Şimdi Ara

Türkiye'nin yükselen markası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye düşmanları için kötü bir haber daha

THY satış gelirlerinin geçen yıla göre yüzde 29 arttığını ve 24,2 milyar TL’ye ulaştığını bildirdi.

Türkiye'nin yükselen markası...

THY 2014 yılı konsolide mali tablolarını Borsa İstanbul’a gönderdiğini bildirerek şu açıklamayı yaptı:

“Türk Hava Yolları’nın 2014 yılı konsolide mali tabloları Borsa İstanbul’a gönderildi. Satış gelirleri önceki yıla göre yüzde 29 artarak 24,2 milyar TL’na ulaştı. Geçen yıla göre esas faaliyet karı yüzde 10 artışla 1 milyar 359 milyon TL olurken, net kar iki katından fazla artarak 1 milyar 819 milyon TL oldu.”

GLOBAL PAZARDA YÜKSELİŞ

Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada, 2014 yılında kaydettiği yüzde 16,3 kapasite (arz edilen koltuk km) artışıyla yüzde 5,6 büyüyen global havacılık endüstrisinin çok üzerinde bir büyümeyle global pazardan aldığı payı yüzde 1,6’dan yüzde 1,8 seviyesine çıkardığını belirterek, “Bir önceki yıl 48,3 milyon olan yolcu sayısı 2014 yılında yüzde 13,3 artışla 54,7 milyona ulaşırken Türk Hava Yolları bir kez daha Avrupa’nın en fazla yolcu taşıyan ikinci havayolu oldu. Yolcu doluluk oranı ise bir önceki yılın seviyesini koruyarak yüzde 79 olarak gerçekleşti” denildi.

EN FAZLA ÜLKEYE UÇAN HAVAYOLU

THY’nin açıklamasında , “Widen Your World / Dünya Daha Büyük Keşfet” mottosu ile yolcularına daha geniş bir dünya vaat edildiği belirtilerek şöyle denildi:

“ Dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi ünvanına sahip olan Türk Hava Yolları bugün 108 ülkede, 45’i yurtiçi, 219’u yurtdışı olmak üzere 264 noktaya uçuş gerçekleştirmektedir. Dünyanın en genç filolarından birine sahip olan Türk Hava Yolları filosu bugün itibariyle 199 dar gövde, 55 geniş gövde ve 9 kargo uçağı olmak üzere toplam 263 uçaktan oluşmaktadır.”

KAYNAK

• Gitsin yurtdışında taşısın. Bizim için çok pahalı.
  • THY'nin yüzde kaçı yabancı sermayesi?
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Anonim Ortaklık Olurken İştirak Eden Kurucu Ortaklar - 1956
    İşin doğası gereği en büyük ortak TC Maliye Vekâleti'ne bağlı olan Hazine Müsteşarlığı idi.

Cumhuriyet Matbaacılık ve Gazetecilik T.A.Ş.
    Sedat Simavi Halefleri, Haldun ve Erol Simavi Kollektif Şirketi
    Sefa Kılıçoğlu, Yeni Sabah Gazetesi Sahibi
    Ercüment Karacan, Milliyet Gazetesi Sahibi
    Vatan Gazetecilik ve Matbaacılık T.A.Ş
    Hayat Mecmuası Tifdruk Matbaacılık Sanayi A.Ş.
    Mithat Perin, İstanbul Ekspres Gazetesi Sahibi
    Yusuf Ziya Ortaç, Akbaba Yayınevi Sahibi;

KURULURKEN KİMLERE PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞ SEN ONA BAK
  • Türkiye düşmanları şu an ağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    kurulurken? cevap atmaya değmezsin.
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    o zaman şimdiki sen belertte biz de öğrenelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye nin handikapları!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

kurulurken? cevap atmaya değmezsin.

