Şimdi Ara

Türkiye Petrollerinden yakit almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar aracima iki keredir Türkiye petrollwrinden yakit aldim bir sıkıntı yasamadim sanki menzilde uzun geldi ayrica 3.65 e aldim dunde 3.76 ya aldim sizce nasil? Kullanan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Firmadan çok istasyon önemli. Tp den 5-6 kez akaryakıt aldım sıkıntı yaşamadım
  • Gerek lpg sinde gerek benzininden bir sıkıntı yaşamadım. Uzun yolda çok yok ama farklı istasyonlarından farklı kalite farketmedim...

• ah güzel istanbul kullanıcısına yanıt
    3-4 depo jullanmışımdır kısa vadede sıkıntı
    görmedım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10bin kmdir tp kullanıyorum çok memnunum hem ucuz hemde şekiş ve menzili iyi

• O zaman bende tp den sasmam artik. Arkadaslar bunun bir indirim karti falan varmis o nasil oluyor bilgisi olan var mi?

• Tp de kredi kartı geçmiyor. Ne kadar tp denk geldiysem durum böyle. Sanırım çekilecekler. Ellerindeki stoku tüketiyor ya da anlaşma suresini bekliyor olabilirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Dun gece sasmaz yakınlarında ki tp den kredi kartiyla mazot aldim .

• Her yıl üç dört ay boyunda TP'den gaz alan tanıdığım var. Dört senedir alıyor. Bir sıkıntı yaşamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

Dun gece sasmaz yakınlarında ki tp den kredi kartiyla mazot aldim .

Bizim buradaki şehirde geçmiyor. Adanada da gecmeyene denk geldim. Rezil oldum.
    Bi keresinde de opette yakıt doldurduktan sonra kart bozuk dedi, nakitim yok dedim. Bi arkadasiniz i arayın para getirsin diyor utanmadan. Ben de dedim kin sen koydugun yakıtı geri çek, almiyorum dedim. Borca yazdılar (:

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    yenimi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Tp de kredi kartı geçmiyor. Ne kadar tp denk geldiysem durum böyle. Sanırım çekilecekler. Ellerindeki stoku tüketiyor ya da anlaşma suresini bekliyor olabilirler

bu sizin girdiğiniz akaryakıt istasyonu ile alakalı olabilir
  • Özellikle TP den almaya özen gösteriyorum. Şimdiye kadar sorun yaşamadım ve ekstra dizel alırsanız daha iyi yalnızca puan kullanamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.