Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kur diyen arkadaşlar kur Steam içinde artıyor ama sabit tuttu adamlar. Tamamen Sony’nin bahanesi kur olayı. İndirim veriyor da her cebe hitap ediyor seviye de gelmiyordu son dönemde. 500 lirayla açılır oldu Yeni oyunlar. Sony kendine çeki düzen ver. Bıktırdın artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation konsolundan memnunum fakat Playstation Türkiye den memnun değilim. Şimdiye kadar çıkmış tüm Playstation konsollarını almış ve ana oyun platformu konsol olan birisi olarak Türkiye deki oyun fiyatlarından ve bu yaptıkları saçmalıklardan dolayı artık PC tarafına yöneliyorum (çıktığında bir ara uygun fiyatlı bulursam sadece koleksiyona katmak için ps5 alabilirim). Zaten uygun fiyatlı sunduğu bir kaç oyun dışında artık tüm oyunlarımı PC ye almaya başladım bile. En son örneği Doom Eternal, Steam de 200 tl, PSN de 469 tl (euro karşılığı bile bundan daha ucuz). Bu kadar büyük bir farkı neden vereyim? PSN Türkiye fiyatları olduğundan daha fazla arttırmaktan başka ne işe yarıyor? Türkiye deki oyuncuların yararına ne yapıyor? Artık kendi exc. oyunlarını bile uçuk kaçık rakamlardan satıyor. Xbox sunduğu gamepass sistemi ile güzel olsa da exc. oyun bulunmayan bir konsol, bilgisayarına sadece ekran kartı upgrade yaparak ilerleyebilecek bir kullanıcı için bana gereksiz geliyor. Düzgün bilgisayarı olmayan ve konsol rahatlığını seven bir kullanıcı içinse f/p olarak Türkiye de tercih edilebilecek tek konsol olduğu açıkça ortada (en azından şuan için böyle yeni nesilde değişebilir). Zaten sony de yavaş yavaş exc. oyunları PC platformuna çıkarmanın zeminini hazırlıyor. Bu durumda Türkiye deki bir kullanıcı için fiyatlardan dolayı hiç bir çekiciliği kalmıyor. Aslında şöyle söylemek daha doğru olur Türkiye de konsol oyunculuğu gereksiz pahalı ve tercih etmek artık mantıksız (paranın hesabını yapacak biri değilsen zaten hepsinden birer tane alıp geçersin ona lafım yok). Son olarak Playstation Türkiye, Türkiye ye özel fiyat konusunda bir girişimde bulunmazsa yeni nesilde Türkiye de Playstation kullanıcısı baya azalır (Kime söylüyorum ki adamlar indirim bölümünü kaldırıyor ve açıklama bile yapmıyor. Bunun için mi uğraşacak :D ).

• Arkadaşlar kurallarda tweet paylaşmak var mıdır yok mudur emin değilim ama İngilizce bir tweet yazdım, isterseniz ses getirmesi için gerekli yerlere yönlendirebilirsiniz.

• Parasını ödediğin malın sahibi olursun kölesi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

https://www.xbox.com/tr-TR/accessories/batteries-chargers/play-and-charge-kit

Ayrı satılması can sıkıcı ama bir kere alınan birsey. Fiyati da ucuk kaçık degil
    Ne gerek var?

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Pilden kurtariyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steamde enpara kampanyası başlamış 50tlye aldığın bir oyun 25 tlye geliyor %50 indirim.
    bizde hala indirim gelecekmi diye bekliyoruz
    Ulan sony ne diyim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylve -- 22 Mart 2020; 23:53:37 >
  • kur mu ? amerikadan dolar olarak alsan ucuza geliyor bazı oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Pilden kurtariyor
    Bak bu muhteşem bir sebep O batarya kaç mah değerinde ve o paraya kaç 2600mah şarjlı pil alınıyor, haberin var mı?

Neyse yahu bana ne, isteyen istediği kazığı yemekte serbest.

• Geçen hafta ps4 cihazımı sattım iyikide satmışım sanırım 5 çıkınca almicam bu kan emicilere para yedirmem artık konsolu ayrı para,oyunları bi dünya ayrı para,plus ayrı para bu yüzden gidip bunlara vereceğim paraya ps5 minimum 5 binlira olacak yanına 2 oyun alsam 6 bin edecek gidip 6 bine bir sistem toplayıp torrentden akarım yada steam ile işimi ucuza çözerim exc oyunlarda olmayıversin sonuç olarak ps ile gow oynayıp pc de oynayamıyorsak pc ile euro truck oynayıp ps de oynayamıyoruz

• Xbox gümbür gümbür geliyor ps de kendi kendine oynar durur

• XBXSEX fanbotları hemen PS bitti der şimdi...
  • Bu kadarda adilik serefsizlik olmaz bu resmen firsatciligin daniskasidir oyuncu kesmi sonye tepki gostermesi gerekiyor.Turkiye sartlarinda game pass oyuncular icin harka bir sistem ama suda var arkadaşlar miki de cok ac gözlu bir firma bunu unutuyoruz bu nesilde ezildikleri icin game pass sistemini ucuz tuttular harika kampanyalar yaptilar bu oyunculara yaradi yeni nesilde ayni kampanyalarina ve fiyat attirimina gitmesse miki turkiyede sonyi cok rahat devirirler bir cok oyuncu kitlesi x seties x alacaktir ilk defa ps konsolunu es gecip xbox konsoluna gececegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 23 Mart 2020; 1:59:37 >
    Ergen gibi laf sokup küstahlık yapacağına daha iyi ürün adı/linki ver herkes nasiplensin

Yalnız o şarj kiti çok güzel, kullanıyorum. Ben şahsen pil şarj etmeyle ve pilleri sürekli çıkarıp takmakla uğraşamam.
  • 5 yıllık ps4 kullanıcısıyım. Çıkan her yeni oyunu alıp oynuyoruz. Sonra takas ediyoruz, satıyoruz illa işimizi görüyoruz.

Ama şu dönemde insanlar eve kapanmışken indirimlerin kalkması net fırsatçılıktır. Ahlaksızlıktır, şerefsizliktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu resmen fırsatçılıktır çok insanın nefretini kazanırlar bu uygulama ile. PS5' in duyurusunun ertesinde böyle bi şey yaşanması Sony zaten soğuyan ben gibi eski Sony kullanıcılarını iyice irite ederler. Microsof Türkiye'nin aklı varsa şimdi atağa geçip yeni indirimler sıralayıp sağda solda haberini yaptırır.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Olaylar ekşide de gündem olmuş:

• Dolari 5.5 yapanlara sesinizi cikarin uyanin diye yapiyordurlar belki

• Asıl kızması gereken yer haric heryere kizan bi kitle. Dolar niye 5.5 diye hesap soracağı kişilerden köse bucak kacip hep firmalara hesap soruyorlar. Garip ama cahil bir kitle.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.