|
Bildirim
bunu ilk yabancılarda gördük ben dahil herkes övmüştük ama ankarada yapılınca hemen çamur atıyorsunuz sizin gibilerden anca bu beklenir
ayrıca millet dediğin nerde elektrikli yol var say çabuk |
Bizim Gaziosmanpaşa’da yıllardır var bu melodili yollar.
Tangır tungur ses çıkıyor ama Jazz gibi doğaçlama olarak düşünebiliriz. Zira tek bir firma tarafından yapılmıyor, elektrik idaresi çukur açıyor, iski tümsek bırakıyor, igdaş yarısını kazıp yarısını bırakıyor, telekom arabanın tekerleri dengeli geçmesin diye çapraz kazıyor. |
Yabancı ülkede yapıldığını hatırlıyorum sosyal medyada o dönem baya övgü almıştı memlekette yapılınca öyle övgü alacak mı merak ettim :)
|
Millet elektrik üreten yol yapıyor bizimkiler para harcayacak yer bakıyorlar, çerez parası fazla gelince böyle oluyor
|
Ayranı yok içmeye...
|
Şuraya bile troller dadanmış. Neymiş yurt dışında yapılınca övülüyormuş da Türkiye de yapılınca eleştiriyormuşuz bak bak.
|
Halimiz itten beter, keyfimiz paşada yok...
|
Açız aç |
Bu ülkenin İktidar sorunu yoktur.Bu ülkenin muhalefet sorunu vardır.
Yapılan her hizmete kulp bulup.Kendi seçtikleri belediyelerin neredeyse sıfır hizmeti olan belediyeleride seçmekten geri kalmayıp hiçbir değeri kıymeti olmayan şeyler yazarlar cizerler. Büyüksün Erdoğan hemde çok büyük 23 yıldır bunların göz yaşlarını bize gösterdin bu bile sana verdiğim oylara yeter. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 20 Mayıs 2025; 09:33:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0meNtS -- 19 Mayıs 2025; 22:37:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 19 Mayıs 2025; 23:4:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Mayıs 2025; 03:01:39 > |
|
|