Şimdi Ara

Türkiye’nin en büyük hipersonik füzesi: Tayfun Blok 4 ve tüm detaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
4.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Suriyeli ve Afgan mülteciler her gün onlarca adaya ayak basıyor. Arada 2 bot batırmak dışında 14 yıldır daha en ufak bir çözüm bulamadılar.

3 kıta da 12 ülkeye askeri ülkeye üs kurmuş Türk ordusu yerine, giydiği askeri donu çorabı Türkiye de üretildiği ortaya çıkınca şoka giren Yunanlılara hayran olmak mıdır gerçek? Türkiye’nin en büyük hipersonik füzesi: Tayfun Blok 4 ve tüm detaylar 

Siz nasıl bir simülasyonda yaşıyorsunuz kafanızı kumdan bir çıkarın dünyaya bir bakın, yabancı uzmanların Türk ordusu analizlerini inceleyin sonra konuşalım.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • İç düşmanlar ve muhalif trollerin kudurması ve karalama çabaları bu güzel haberin hazzını daha da arttırıyor.

İktidarın 23 senede Türk halkına öğrettiği tek şey her şeylerinin yalan olduğu. Her gün farklı konuşan, sırf zam yapmamak için enflasyonu yıllardır düşük çıkartan bir kurum var ortada. Bunların her şeyi yalan. He sen elinde tuzlukla koşabilirsin sıkıntı yok.

Paralı trol olduğun belli oldu. Ben niye yunana hayran olayım. Siz milliyetcisiniz biz terörist, tam parti devleti. Sen once burnunun dibindeki amerikan üslerine bak bakalım nerde ? Kime karşı konuslanmislar ? Kurtulus savasindan sonra ilk defa yunan askeri karamiza ayak basti diyorum ? Haberin bile yok diyorum ? Orduda ki liyakata bak ? Orduyu da parti ordusuna cevirmek istiyorlar. Akp den olanlar milli ordu, olmayanlar terörist. Bu zihniyetin olduğu yerde sadece yıkım olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    gdh defence (@gdhdefence) on X
    https://x.com/gdhdefence/status/1947913955415908493

Al sana bir paralı troll daha. Japon ordusu, İngiltere Genel Kurmay Başkanı, Alman, Fransız, İtalyan uzmanlar sana göre hepsi paralı troll.

Boş Yunan algısıyla laf canbazlığı yapıyorsun. Yok ayakbastı yok bilmem ne.

Türkiye ile 103 yıldır kimse savaşa girmeye cesaret edememiş, Yunan kuklası mı cesaret edebilecek.

Sizleri iktidar partisi nefretiyle doldurup, Türk ordusuna, Türk askerine, Türk Savunma sanayine, Türk mallarına, Türk iş adamlarına, Türk olan herşeye düşman etmişler. Türk ve yerli olan herşeyi gömüp, yabancı olan herşeyi yüceltme peşindesiniz. Etki ajanlarının oyuncağı olmuşsunuz. Tekrar ettiğiniz laflar bile onların kurduğu cümlelerin birebir aynısı. Özgün tek bir fikriniz yok. Sizin kafanıza ekilen fikirleri kusuyorsunuz her yerde.

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    Ordu teknolojik olarak gelişiyor. Bunda sorun yok, her Türk sevinir buna. Ama benim dediğimi kavrama kabiliyeti senin beyinde olmadığı için tartışmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 23 Temmuz 2025; 12:55:26 >
  • Buda birşeymi Tübitak formüllü bol tuzlu böbrek çökerten binvezir ayran bile üretiyoruz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhteşem haber.

