Şimdi Ara

Türkiye'nin en yaşanmaz şehri neresi sizce? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EtiquetteD

quote:

Orijinalden alıntı: *~HoPeBinDitch~*

konya

neden konya ?

Nesi var Konya'nın fıstık gibi şehir
  • İstanbul
  • %80 ninde yasanmaz bence , aslında soruyu şöle sormak lazım türkiyede yaşancak yerler olsaydı daha iyi olurdu , doğma büyüme ankara lı izmirli yada istanbullu insanların coğu güneydoğu , doğu anadolu ve karadenizde zor yasar , genel olrak daha kapalı yerler çünkü , bide imkanlar cok kısıtlı , şehirler ufak herkes herkesi tanıyor falan , alışılmak zor olur
  • Diyarbakir.
    Hakkari
    Van
    İstanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight of Night

O kadar tinercinin, gaspçının vb. mekanı olan İstanbul.

İki yer görüyorsunuz... gören İstanbul'u baştan aşağı gezmiş sanacak. Merak ediyorum, hiç Nişantaşı ne bilim Bebek, Levent vb. yerlere gittin mi? İstanbul sadece Taksim veya o taraflar ile sınırlı değil...
  • Valla paran yoksa hiçbiyerde yaşanmaz.Varsa da her yerde yaşanır
  • bence bi şehri güzel yapan insanlarıdır.ona göre değerlendirin.
  • Açıkçası Türkiye'nin büyükşehir belediyesi olmayan çoğu ilde yaşanmaz, herkesin tercihi farklidir ve göreceli bi'şeydir bu, kimi küçük şehirlerde sakin yaşamayi sever, kimi kalabalik gece hayatının oldugu bi' şehirde yaşamayi sever. Cogu arkadas Istanbul demis, gercekten cok sasiriyorum, Istanbulu sevmeyen arkadaslar Anadolunun diger illerine gitsin bakalim, Istanbulun havasını suyunu, alisvermerkezlerini, sinemalarini, barlarini, konserlerini, istikal caddesini, kadikoyu falan aramayacak mi, sorarim size .

Sokakta sevgilinle yakin durdugun için ayiplanan, dinin artik yobazligi ulastigi, ninjalarin bol bol gezdigi hic bi' ilde yasamak yasamak istemem. Buda Konya falan oluyor galiba, hic gitmedigim halde öyle oldugunu tahmin ediyorum, haberlerden arkadaslardan falan.

Bide terörün oldugu yerler hakkari,şırnak vb. şehirlerde yaşamak istemem..

• quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

quote:

İki yer görüyorsunuz... gören İstanbul'u baştan aşağı gezmiş sanacak. Merak ediyorum, hiç Nişantaşı ne bilim Bebek, Levent vb. yerlere gittin mi? İstanbul sadece Taksim veya o taraflar ile sınırlı değil...

Florya'da oturuyorum her dışarıya çıktığımda bi tinerci önümü kesip paramı ister ama herzaman bulur nedenini bende anlamıyorum nişantaşı bebeke gittiğimdede durumum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klozet

quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

quote:

Florya'da oturuyorum her dışarıya çıktığımda bi tinerci önümü kesip paramı ister ama herzaman bulur nedenini bende anlamıyorum nişantaşı bebeke gittiğimdede durumum aynı.

Nereye gidersen git, biri çevirip para istiyor öyle mi?
    O zaman sorun sende hocam.

• tunceli
  • istanbulda yaşanmaz diyenler küçük illere bi gitsinler 2gün sonra gelip oh be derler. şehir dediğin kalabalık olur her türlü mekanı olur. gezilicek bir sürü yeri olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bende Yazılımcı Olucam

istanbulda yaşanmaz diyenler küçük illere bi gitsinler 2gün sonra gelip oh be derler. şehir dediğin kalabalık olur her türlü mekanı olur. gezilicek bir sürü yeri olur.

Kesinlikle... İstediğin herşeyi o anda gerçekleştirebileceğin ve hayatını bile bir gecede değiştirebileceğin bir yer varsa orası da İstanbul'dur. İstanbul'da daima bir kesim ayaktadır. Gecenin tam ortasında kafana esip dışarı çıkıp (erkeksen) eğlenebilirsin bile
  • İstanbul'un yaşanmaz bir yer olduğunu söyle tanımlayabilirim: İstanbul'da her şey olabiliyor, hırsızlık, gasp vs. bir yana, nüfus çokluğunun getirdiği dezavantajlardan biri olan ulaşım sorunu gerçekten hayatı felç ediyor. Bunun dışında İstanbul gerçekten mükemmel bir şehir. Çevre düzeni (heryer değil), tarihi mekanlar, sosyal faaliyetleri ile birlikte aynı zamanda turistik bir şehir. Dilediğiniz her şeyi bulabiliyorsunuz. Bu arada İstanbul'da gerçekten kaliteli yaşamak için de maddi durumun da iyi olması gerekiyor bence.

Ayrıca her kesime göre yerleşkeler de mevcut. Sessiz sakin bir yer isteyen, şehirden uzak kalmak isteyen gider adalarda hayatını sürdürür (maddi duruma göre). İstanbul çok büyük bir şehir, Asya'yı Avrupa'ya bağlayan şehir olmakla birlikte, gerçekten bütün güzellikleriyle mimari eserleriyle tarih kokan bir şehir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 16 Kasım 2009; 16:01:30 >
  • Manisa kesinlikle yaşanmaz şehirler arasında.. Şehrin en alt ve en üst kısımları aynı zamanda Turgutlu tarafından içeri tamamen doğu kökenli vatandaşlarımız yaşıyor en çok apaçinin bulunduğu şehirlere örnektir.. ayrıca sayılı eğlence mekanı ve müzik marketi vardır... istediğiniz birşeyi bulmanız çok zor bir araç fuarı bile yaptığında 5 araç markası geliyor böyle şehirmi olur... Geçen gün apaçinin biri beyaz şahiniyle okulun kapısından içeri girdi 2 gaz verip geri geri çıktı.. buranın insanları anlaşılmıyor
  • Aslında Türkiye'de ciddiyetsizlik had safhada olduğundan ve bence sırf bu yüzden yaşanmaz bir ülke. Bakınız doğal güzellikleri, kültürleri karıştırmıyorum; ama gerçekten ciddiyetsizlik had safhada. Bence insanı şehirden soğutan en büyük nedenlerden birisi de budur.
  • Konya'yı çok yanlış biliyorsunuz arkadaşlar.Yok gericiymiş , yok sevgilinle dolaşamazmışsın , yok efendim eğlence yokmuş , deniz yokmuş.

quote:

arkadaşlar bandırma il olmadı henüz

Aslında benim içinde Konyada yaşanmaz. Çok muhafazakar. Orda çok kalmadım ancak akrabalarım var . Kız ile erkek yan yana yürüyemiyormuş galiba.

Ne yaptın sen ya, aynı Konyadan bahsetmiyor olabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Kaan -- 16 Kasım 2009; 16:42:12 >
  • Kimse kızmasın darılmasın isterseniz bana ırkçı bile diyin ama kürtlerin yoğun olarak bulunduğu her yer benim için yaşanmazdır. Bu da Güneydoğu'nun bir çok şehrine tekabül ediyor...
  • istanbul
  • tabiikide ADANA yazları 1 saat bile duramıyorum bu kadar mı nem olur oturduğun yerde boğuluyorsun! nefes alamamıyorsam şehri ne yapayım ben!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.