Şimdi Ara

Türkiye’nin en büyük hipersonik füzesi: Tayfun Blok 4 ve tüm detaylar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
4.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

körü körüne yanlışı bile savunur hale gelmişsiniz.

Örneğin:

quote:

Sultan Abdülhamid 33 sene gram yer kaybetmeden Osmanlı'yı yönetti

Dendiği için, bunu:

3 dakika değil,
    3 saat değil,
    3 gün değil,
    3 hafta değil,
    3 ay değil,
    3 yıl değil,
    33 yıl değil,
    333 yıl değil,
    3333 yıl değil,
    ...

menfaatleri gereği savunmak zorunda olanları zerre kadar ikna etmek mümkün değildir.

Gerçeği bilseler bile, zaten öğrenmek çok kolay, kamusal alanda asla kabul etmezler.

Blok var, huzur var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D4896BA26 -- 26 Temmuz 2025; 9:34:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alper Çağlar kullanıcısına yanıt
    Alper arkadaşımız genç ve dinamik. Geçmişi bilmesi imkansız.
    HAVELSAN, Roketsan, ASELSAN gibi kuruluşlarımızın kuruluş tarihçelerini incelese, ilk uçan İHA'mızın hikayesini bir okusa eminim ki çok daha bilinçli yorumlar yapacaktır.

Şunda hem fikir olmamız gerekiyor; betona asfalta ayıracağın paraları savunma sanayisine yatırmak çok daha feasible.

2023 yılı vergi rekortmenleri listesinde birinci ve ikinci sırada Bayraktar kardeşlere kabaca 4 milyar TL vergi tahakkuk etti. Çok büyük rakamlar.

Patates, soğanla olacak işler değil.
    Vergilerimizi böyle işlere yatırmaya devam edebilirler.

• Doğru yakışmaz bizimkilere.

Kardeşim mesajınızı yeni gördüm geç cevap verdiğim için çok özür dilerim, sizinde bahsettiğiniz gibi birçok silah YABANCI lisans altında üretiliyordu yani özgün ve milli değillerdi, tıpkı OYAK'ın RENAULT otomobilleri veya TOFAŞ'ın FİAT otomobilleri gibi

MKE tarafından üretilen T-40 Namlualtı bombaatar ise bir silah değildir aparattır ve yine yabancı lisansıyla üretilen HK33 ve HK G3 tüfeklerine takılarak kullanılmaktaydı ancak bizim timlerde hangi modeli olduğunu hatırlamıyorum ben bixi kullandığım için hiç dikkat etmedim yalan konuşmayım.

Ostim sanayi sitesinde herhangi bir torna tezgahında bile üretebileceğimiz şu aparat veya benzer örnekleri gösterip Türkiye'de yerli üretim vardı demek o günleri bilmeyen gençleri yanlış yönlendirmektir.

Türkiye’nin en büyük hipersonik füzesi: Tayfun Blok 4 ve tüm detaylar

• Bu gizli ve kadim devlet senden gizlenecek kadar gizli değilmiş demek ve her şeyi yapmak için Erdoğan'ın iktidar olmasını beklemiş ondan (Erdoğan'dan) öncekiler zamanında demek ki bir sıkıntı varmış ki yıllardır sakladıkları projeleri hayata geçirememişler diyeceğim ama aklıma birşey takıldı, SEN NİYE ADAMLARI İFŞAA ETTİN Kİ ŞİMDİ :)) Hadi mossad ve CIA kadim ve gizli devlet görevlilerinin peşine düşerlerse ne olacak. Ulan var ya Erdoğan'ın başarısını kabul etmemek için söylemeyeceğiniz yalan yemeyeceğiniz gaita yok..

1937 de sümerbank yün fabrikası açılmış ki kendi demir yolu hattına kadar olan bir fabrika.

1961 de devrim arabalarını yapmışız.

Daha sayılır Türkiyemizde birşeyler üretmişiz. Ama malesef destek almak için birilerinin damadı olması lazımmış.

Ostimde torna tezgahında üretilir demişsiniz. Sanayi devrimi dediğimiz şey küçük gelişmelerin birleşmesi değil midir. Mke o gün o basit boruyu üretmese şuan bu durumda olmazdık.

Keşke o boru gibi sadece 2 renk gösteren ekran üretseydik belki şimdi büyük bir Ekran panel üreticisi olabilirdik. Keşke o boru gibi basit elektriği geçiren transistör üretseydik şimdi kendi işlemcimiz olurdu
    Biz o boruyu o zaman ürettik şimdi çok büyük savunma sanayimiz oldu şükür

Sözün özü yapılanı küçümsemeyin.

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Konuyu farklı noktaya çekiyorsun kardeşim Erdoğan iktidarından önce Mermi ve Telsiz dışında ürettiğimiz hiçbirşey yoktu, kesin olan gerçek budur.

Lisans altında coca cola bile üretirsin yerli malı olur ancak adam buraya kadar dediği zaman üretemezsin yani milli değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Peki amcacım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    70 lerden beri tüfek üretmişiz kimse kapatın dememiş benim evimde bu silahlar üretilmiş. Hala lisans demenin ne anlamı var anlamıyorum. Biz bu silahları üretip kendi ürettiğimiz silahları kullandık. Yabancıdan alsan fabrikada sabote edebilirdi ama kendi fabrikamızda kendi aletlerimizle ürettik.

"Boşa harcanan enerji, kaybolan emeğimizdir."

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.