Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletin eve kapandigi donemde safini belli eden firma degil 100tl 5tl bile zam yapsa benim gozumde yitiktir.
    Baska zaman olsa neyse firma stratejisi kar odakli derim ama olaganustu durum gunlerinde yapilacak is degil.
    Insallah bir hata sonucu boyle bir durum olmustur yoksa cidden agza alinmayacak seyler soylenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ps Türkiye yi hayatımdan sileli 7 yıl oldu.Sizede tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

Max 36 aya kadar live gold alabilirsin. Üstüne 1 aylik ultimate yapistirinca 37 aylik gamepass ultimate sahibi oluyorsun

Ama bunu bir hesapta tek sefer yapabilirsin. 3 yil bitince yeni hesap açıp yeniden yapacaksin

yok böyle bir açık diyorum hocam hahah ne yapsam şimdiden alsam mı 2021de o açık maçık kalmaz eskiden 2 haftada bir üyelik alırdım param olmadığı zaman sonra 3 aylık 5tlye alırdım şimdi bir aylık üyeliği gold üyeliği ile birleştirince owwwwwww

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

Şarj kitleri var 80 liraya

hocam microsoft bizi ona muhtaç etmemeli ben 4 tane kaliteli pil alsam şarj cihazı alsam bir kaç saatte dolduran modelinden bir oyun parasına denk geliyor her gün pile takmak istemiyorum haftalarca pili çıkarmadan kullanmak istiyorum bana kalırsa bu kısmı rezillik olarak yorumluyorum tamam pil çıkarma olayı olsun ama şarjlı pil taktığım zaman usb üzerinden şarj edilme özelliği de olsun

• Valla Sony 2018'den sonra tam bitti gözümde..Nesili Ps4 ile geçirdik ama artık yeni nesilde Xbox almanın vakti gelmiştir..PC kurmayı bile düşünüyorum ama Xboxtaki 12 Tflopsluk GPU'ya denk ekran kartı almak bile Bir Series X parası edeceğinden göz göre göre kazık yemek istemiyorum...PC'de 1080p dışında sistem kurmam imkansız..Şu Last Of Us'ida oynar kurtulurum bu kan emici firmadan.Ulan insan hiçmi oyuncu dostu olmaz bee..Ps5'i anca nesilin sonuna gelince elimdeki konsolu satar alırım..O zamana tüm exc.ler birikir ve ucuzlamış olur..Herkese böyle yapmasını öneriyorum, Gidipte 1-2 exc. duyurusu gazına hemen Ps5 alırsanız Bir nesil boyunca kanınızı emerler ve daha düşük performansa talim etmiş olursunuz..Rakibinden exc. dışında hiçbir konuda üstün değil..Aaa unutuyordum süper ultra mega hızlı SDD'si var, Hakkını yemeyim...O kadar süper ki Sony herşeyi düşük tutmuş buna çalışmış, Yani PSSD 5 yapmış..Oyunlarda 120fps'ye bununla çıkacaklarmış.. At yalanı...

• arkadaşlar kızmayın ama yeni nesilde xboxa geçerim diyip durmayın kaç yıldır game pass sistemi var kimse bunu görmedi bazı fanboylar çöp olarak yorumladı ki o çöp olarak bakan kişilerde sony trde çalışan ezik elemanlar olduğu açık! 2021de xbox 6 bin tl ile girse alacak mısınız game pass aylık 30dan 60 80 tlye çıksa alacakmısınız çünkü dolar euro olayını da görmezden geliyorsunuz 2021de dolar euro bu ülkeyi malesef malesef ezip geçecek ki şuan yaklaşıyor o konuma, xboxun türkiyedeki pazarı ps4 kadar değil malesef o yüzden xboxa geçerim değil de bundan sonra bu konsolun yenisini almam demeniz daha mantıklı bundan sonra psn trden oyun almam demek daha mantıklı olur

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

.Ps5'i anca nesilin sonuna gelince elimdeki konsolu satar alırım..O zamana tüm exc.ler birikir ve ucuzlamış olur..Herkese böyle yapmasını öneriyorum, Gidipte 1-2 exc. duyurusu gazına hemen Ps5 alırsanız Bir nesil boyunca kanınızı emerler ve daha düşük performansa talim etmiş olursunuz..Rakibinden exc. dışında hiçbir konuda üstün değil..Aaa unutuyordum süper ultra mega hızlı SDD'si var, Hakkını yemeyim...O kadar süper ki Sony herşeyi düşük tutmuş buna çalışmış, Yani PSSD 5 yapmış..Oyunlarda 120fps'ye bununla çıkacaklarmış.. At yalanı...

süper yorum hahaha bende herkese bunu söylemek istiyorum bir god of war oyuna dmlmayın lütfen 5 yıl bekleyin oyunlar kaçmıyor tüm exler çıkmış olur oyunlar ikinci elde ucuz bulunur hem ps5 proda çıkmış olur umutlu değilim ama umarım sessiz çalışan güçlü bir makine yaparlar.

