Şimdi Ara

Türkiye teknik servisleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar msi rx480 ekran kartım vardı ve büyük bir sorun yaşadım teknik servisi olan servis point ile ekran kartımın satın aldığım zaman ki fiyatı olan 1000 tl yi geri alacağım ve yeni ekran kartı alabilmek için üzerine 2000 tl daha koymam gerekecek ve bu dolandırıcılara kesinlikle para yedirmek istemiyorum hangi markanın teknik servisi sorunsuz çalışıyor bu başlık altında konuşalım istiyorum Msi'ı direk eliyorum servis point ile çalışmaya devam ettikleri sürece başka bir ürünlerini satın almayacağım diğer markalar olarak asus - gigabyte - zotac - sapphire var hangisi para vermeye değer ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam,

Öncelikle geçmiş olsun.

Maalesef Türkiye'deki birçok teknik serviste yaşanabilen durumlar bunlar. Ve şuanki ekran kartı fiyatlarının astronomik seviyelere gelmesi neticesinde de para iadesi yolunu seçiyorlar.

Servis süreci olarak kesin bir şey söylemenin zor olacağı açık. Bundan dolayı en azından daha az sorun çıkaran ve malzeme kalitesi bakımından bir tık önde olan markalara yönelebilirsiniz. ASUS, bu noktada rakiplerinden bir tık önde denebilir. Ama şunu da belirtmeliyim ki; bu, diğer markaların alınmaz olduğunu gösteren bir durum değil. MSi GTX 1070 Ti modelini SLI olarak kullandım bir süre ve sıkıntı yaşamadım. Şimdi ise tek olarak kullanıyorum, Allah'a şükür gerek ses gerekse soğutma anlamında yine bir sıkıntım yok.
  • Dua edin sorun çıkmasın benim msi rx480 ekran kartım vardı servis point bana rx580 verdi bende sevindim aaa ne kadar da kaliteli bir marka hemen üst modelini verdiler diye düşündüm taki verdikleri rx580'in bozuk bir kart olduğunu görene kadar 3 ay orda oraya koşturdum tek çaremin para iadesi olduğunu söylediler yani benden 1000 tl ye 4 bin küsür liralık ekran kartı alıp tamir edip kutulayıp satacaklar anlayacağın çok güzel bir ticaret geliştirmişler... asus için de internette çok şikayet var bilemiyorum ne kadar kaliteli

• Hepsi aynı malasef.

• hakanom H kullanıcısına yanıt
    Allah'a şükür böyle bir konuda dua etmemi gerektirecek bir durum yok.

Geçmişte sayısını unuttuğum fazlalıkta servis süreçleri ile uğraştım. Ve şu ana kadar olumsuzluk ile karşılaştığım bir durum da yaşamadım. Maalesef ki bu ülkede bu durum ne kadar istediğiniz ve uğraştığınız ile de birebir olarak alakalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.