Ülkemizdeki İtrail Sempatizanları üzülmüştürTürkiye’nin en büyük hipersonik füzesi: Tayfun Blok 4 ve tüm detaylar 

🇹🇷 2004’te JÖH’ün Kullandığı ve Türkiye’de Üretilen Silahlar:

Silah Üretim Detay

G3A3 / G3A4 ✅ MKE (Lisanslı - Heckler & Koch) Ana piyade tüfeği, 7.62mm
    HK33 / HK33E ✅ MKE (Lisanslı - H&K) Hafif tüfek, 5.56mm, JÖH ve KOM için
    MG3 ✅ MKE (Lisanslı - H&K) 7.62mm makineli tüfek
    M72 LAW ✅ MKE (Lisanslı) Tek atımlık tanksavar silahı
    T-40 bombaatar ✅ MKE (Yerli tasarım) 40mm bombaatar, genellikle tüfeğe takılıp kullanılır
    G3 Keskin Nişancı Tüfeği (modifiyeli) ✅ MKE + Yerli optik/namlu modifikasyonu Standart G3 üzerine optik ve uzun namlu modifikasyonlu versiyonlar

---

❌ 2004’te Türkiye’de Üretilmeyen, İthal Edilen Silahlar:

Silah Ülke Detay

MP5 🇩🇪 Almanya (Heckler & Koch) Kapalı alanlarda JÖH tarafından yaygın kullanıldı. MKE lisansı yoktu o dönemde.
    Dragunov (SVD) 🇷🇺 Rusya Keskin nişancı tüfeği, ithaldi
    RPG-7 🇷🇺 Rusya veya Bulgaristan / Çin menşeli Tanksavar roketatar, ithal veya yardım yoluyla temin
    Browning M2 (12.7mm) 🇺🇸 ABD Araç üstü ağır makineli tüfek

Ana silahların lisansı alınmış ve türkiyede üretilmiş g3 lisansı 70lerde alınmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni teknoloji bu cihazlar ile Askerler erken ölür ve elektronik cihazların yaydığı manyetik alan nedeniyle beyin kimyaları bozulur.

• Menzillerin artması ile artık çoğu füze Stand-Off olacak.

• Alper Çağlar kullanıcısına yanıt
    hepsinin temelini necmettin erbakan yaptı erdoğan değil oylar düşüyorki haberleri yaymaya başlamışsınız erdoğanın devri bitti artık boşa uğraşmayın bir devrin sonu türk halkı uyandı artık uyayan devi siz ve akp uyandırdınız şimdi dünya düşünsün önce içteki hainler temizlenecek erdoğan sonrası erdoğanıda kimse engellemiyor rüya görüyorsunuz saçma sapan nas politikası yüzünden ekonomiyi bu hale getiren erdoğandır sorumlusu suçlu erdoğandır dış güçler değildir israilin getirdiği erdoğan erdoğandan sonra israil kaçacak delik ariyacak türklerden siz balık hafızalı olabilirsiniz ama ben değilim benim gibi düşünen 60 milyon türk var bilinçlerdirdi Allah hepimizi halkça istediğiniz planı yapın kurtuluş yok artık erdoğan ve akp abbas yolcu bu kasım ayında ne demek istediğimi anlarsınız normalde ben yorum yapmam ama sizin gibilerden bıktım artık virüs gibisiniz erdoğana bile gözükmeyen gizli olan kadim devletin yaptığı zorunlu olan projeleri erdoğan yaptı sanıyorsunuz komik cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendTürkiye -- 23 Temmuz 2025; 19:27:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• KANKA FÜZEYİ GÖRDÜN MÜ

Türkiye’nin en büyük hipersonik füzesi: Tayfun Blok 4 ve tüm detaylar

• Yazık la ülkeme. Uğraştı muhalif kafaya bak. Yüksek teknoloji gerektiren balistik füze yapılıyor adamlar, açız aç diyor. Allah 15 iqdan yüksek, azıcık beyni olan muhalefet nasip etsin ülkeme. Ayrıca siyasi irade olmadıktan sonra sen istediğin temeli at, fikri ortaya koy. İster sev ister sevme, ister kabul et ister etme, bu ülkedeki milli savunma sanayisi Erdoğan zamanında gelişti. 80 sene bayrak ipinden başka birşey üretemeyen akıl, sayılı ülkelerde olan teknolojileri beğenmiyor, tam komedi. Güzel eğleniyoruz bu kudurmuş halinizle.Türkiye’nin en büyük hipersonik füzesi: Tayfun Blok 4 ve tüm detaylar 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.