Şimdi Ara

Türkiye Server'ındaki ' Sanane ' Kafası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %100 eminim ki forumda da bu tiplerden kaynıyor. En azından buradaki kitleye seslenmek istedim. " Sanane istediğim heroyu alırım ... " , oyun içinde " Sanane istediğimi yaparım " , " Sana mı sorucam lan ... " gibi şeyler yazan arkadaşlar epey rahatsız edici boyutta. Avrupa sunucularında bu durum yok çünkü bu oyunun bir " MOBA Game " olduğunu biliyorlar.

Zamanında oynadığınız Knight Online ( ki ben de oynadım uzun süre ) , Silkroad , Metin2 kafasından yani RPG kafasından çıkın. Bu bir takım oyunu öyle kafana göre hareket edemezsin arkadaşım. Bu bir oyun , kabul. Ama bu oyunun ruhunda " Sanane istediğimi yaparım " yok , " KS " yok , " VS " yok ! Bunu o kekolatte RPG kültürü ile yıkanmış kafanıza sokun.

Hadi hayırlı işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 22 Ocak 2014; 11:17:26 >

• adamsın drogba
  • hi hi yok oralarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

hi hi yok oralarda

Olsa bile %1'i zor görürsün. " My bad " yazmasını biliyor Eu'daki oyuncular. Smite kaçırıp " barona niye vurmadın ...... " diye küfür eden jungler hiç görmedim.
  • Bence de tam tersi , diyorlar wombo hombo yapıcaz jarvan al , kardeş oynayamıyor , al al bişey olmaz , lan oynayamıyorum , alsana.

Alıyorum feedleyince suçlu ben oluyorum. Oyun sonu hepsi mute + report
  • Onlar heryerdeler :(

• Aldigim iteme karisanlara diyorum. Ordan burdan stream izleyip ezbere item kasiyolar. Sen kasmayinca mal oluyon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yaşa TR server
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanane bide gelmiş burda konu açıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Aldigim iteme karisanlara diyorum. Ordan burdan stream izleyip ezbere item kasiyolar. Sen kasmayinca mal oluyon.

Build'e karışmak saçmalık. Dk 10'dan itibaren her şeye karışan tipler de çok orası ayrı mesele. Onları ignore'la geç zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

hi hi yok oralarda

Olsa bile %1'i zor görürsün. " My bad " yazmasını biliyor Eu'daki oyuncular. Smite kaçırıp " barona niye vurmadın ...... " diye küfür eden jungler hiç görmedim.

Bana da tr de hic denk gelmiyor nedense

• ѕηηє qηq ιzтє∂ιмι αℓıяıм χD вυ уαzıуıуı σkυуυηcα qι∂ιρ ѕυρρσят ∂αяιυѕ σуηαуαѕıм qєℓ∂ι
  • RPG hiç oynamadım, millet deli gibi knight oynarken ben cs atıyordum
    dediğin gibi adamlar çok ama her şeyi geçtim ks nedir
  • quote:

quote:

quote:

hi hi yok oralarda

Abi sizin gibilere de hastayım. Herkes ignore'lu mu yoksa sizde ? Callisto ile de oynadım solo q da , Dj Icarus'la da. Bir çok tanıdık challenger isimle. Hatta geçen gün challenger bir arkadaş stream yapıyordu foruma konu açmış. Hayatında duymadığın görmedğin küfürler , hakaretler , blame'ler var buralarda bile. Seviye bir şeyi değiştirmiyor. Egolu tavır her yerde var." Bana hiç denk gelmiyor nedense " nedir anlamadım. Herkes şikayetçi.

• tr en çok kassadin i karşı takım aldımı gg wp görülür görmeyen varsa şaşarım
  • Sanki fps oynuyoruz ''KS''
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

tr en çok kassadin i karşı takım aldımı gg wp görülür görmeyen varsa şaşarım

TR'de oynamıyorum şu anda da. Sezon 3 boyunca TR'de oynamış biri olarak söylüyorum; Silver-Gold iken aynen bu muhabbet dönüyordu. Ama banlanmadığını görünce Kha ve Kass'a çok iyi bilmese bile insta lock'u yapıştıranlara karşı Panth alıp 3 level fark atmak paha biçilemez bir duygu. 30 cs ile dolaşıyorlar " teq atıcam " kafası ile girip. Bi de şimdi Yasuo çıktı Kass düşmanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xWitchKingx

Sanki fps oynuyoruz ''KS''

ya fpsde de çoğunlukla takım oyunu oynuyosun onda da olmaması lazımben rpg oyunlarda da ks diyenlere gülüp geçiyordum bana göre komple saçma bişi.az akıllı ol mesele son vuruşta onu biliyosun niye tüm skilleri harcıyosun di mineyse konudan saptım.özetle katılıyorum konuya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hi hi yok oralarda

Abi sizin gibilere de hastayım. Herkes ignore'lu mu yoksa sizde ? Callisto ile de oynadım solo q da , Dj Icarus'la da. Bir çok tanıdık challenger isimle. Hatta geçen gün challenger bir arkadaş stream yapıyordu foruma konu açmış. Hayatında duymadığın görmedğin küfürler , hakaretler , blame'ler var buralarda bile. Seviye bir şeyi değiştirmiyor. Egolu tavır her yerde var." Bana hiç denk gelmiyor nedense " nedir anlamadım. Herkes şikayetçi.

Tamam bana o küfür edenler geliyor ama sananeciler gelmedi hiç.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hi hi yok oralarda

Bu forumdakilerin cogu zaten flamer,küfür eden tayfadan zaten.Bana geliyosa 10 maçta 1 geliyodur.Insanlarla cabuk kaynasiyorum o yuzden de olabilir .

• Onlar puro ama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.