyu açan gardaş.
    Keşke şuana kadar benim söylediğim doğruların yüzde 0.01'ine inanan bir insan bulabilseydim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.