Şimdi Ara

Türkiye'nin ilk uzun metraj yarış filmi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vayyy adabazar hafızzları otomatik vites civicle yarış filmi he.0-100'ü 12 saniye var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberKnight -- 17 Aralık 2012; 5:23:21 >
  • O çalan müzik ney acab ?
  • Bu yanpeçlerde kendini Fast and Furious çektiklerini zannediyorlar adapazarının hertarafı böyle ışıklı ışıklı saçma sapan renkli araçlarla dolu... Bide o fındık motorlarla devir sarmaya çalışmaları yokmu serdivan tarafında...
  • Fast and Furious sahneleri neredeyse birebir çok özenti bir film olacak bence ama emeğe saygı diyerek izlenebilir.
  • Film senaristi misiniz, yönetmeni misiniz bilmiyorum. Ancak, bizlerin ilgisini çekmek istiyorsanız, Amerikanvari taklitler yerine, biraz daha özgün ve yaratıcı olmanızı tavsiye ederim. Kızın biri ki araba arasında durup, işaret verir, yarış başlar. Selamlaşma omuz omuza vurarak yapılır, paralar lastiğe bağlanmış rulo halinde... Amerikalı değiliz biz. Bu tür kötü taklitler, Türk filmlerinden soğutuyor insanı. Araba yarışı nasıl yapılır diye inceleme yaptınız mı acaba? Yaptıysanız, bunu Bağdat caddesinde incelemeyeceksiniz. Onlar da kötü Amerikan taklitlerinden farklı değil. Bu tür incelemenizi Bursada, İzmitte, Manisada, Konyada, Adana da yapın. En azından doğru bir kültür ve çekicilik-gerçekçilik sayesinde, seyirciyi çekersiniz.

Türk filmlerinde her inceleme, genellikle caddeden veya Doğudan yapılır. Bu nedenle hep itici çalışmalar çıkıyor ortaya. Yaratıcı fikirler çıkarın ortaya, Amerikalılar sizi taklit etsin.

Kusura bakmayın, bu tanıtımla, gidip filminizi izlemem. Yeniden çekin bence.

Son bir genelleme eklemeden geçemeyeceğim. Sanat eleştirmeni değilim. Film izlemekten zevk alan bir izleyici olarak fikirlerimi yazıyorum. Türk filmlerindeki bu soğukluk nerden kaynaklanıyor? Dizilerinizden tutun, filmlere kadar bir soğukluk, bir iticilik.... Nedir bu, oyunculardan mı, yönetmenlerden mi kaynaklanıyor? Eski Türk filmlerindeki sıcaklık yok. Bir Hababam sınıfını 100 defa seyrettim belki, ama yine seyrederim bıkmadan usanmadan. Ama yeni çekilen versiyonlarının başını izleyip, sıkıldım kapattım. Senaryoları o kadar kötü değil ama kesinlikle sıkıcı, itici ve soğuk. Bu dizi oyuncularını, mankenleri bırakın artık. Biraz Türk filmi izleyelim.

• şu filmi çekerken adam gibi biri sollasaydı ya şunları

YORUMA KOPTUM

otomatik vites civic ile yarış filmi çekmişler 1.6 atmosferik 125 beygir o civic 152 torku var otomatik viteslisinin 0-100 ü 12 saniye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir allahın kulu şunun şarkısını vermeyecek mi :)
  • Videodaki müzik ney acaba ?
  • Vıcık vıcık Amerikan taklidi. Saygı filan da yok. içim kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathßlue

Videodaki müzik ney acaba ?

• Arkadaşlar türk yapımı diye hemen küçümseyeme başlamayın.Ben izlerim şahsen illa çok üst düzey arabalar mı olması gerekir.Tabi otomatik civic 'i s moduna alıp gaza basması komiğime gitmedi değil
  • 1-) biraz yaratıcı olun çok değil ya bu kadar da kopyala yapıştır olmayın paranın rulo hali bile fast and furioustan arak.
    2-) yabancı bir filmin getirdiği gaz ile türk yapımı , türk plakalı, türk kızların , dialogların, yolların olduğu film aynı etkiyi yaratmaz insanımız üzerinde. Bu film ile gaza gelen çok genç olur . Umarım kimsenin canına zarar vermeden ne halt ederlerse ederler.
  • Favorim olan Türk yapımlarından biridir.

• Adabazar bunlarla dolu zaten bir dolmuşçuları 2 bunlar
  • Otomatik 1.6 atmosferik civic le yarış filmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

Favorim olan Türk yapımlarından biridir.

hu hu huuuu sesi ne ya kus kaçmıs gibi :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

Favorim olan Türk yapımlarından biridir.

gülünecek bişey değil ama ne zamandır bu kadar gülmemiştim

videodaki arabaların hepsini görüyorum buralarda geziniyor bide pembe fd civic var bitane o niye yok videoda.. okuyorsan eğer o pembe sis farların gözlerimizin içine ediyor.

• Filmin yapımından önce para sağlayacak sponsor vb bulunsa daha iyileride yapılır çünkü mesela ciddi bir filmde türk modifiyeli araç sahipleri bence oynar mesela hulk civic'in sahibi atmosferik şahin vardı plakayı hatırlamıyorum gri renkte yani birçok araç bulunur bunu düşünürseniz tuning cadde'nin sitesi gibi yerleri konu açabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.