• biz yine fiyatından dolayı pegasus kullanıyoruz thy kalitesine geçemedik, bize çalışmıyorki yabancıya çalışıyor.geçen bir yerde görmüştüm.burda saupaolaya direk gidersen 6bin dolar(tlde olabilir.ama romaya gidip thy ile gidersen 2bin dolar (tl)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel başarılar...

ama keşke motor üretimi yapabilsek. Uçak üretimi yapabilsek ve bu uçaklar bizim olsa... o zaman gerçekten harika olurdu
  • sırf akp düşmanlığı adına kendi ülkesinin kurumlarının başarısını bile hazmedemeyenler muhalefette sürünmeye mahkumdur.
  • eminim almanya hırsından kuduruyordur bu haberi duyduğunda.
  • Uçtuysa neden borsada hisseleri düştü

La ne adamlarsınız.

Size anca gülünür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

THY'nin yüzde kaçı yabancı sermayesi?

%53 borsada islem goruyor. Borsadaki paranin %80 yabanci oluaundan net income %30 u yabanci yatirimci ya gidiyor diyebiliriz.

• Doların tlye karşı değer kazanması petrolün düşmesine rahmen kar edememesi sorun olurdu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

çok güzel başarılar...

ama keşke motor üretimi yapabilsek. Uçak üretimi yapabilsek ve bu uçaklar bizim olsa... o zaman gerçekten harika olurdu

İnşallah onlar da olur günün birinde
  • thy ve acunmedya kim ne derse desin dünya çapında iş yapıyorlar. ben thy'nin başında kim var bilmem türk mü kürt mü sağcı mı solcu mu akp'li mi chp'li mi bilmem. benim bildiğim tek şey başarı paçalarından akıyor. bende gurur duyuyorum. manu ve barcelonalı oyuncular thy reklamında oynayınca tüm dünya türk kelimesini görünce gurur duymayan kendinden utansın zaten.
  • Yine zeynep ışık, yine propaganda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

thy ve acunmedya kim ne derse desin dünya çapında iş yapıyorlar. ben thy'nin başında kim var bilmem türk mü kürt mü sağcı mı solcu mu akp'li mi chp'li mi bilmem. benim bildiğim tek şey başarı paçalarından akıyor. bende gurur duyuyorum. manu ve barcelonalı oyuncular thy reklamında oynayınca tüm dünya türk kelimesini görünce gurur duymayan kendinden utansın zaten.

Barcelona formasında Katar hava yollları reklamı var diye Katarlılar dünyanın en gururlu insanı mı olsunlar? Tipik orta doğulu işte,mutlu olduğu şeylere bak.Şu soruyu sor kendine,neden alman luftanhsa,ya da fransanın hava yolu şirketi filan böyle pahalı sponsorluklar imzalamıyor,barcelona ya sponsor olmuyor.Tabi elin almanı fransızı bizim kadar zengin değil'! ondan olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

thy ve acunmedya kim ne derse desin dünya çapında iş yapıyorlar. ben thy'nin başında kim var bilmem türk mü kürt mü sağcı mı solcu mu akp'li mi chp'li mi bilmem. benim bildiğim tek şey başarı paçalarından akıyor. bende gurur duyuyorum. manu ve barcelonalı oyuncular thy reklamında oynayınca tüm dünya türk kelimesini görünce gurur duymayan kendinden utansın zaten.

Barcelona formasında Katar hava yollları reklamı var diye Katarlılar dünyanın en gururlu insanı mı olsunlar? Tipik orta doğulu işte,mutlu olduğu şeylere bak.Şu soruyu sor kendine,neden alman luftanhsa,ya da fransanın hava yolu şirketi filan böyle pahalı sponsorluklar imzalamıyor,barcelona ya sponsor olmuyor.Tabi elin almanı fransızı bizim kadar zengin değil'! ondan olsa gerek

katarlılar dünyanın en gururlu insanı değil ama katarlı insanlar bundan gurur duyar çünkü onlar bile sizden daha... neyse ceza almaya gerek yok sana söylenecek en güzel laf yav hehe

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.