• O zamana kadar ps now gelir ülkemize. Exclusiveleri dandik laptoplardan bile oynariz ortalama bir internetle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ayrı satılması can sıkıcı ama bir kere alınan birsey. Fiyati da ucuk kaçık degil

• Ekonemik koşullar ile alakalı bir oyuna 60 tl verseydik bu konular hiç açışmazdı illa oynanır zaman her şeyin ilacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 22 Mart 2020; 22:52:18 >
  • Ps4 almayı düşünüyordum.Hatta almadan önce şubat ayında uncharted nathan drake koleksiyon u almıştım.İndirim ile fakat bu yaşanan olaydan dolayı Xbox almaya karar kıldım.Birde arkadaşlar ben aldığım bu oyunu iade edip parayı tekrar kartıma çekebilir miyim ? Sorumu yanıtlarsanız sevinirim.İyi forumlar

• BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Benim tek belimi büken last of us 2 onun disinda tum dediklerinize katiliyorum. God of war ve bircok oyunu sonrasinda gayet uygun fiyata aldim rahat rahat oynadim.

Firma oyuncu dostu değil. Müsteri hizmetleri neredeyse yok. Fiyatlar akillara zarar.

Ps5 konusunda bakalim neler yapacaklar. Gene ayni ilgisiz ve yüksek fiyat politikası ile devam ederlerse malesef ps5 alma konusunu rafa kaldirmak zorunda kalacagim. Sonrasinda elbet fiyatlar düşecek. O zaman da bakarız kim öle kim kala

• Bunun nedeni az kar etmeleri. Kur belli, çıktıkça çıkıyor ve adamlar sürümden de kazanamıyorlar. Şu aralar satarken zamı yapıştırıyorlar işte. Türkiye en baba exclusive oyun bile 1 milyon satmamıştır. Tr pazarı onların gözünde bit kadar ki doğru. %1 değiliz.
  • Arkadaşlar herkes gibi bende sinirliyim. Kaç yıllık kullanıcısını yüz üstü bırakıyor adamlar. Zaten sony 2018den beri yok. ps de bunca faydasızlıktan sonra hepten piyasayı bıraktı. Komplo teorisi olacak ama adamlar gerçekten pazarı Microsoft'a bıraktılar sanırım. Bu nesilde zar zor gelen Türkçe ex. oyunlar. bir daha geleceğini de zannetmiyorum. Kur belli ve ucuza satma niyetleri yok. Konsol hala tanıtılamadı. Yani bir sonraki nesilde iyi düşünün derim, acele etmeyin ve gözlerinizi kapatmayın.
  • Oyun medyası ve yayıncılar sessiz. Gerçi onlara bedava geliyor oyunlar niye konuşsunlar ki. Bu olaydan sonra ps5 türkiyede hüsranla sonuçlanabilir. Benim gibi birçok oyuncu artık bu fiyat politikasından bıktı çünkü. Xbox çıkar çıkmaz ps4 u satıp alacağım ben de bunlara para yetiştiremeyeceğiz belli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolkiensPipe -- 22 Mart 2020; 23:37:13 >
  • 6 yıldır ps4 sahibiyim. Geçen yıldan beri hafif pişmanlığım var. Xbox nasıl acaba?

• Bir keresinde death stranding yayını yapıyorlardı ödüllü, biri chat'e ölücüler toplandı yazmıştı yayın yapan Ps Türkiye çalışan arkadaşımız da harbiden ya ölücüler burda diye onaylamıştı sanki oyunun fiyatı 430 lira değil de 60 lira da biz de burun kıvırıyoruz buna rağmen. Youtuberlar var bide içlerinde onlardan ses gelmez çok rahatlar çünkü. PSTR acil açıklama yapmak zorunda.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.